Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hic kötü kıza aşık oldunuz mu ?

pch

Öne çıkan mesajlar

olitere said:

xunn said:

napae said:

Fistan said:

kız dediğin dogası geregi iyi olmalıdır.annedir.
kötü kız varsa da değersizdir. beş para etmez.

Kadının doğasında da aynı erkeklerinki gibi çok eşlilik olduğunu biliyor muydun?

Abi ahahahahahahah olamaz böyle bir karsı-argüman ya.
Kadın-erkek ayrımı yapmadan direk bütün insanların çok eşli olduğunu biraz etrafımıza baksak anlıyabiliriz.Aynı anda birden fazla insanı sevebiliriz bu mümkünse çok eşliyizdir gerisi sadece egomuzun bize yaptığı oyun ; hatta sırf partnerimizin çok eşli olmasını kaldıramadığımız için kendimiz çok eşli olmayı reddediyoruz.

Algı biraz yavaş galiba. Fistan'ın dedigiyle o kadar alakasız ki söylediği şey, çıkıp kadının dogasında böyle güzel birşey var denildiği anda "AMA ÇOK EŞİLİLİK D VAR Kİ KADINLARDA SEKSİZM YAPMAYIN ALELELELE." yapmasına güldüm.

U mad?

Bir oku şöyle kıç kurtarmaya yetişmeden.
Sosyal ağlarda paylaş

(tu)
xunn said:

Algı biraz yavaş galiba. Fistan'ın dedigiyle o kadar alakasız ki söylediği şey, çıkıp kadının dogasında böyle güzel birşey var denildiği anda "AMA ÇOK EŞİLİLİK D VAR Kİ KADINLARDA SEKSİZM YAPMAYIN ALELELELE." yapmasına güldüm.

U mad?

Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

olitere said:

xunn said:

napae said:

Fistan said:

kız dediğin dogası geregi iyi olmalıdır.annedir.
kötü kız varsa da değersizdir. beş para etmez.

Kadının doğasında da aynı erkeklerinki gibi çok eşlilik olduğunu biliyor muydun?

Abi ahahahahahahah olamaz böyle bir karsı-argüman ya.
Kadın-erkek ayrımı yapmadan direk bütün insanların çok eşli olduğunu biraz etrafımıza baksak anlıyabiliriz.Aynı anda birden fazla insanı sevebiliriz bu mümkünse çok eşliyizdir gerisi sadece egomuzun bize yaptığı oyun ; hatta sırf partnerimizin çok eşli olmasını kaldıramadığımız için kendimiz çok eşli olmayı reddediyoruz.

U mad?

tamam ben de sana gülüyorum işte , kötü kızlığın bileşenlerinden biri olan kaşarlıkla bağdaştırılmaya karşı birşey denmiş orda gayet iyi argüman.Konumuz kötü kız değil mi ister tırnağının içindeki yeşil bokların kötülüğünden bahsedersin ister ilişki tarzının
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

Pickles said:

Kadınların da sekse ihtiyacı vardır diyip haftada bir başka adamla takılan kadını mazur gören insanlar bile var forumda siz ne diyosunuz
işte bende bunlardan arıyorum çünkü,sabah uyanıp ayrıldığında seni bir daha aramıyor :)

Böyle kadını arayıp, bulup 2 içki ısmarlayana kadar parasını ver en güzelinden götür ?
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

Pickles said:

Kadınların da sekse ihtiyacı vardır diyip haftada bir başka adamla takılan kadını mazur gören insanlar bile var forumda siz ne diyosunuz
işte bende bunlardan arıyorum çünkü,sabah uyanıp ayrıldığında seni bir daha aramıyor :)

ben gece erkek gibi ceketini alip giden gördüm. cok güzel oluyor melekler gibi uyuyorsun sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha:D...kendini kirlenmiş hissetmiyor musun:)
Seele said:

LucifeL said:

Pickles said:

ben gece erkek gibi ceketini alip giden gördüm. cok güzel oluyor melekler gibi uyuyorsun sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Kadın dediğin doğası gereği iyi olmalıdır çünkü annedir denmiş, ben de çok eşlilik diyerek kadının doğasında olan olumsuz bir yönü ele aldım. Çok eşlilik değil de kıskançlık da diyebilirdim. Kadının doğasında ne kadar olumlu şeyler varsa o kadar olumsuz şeyler de var. Bunu belirtmek istedim. Sadece olumsuz olanları bastırmaya ve kontrol etmeye çalışıyoruz.

Çok eşlilik gibi toplum tarafından hoş karşılanmayan (benim tarafımdan da hoş karşılanmayan) bir şeyi savunmak için söylemedim ben o sözleri.

Çok eşlilik ve kıskançlık sadece kadınların değil tüm insanların doğasında var bi de tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

LucifeL said:

Pickles said:

Ueln öylesi denk gelmedi,gerçi gelmesin ben en çok kah lan kah kahvaltı hazırla demeyi seviyorum,öyle durumlarda :)
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

Kadın dediğin doğası gereği iyi olmalıdır çünkü annedir denmiş, ben de çok eşlilik diyerek kadının doğasında olan olumsuz bir yönü ele aldım. Çok eşlilik değil de kıskançlık da diyebilirdim. Kadının doğasında ne kadar olumlu şeyler varsa o kadar olumsuz şeyler de var. Bunu belirtmek istedim. Sadece olumsuz olanları bastırmaya ve kontrol etmeye çalışıyoruz.

Çok eşlilik gibi toplum tarafından hoş karşılanmayan (benim tarafımdan da hoş karşılanmayan) bir şeyi savunmak için söylemedim ben o sözleri.

Çok eşlilik ve kıskançlık sadece kadınların değil tüm insanların doğasında var bi de tabi.

tipik "erkekler yapıyorsa kadınlar neden yapmasın ya kadın-erkek eşittir herzaman helehölö" tribi.

ben bunu daha önce uzun uzun acıkladım mevzu cıkardım hak verenler oldu. arama butonu calışınca bi bakarsınız ona
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...