olitere Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 oha saat 2 olmuş lan daha yeni uyanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 napae said: Şu topiği garbage'a taşısanız ya, çok gereksiz olmuş bence burda. he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Fistan said: tamam kötü kızsın amma çabaladın ya sende ben burdayım kötü kızım nihaha oley de bari direk ben anne diyorum sen çok eşlilik diyorsun. anne diyince benim aklıma bebegini koruyan onu canı gibi sevip koruyan masum biri geliyor. Ben kötü kızım demiyorum, laf olsun diye söyledim. Ayıp ettin şimdi. Sen kadının doğasında olan pozitif bi yönden bahsetmişsin, ben de negatif tarafından girdim olaya. Anne olacak diye insan iyi olmak zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Hiç kötü kıza aşık olmadım da kötü kızla çok takıldım, daha eğlenceli oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Kadınlarda çok eşlilik varmıymış ? Erkeklerde ki mantığı anlıyorum da kadınlar çok eşli olupta ne yapacaklar ? Her çeşitten tohum mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kabile olarak yaşayan topluluklarda kadınların çok eşli olması oluyo kadın dövüyo erkek mutfakta ama ölünce erkek yine egemen erkeğe huri var kadına nuri? haha tabii ki hayır gene mutfaktalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 gecko bugün karnini doyurdunmu kardesim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kötü kız yoktur, az maklube vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kötü kızlarla takılmak "zevk"lidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Kadınla erkeğin davranışlarının doğası olmaz. Bir erkek de anne olabilir. Anne olmak için hamile kalma abilitesi yeterli değildr. Peydahlayıp camiye bırakan da mı anne şimdi? Öyle saçma iş mi olur? Bırakın bu ayakları sdf. Kötü kızlara aşık olmayın ayrıca yazık günah zamanınıza beyninize. Kötü ayol adı üstünde. İyi insanlarla beraber olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 abilitesi ne ya sdfsdf bu kadar saçmasınıda görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kürtçe-ingilizce o kelime bende ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Yoksa siz macroya bırakıp hamilelik kasmıyor musunuz? asdaf Herşeyi de ciddiye almayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Kızlar çokeşlilik yaparsa o... olur erkekler kral olur. İnşallah bu düşünce bir 1000 yıl kadar daha sürecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 şesu göremedik pazar gecesi aramızda sizleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 gecko said: kabile olarak yaşayan topluluklarda kadınların çok eşli olması oluyo kadın dövüyo erkek mutfakta sakın kukuriki krallağı filmini izlemiş olmayasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 LucifeL said: gecko said: kabile olarak yaşayan topluluklarda kadınların çok eşli olması oluyo kadın dövüyo erkek mutfakta sakın kukuriki krallağı filmini izlemiş olmayasın :D filmin adı kukuriki krallığımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 her film gerçek bi olayın yansımasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Evet ben şahidim geçen gün oyuncaklarım ben yatıp uyumuş numarası yaptıktan sonra canlanıp kopmaya başladılar, beni de aranıza alın diye yanlarına gittim hemen cansız rolü yaptı pislikler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Öyle bir film vardı :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ispatipapaz said: LucifeL said: gecko said: kabile olarak yaşayan topluluklarda kadınların çok eşli olması oluyo kadın dövüyo erkek mutfakta sakın kukuriki krallağı filmini izlemiş olmayasın :D filmin adı kukuriki krallığımıaynen didem erol falan var başrolde,new york'da beş minare filmine gitmek gibi bir hata ettim,orada fragmanını verdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 nileppezdel said: Evet ben şahidim geçen gün oyuncaklarım ben yatıp uyumuş numarası yaptıktan sonra canlanıp kopmaya başladılar, beni de aranıza alın diye yanlarına gittim hemen cansız rolü yaptı pislikler =( oyuncaklar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 oyuncaklar derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar