heroLion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Merhaba arkadaşlar, konu başlığında belirttiğim aracı almayı düşünüyorum fakat etraftan tiptronic şanzımanın arızalandığı söylendi. Bende konuyu patinaj'a taşımak istedim. yorumlarınızı bekliyorum... sagılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 abi araba 1.3 ama o kasayı çekmez sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Manuel her zaman daha keyiflidir. (istanbul trafiği hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Yeni nesil common rail + opel + yeni birsürü dizel teknolojisi+ menuel hertürlü çeker. Niye çekmesin? Bence herzaman manuel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 küçük motora tiptronik sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Sorlag said: abi araba 1.3 ama o kasayı çekmez sanki. uçurur, 2. vitesi çok efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Bende var 5,5 yıldır kullanıyorum. Tek sorunu devrini tutturamazsanız dik rampalarda çok fazla 1. vitese düşmek gerekiyor. 1750dd üzerinde kullandıktan sonra hiçbir vitesinde çekiş sorunu yaşatmıyor. Gerekirse detay veririm, çok sıkıldım yıllardır yazmaktan :P Easytronic'in vites geçişleri iyi değildir. Ancak dizel ve tam otomatik olan araba da yok zaten heralde. Otomatikleştirilmiş manuel şanzımanların da tümü aynı diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 SeaGle said: Manuel her zaman daha keyiflidir. (istanbul trafiği hariç) o yüzden triptronic i seçtim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Selam, Hanımda 1.2 easytronic denen Corsa vardı. Açıkcası kasıntı durumlarda manuel modda kullandığınızda çok rahat oluyor :) Öyle aptalca geçişler yapamıyor. Sıkışık trafikte ve açık yolda zaten kendi kafasına göre takılması sorun oluşturmuyordu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 istanbuldaysa debriyajla uğraşmıcaksın. mutlaka otomatikleştirilmiş manuel olan *tronic isimli şanzımanlardan olsun. öbür türlü evlat acısı... "manuğel eylencelidir" diyenler gece 3-5 arası makas akıyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 alınır mı bu? fiyat/performansta cok iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 triptronic al. bizde 1 yılı aşkın süredir var. otomatik olmasına rağmen yokuşlarda ya da düz yolda kalkışı çok ağır. forumlarda da okudum herkes o konudan şikayetçi. utanmasa yokuş yukarı kalkışta kayıcak araba arkaya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Bir arkadaşımda Corsa üzerine aynı motor ve tiptronik vites var. Yanlış hatırlamıyorsam sadece rampa çıkarken gereksiz vites düşürmesi dışında bir şikayeti yoktu. O da elle vites atmak ile hallolan bir sıkıntısıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ginaly2 said: alınır mı bu? fiyat/performansta cok iyi gibi aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 hayirli olsun, bende 1 senedir kullaniyorum bunu sirket arabasi olaraktan.. baya bir sorunsuz keyifliydi :D bu arada bir noktayi netlestirelim yeri gelmisken... "otomatiklestrilmis" tronik sanzimanlar asla otomatik vites degildir karistirmamak lazim. otomatik vites genelde dizellerde olmaz zaten, tronik olur. otomatik vites in icindeki sistem farkli, tronik in ki manuel gibi. ayrica tum otomatik vitesler yokusta vites sayesinde kayma, etme yapmaz iken, tronikler hillhoder sayesinde durur sadece. normal vites gibidir.. gaz vermezseniz kayarsiniz.. tronic vites in diger adi manumatic : http://en.wikipedia.org/wiki/Manumatic burdada vites kutusunun seklini vs gorebilirsiniz http://en.wikipedia.org/wiki/Automatic_transmission Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Kazasız belasız kmleri eskitmen dileğiyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Bende bundan almayı düşünüyorum. İlk izlenimleri yazarsan sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Sedan'ı var bizde, bayaa güzel araba cidden, o fiyata alınacak en iyilerden diye düşünüyorum. Manuel yalnız, easytronic can sıkıyor diye duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Selam, LuNiZ said: bu arada bir noktayi netlestirelim yeri gelmisken... "otomatiklestrilmis" tronik sanzimanlar asla otomatik vites degildir karistirmamak lazim. otomatik vites genelde dizellerde olmaz zaten, tronik olur. otomatik vites in icindeki sistem farkli, tronik in ki manuel gibi. ayrica tum otomatik vitesler yokusta vites sayesinde kayma, etme yapmaz iken, tronikler hillhoder sayesinde durur sadece. normal vites gibidir.. gaz vermezseniz kayarsiniz.. tronic vites in diger adi manumatic : http://en.wikipedia.org/wiki/Manumatic burdada vites kutusunun seklini vs gorebilirsiniz http://en.wikipedia.org/wiki/Automatic_transmission Bu anlatıma göre tiptronik ne oluyor şimdi :) Tork konvertörlü ve tork konvertörsüz olarak ayırmak daha iyi olur. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ist ise triptonic yoksa manuel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 "roket adam" said: Sedan'ı var bizde, bayaa güzel araba cidden, o fiyata alınacak en iyilerden diye düşünüyorum. Manuel yalnız, easytronic can sıkıyor diye duymuştum. 1.3 mü gidiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 dizel değil ya, onu yazmayı unutmuşum, 1.6 115bg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 gellidus said: Bende bundan almayı düşünüyorum. İlk izlenimleri yazarsan sevinirim.. kısa süreliğine denedim aracımı, klasik turbo dizel. yavaş kalkıyor, 2k devirden sonra yardırıyor. dsg şanzımana göre easytronic gerçekten kötü. "olsun bu da ucuz" diyerek kendimi avutuyorum (: gaza çok basmak gerekiyor. araç yeni diye tırsa tırsa bastım, hız 70'e geldiğinde 5. vitese gelmişti. durup tekrar kalktım, gazı yer yer kökleyerek bir süre devam ettim, kendini 3000 devir 5. vites 110km/h'ta dengeye getirdi. malzeme kalitesi fiyatına göre çok iyi. ben içeri çok ses alır diye bekliyordum ama o kadar da çok ses almıyor. donanımın ağzına kadar dolu olması öenmli bi artı. ama park sensörü çok hassas değil gibi geldi. gerçi park edilen yere göre değişiklik gösterebilir tabi o. yolcu koltuğunda yükseklik ayarı yokmuş. şaşırdım. ha çok mu önemli, tın. 41000 TL verdim, fiyat perdormansta iyi bi tercih yaptığımı düşünüyorum şimdilik. haftaya pazar antalya-istanbul yapıcam. o zaman daha net belli eder kendini. yazarım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 şehir içi kaç litre yakıyor 100 km de 7. değerlerde bana fazla geldi bizimki şehirdışı epeydir denk gelmedi ama klasik gaza yüklenmessem anlık tüketim de baya düşük değerler gözüküyor forgiver said: Sorlag said: abi araba 1.3 ama o kasayı çekmez sanki. uçurur, 2. vitesi çok efsane ayrıca bu yani 1.3 dizel de ivme var çok abanırsan yol tutuşu bile gidiyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 forgiver said: "roket adam" said: Sedan'ı var bizde, bayaa güzel araba cidden, o fiyata alınacak en iyilerden diye düşünüyorum. Manuel yalnız, easytronic can sıkıyor diye duymuştum. 1.3 mü gidiyo mu bende var 1.3 dizel manuel. memnunum. yakıt iyi. kalkışlarda biraz arıza ama onuda dizel olduğu için görmezden geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar