Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chosen yardım


asko

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben eskiden kısa bir süre oynamıştım daha sonra ekip dağıldı bıraktım şimdi tekrar dönüş yapıyorum.Bu sefer karak azgalda chosen kasmaya başladım ama str giydirip mümkün olduğunca dps gitmeye çalışıyorum.Okuduğum mesajlardan anladığım forumda pekçok kişi bunu anlamsız buluyor ama beraber oynadığım arkadaşım dok kasıyor ve eğer ben damage gitmezsem pek faydalı bir action olmuyor.27 lvl olduk yalnız dok oynayan arkadaş pek healerlığı sevmediği içinmi yoksa ben chosenı pek beceremedğim içinmidir nedir biraz sıkıntı çekiyoruz.Ama sclerde filan damageimiz gayet yüksek.[dok kasan arkadaşta str gidiyor]
İlk defa bu tarz bir çar kasıyorum yönledirme ve yardımlarınızı istiyorum.Chosen skil kullanımı ve chosen-dok birlikteliği noktasında olsun str-tougnes dengesi olsun biraz akıl verirseiz sevinirim.
Ayrıca ekibe 3. bir arkadaşın daha gelmesi gündemde oda melee bir karekter istiyor sizce ne kullanırsa gruba daha faydalı olur.Dps bir tank yapılandırmasıda ona düşünüyorum aslında ne dersiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Str toughness dengesi diye birşey yok. İkisi farklı mevzular. Önce anlaşalım, DoK mecburen tamamen STR gidecek. Senin ne yapacağın tartışılır. Kalkan kullanmayacaksan senin de STR gitmende fayda var ancak madem duo olarak oynuyorsunuz, wounds git ve dok'a guard at, o da hep seni defensive targetta tutsun. Buna rağmen olmuyorsa ya DoK yanlış speclemiştir ya da cengaverlik yapıp haddinizden fazla damage alıyorsunuzdur.

O ikiliye üçüncü en iyi healer dok gider.

Buildlerinizi linklerseniz nokta atışı yapabilirim

http://beta.war4scrubs.com/Classes.aspx?Ret=CareerBuilder
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben path of dread e verdim.29 lvl oldum 12 ye dek verebıldım henuz.sadece tactıc slotlarını akktıfledım onunda.
tattıc olarak duruma göre ya :
oppressingblows ve backlash
yada :
oppressingblows ve warped flesh
kullanıyorum.

skıl olarakta en cok vuruşlarda :
ravage - cleave - witheringblow - spevingwound kullanıyorum.

auralarım : ste-tougnes-resist uzerınden devam ediyorum duzenlı bunları acık tutuyorum.

morallerde : champions challenge - raze [damageı costuran bu zaten ] kullanıyorum.

guardım zaten sureklı dokta ama healer olarak sıkısmadıkca pek heal basmıyor ben healermıyım orta bır karekter oldugu ıcın dok actım dıye söyleniyor :D

takılarda ve talısmanlarda ful str takıp edıyorum onun bırazını taugnesamı cevırsem dıye dusunuyorum ?
yada %15 melecritic sans artırma taktıgım varken strye verdıgım renow poıntlerı melecrıtıcemı cevıreyım dıye dusunuyorum beraber ıse yarayabılırlermı cok farkettırırmı acaba ? kı settende bırkac toplarsam %40 a ulaştırabılırsem ortaya ne cıkabılır merak edıyorum.

kullandıgım tactıclerım dogrumu bır dokla ortak oyarken bılemıyorum heallese bıle dokun healı yetısmıyor bazen choppa kadar olmasada kolay yatıyorum :)ben sadece sırf dokun yanında heallenırken bıraz daha ayakta kalabılmeyı ıstıyorum.

acıksası buyuk sıkıntımız yok yanı 4-5 kısı arasına 2 kısı rahat gırıp yatırabılıyoruz tabı karsıda abartı bır ekıp veya 2 healer olmadıkca.ama nasıl daha ıyı bır yapılandırma olusturabılırız dıye dusunuyorum. bazen kendımız gıbı yanı wp ve sw/ib bır ekıple karsılasıyoruz daha guclu gelıyorlar bıze yatmasakta canlarını azaltamıyoruz :) dogal olarak neyın yanlıs oldugunu dusunuyoruz.

dok arkadasta str gidip Pathof dark rites ağacına gıdıyor.str artırıcı seylere yogunlasıyor.

3. arkadas yenı baslıyacak dok oynatamam ona beceremez en duz mantık dps tank o yuzden onu dusunmustum bo yapıp cıft el sılah vereyımmı yada onu defansıs kalkanlı bır chosenmı yapalım dıye dusunuyorum pek bır karekter şansı yok oyuna hakım olana dek.

kafam karısık bıraz yanı :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru işler yapıyorsun. Warped Flesh kullanma. Rugged daha mantıklı ama onu da kullanma. Backlash 3. taktiğin olsun. Chaotic Advantage 2. taktiğin olsun. Yani daha ofansif bir build öneriyorum.

DoK gerektiren bir durum olmadığı sürece heal basmayacak zaten. Gerektiren durum da AP'sinin olmadığı veya yakında offensive target olmadığı, hit pointlerinizin düşük olduğu durumlar olmakta.

Toughness'a gerek yok. O kadar ihtiyacını görüyorsan Rugged slotlarsın.

Crit iyidir. 30% üstü crit görmeye çalış. O seviyede yeterli olur. edit: şimdi baktım bütün puanları versen renowndan 9% falan alıyorsun. Hiiiç uğraşma critle.

DoK Divine Fury, Empowered Transfer, Bloodthirst, Soul Shielding alacak. Mastery yetmiyorsa Bloodthirst'ü sona bıraksın.

DoK ile oynadığın için Champion's Challenge'dan vazgeçilebilir. DPS build + kalkan benim de aklıma yattı. O zaman Oppressing yerine rugged alırsın.

edit: Reflexes ilk renown tercihin olsun. Kalanı da defendera yatır. 4 ve 3 puan oluyor rr30'da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tactic olarak backlash ya da warped flesh'a gerek yok bence.Crippling strike kullan.Backlash ile boş dps yapıcağına hayatta kalma şansınız artar.

Dok pek heal atmıyor derken anlamadım.İkinize yetecek kadar heal atabilir.Gerektiği zaman geri çekilip armoru düşük classlara vurarak canınızı doldurup tekrar saldırırsınız.Moralleri de iyi kullanmak lazım.Rampaging siphon kullansın dok.Doğru zamanda kullanıldığında çok iyi bir moral.

Baktın karşıda melee dps yok.Focused offense alabilirsin.Biraz riskli ama dediğim gibi melee dps az ise karşıda alınabilir.
Challenge ve taunt'u kullan.Özellikle taunt.%30 az değil.

Kalkan gidiceksen o zaman son ağaçtan git bari.Ravage spamlersin,staggerın da olmuş olur ama ben 2h tercih ederdim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saolun yardımlarınız kafamda daha net birşeyler şekillendirdi. arcanenin dediği taktiklerle ama kalkansız gidicem.

critte eet çok düşük veriyor ama %15 lik bir taktik critim var zaten %30 üzerine bir iki parça takviye ile çıkcak gibi şu an %20 ve 1 daha renow ile atlatıcam sonuçta çıkarırım diye düşünüyorum. strleri crite çevirdim şu an çok farketmedi biraz deniycem bu crit olayını.

harir ben zaten ölmeden birkaç saniye daha fazla hayatta kalıp karşıdakini alabilmenin hesaplarındayım focused of alırsam heralde yerden kalkamam :) benim gibi sıkıntılı birinin o riski alması zor.

karakazgal t3 te dest çok eziliyor senaryolarda. sanırım birazda o sıkıntı veriyor moral bozuyor bizde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Chosen ;

Level ve RR önemli Tank veya Dps olmak için..
Öncelikle Invadere kadar Tank olmak zorundasın. Partiyi korumak için.. Öldürmek değil ölmemek önemli düşük levellerde..
Invaderi giydin Warlord`a geçiş yaparken Dps için Invader + Warlord giyip 2h weapon Set özelliklerinden yararlanmasın. Bu şekilde devam ediceksin WArlord + Sovering daha sonra Tougness Sove + Str Sovering birleştiriceksin. Ama tavsiyem RR71 e kadar tank gitmen. Pathlere gelince Tank olman veya Dps olmanda çok değişime uğrayacak karışık vericek her pathden.. Eğer daha fazla bilgi almak isterseniz yazın cvplarım.. RR83 Dps Chosen..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...