Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sütlü çay?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben aslında denerim mutfak yan oda ama korkuyom . zatyen yemeği azıcık abarttım midem azımda bide o kötüyse ben sabaha kadar ortalardan yok olurum :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bize güvenmiyomusun :)[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
Mesaj tarihi:
bana diosan eğer güvenirimde (hatta genelde güvenmesem bile meraktan denerim) ama riske girmeye değmez :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
SpawNJawS, 26 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
bi sütlü cayımız eksikti zaten.

niye öle deinki güzel işte :) [signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır

[Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 26 Ağustos 2004 02:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sütlü çay, denedim beğenmeidm
İçine ne katarsan kat kurtarmaz onu.

Sütle çayı karıştırınca "sütlü çay" tadı gelse neyse ama "süt" ve "çay" tadı beraber geliyor, güzel olmuyor.
Kimyasal bir olay lazım yani. :-P[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz.
Mesaj tarihi:
nası içiolar bunu yaws ben bakamam bile :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
sütlü kahve nasıl içiyorlarsa,
sütlü çay da öyle içilir.
kahvenin ve çayın tadı gider evet.
ama onu sevenler de var.

ben sade nescafe gold'u tercih ederim.
ama bazıları nescafe classic'e birsürü şeker + süt koyup içer öyle sever.

ingilizler de sütlü çay içiyor, nasıl bizde de yağlı yağlı kokoreç varsa. (hiç sevmem midemi bulandırır, beyti de sevmem, varsa yoksa iskender, şiş kebap veya lahmacun...)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
yeni gelen bi arkadaşa sütlü çay ikram ettim, direk topic açmışsın cleglaw =)

çay normal bir şekilde hazırlanır, üstüne süt ve normal çaya konulan miktarda şeker konur. en azından ben öyle yapıyorum.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Mesaj tarihi:
evet kötü gözükür hakkaten. dahası içmesi de bi zevksiz olur. yaşasın süzük çay.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Cico, 26 Ağustos 2004 00:05 tarihinde demiş ki:
Sıcak caya buz atanı gordumde onu gormedım

onun açıklaması şimdi şey eee (bende atıomda ehuah) ben sabahları çok susuz uyanan bi yaşam formu olarak çayı lıkır lıkır dikmek isterim, bide sıcak olunca hele yazın, hiç gitmiyo çay ucundan ucundan alınca kesmiyo, su içsem bomboş mideye gitmiyo, direk soğuk suyla başlasam şerrefsiz şeker bi türlü erimez, en iisi sıcakçana bi çay (bide lıkır lıkır içicez ya, o büyük ice tea bardaında o yüzden) sonra içine buz atıyorum şekeri erittikten sonra... öle işte :p[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Mesaj tarihi:
Yapıon mu böyle birşey?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği
"To empty your mind is to fill your grave."

Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
ben delıklerıme onem verıyorum

Mesaj tarihi:
sutlu cay cok guzel olur. bilkent mozart cafe de cok guzel yapar. nedr sirri cozemedim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
said:
Mirluin, 26 Ağustos 2004 09:41 tarihinde demiş ki:
en iisi sıcakçana bi çay (bide lıkır lıkır içicez ya, o büyük ice tea bardaında o yüzden) sonra içine buz atıyorum şekeri erittikten sonra... öle işte :p

denemezsem çatlarım.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar sütü direk çayla karıştırmıyorsunuz sanırım çünkü öyle pek bir güzel olmuyor ben bir yolculuk sırasında içtiydim rengi böyle havuçsuyu gibi oluyordu onun tadı mükemmeldi. Bir de tavsiye çaya taze nane yaprağı koyun bi tane off off cidden gelip teşekkür edeceksiniz.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone
-Ben kendim-
Mesaj tarihi:
sütlü çay çok güzeldir. şeker koymanıza da gerek kalmaz veya büyük bir fincana max 1 şeker daha atarsınız.
çünkü sütün içindeki şeker yeter çaya genelde.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
çayı sevmem, sütlü çayı hiç sevmem.. Ayrıca abarttınıız kadar güzel bişi deil bayıyo insanın içini..

/muhalefet mode - on :p[signature][hline]Sıkışırsak bilezikleri bozdururuz..
Mesaj tarihi:
kıl mode: activated

zerre kadar baymıyo bi kere. alala adama bak ya.

kıl mode: deactivated

:p[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Saeros tarafından 26 Ağustos 2004 11:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
garbage a kafr yolu varr[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
  • Yeni Oluştur...