Buddha Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Bi kanalda eskiden buldukça izliyordum. 3 tane filmini geçenlerde indirdim izledim. Ama genel olarak dizilerinin hepsi ayrı yere koyuluyor. Şimdi Stargate SG-1 ilk olanı sanırım ve 246 bölüm. Ama 246 bölüm çok geliyor. Yani izlenirde sorun bazıları Atlantis dışında diğer diziler kötü diyorlar. Siz ne diyorsunuz hangisini izliyeyim. Birde hepsi bir birinden ayrımı yoksa mesela SG-1 bitince Infinty devamı mı oluyor? Tavsiye lazım şu 246 bölümlük olan sıkmayan bişeyse onunla başlıyayım yok sıkıyorsa en azından hangisi iyiyse onu izliyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ben sg-1 i yeni bitirdim sayilir. atlantise gectim simdi. atlantis cok bayik geldi. sg-1 kesinlikle mukemmel. direkt basla hic pisman olmazsin hangisi hangi sirayla aslinda hic bilmiyorum. infinityi hic bilmiyorum. atlantis sg-1 den hemen sonra gibi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 sg-1 izlemek için düşünme bile tekrar tekrar izliyebilirim sıkılmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 SG-1 zaten işin temelini atan, ilk filmden sonra esas konsepti kuran dizi, başları bayağı bayık ama sabredersen ödülünü veriyor. Genel olarak her bölüm yeni bi macera prensibinde gittiği için zaman zaman fena bayabiliyor. Ama ilk başlarda daha ne nedir bilmeden sağa sola bakan insanların yavaş yavaş o sıradaki evreni, güç dengesini, ırkları tanımasını görüyorsun. İlk sezonda bu ne ya dediğin bi ırkın ileride ne kadar önemli olduğunu falan görebiliyosun vs. Konseptler tanrılar falan iyi oluşturulmuş. Hele Thor'lu bölümelre kadar gelirsen meyvesini veriyor. Ama ilk dizinin son 2 sezonunda falan ana karakter (Jack O'Neill) geri plana çekilip 5-6 bölümde bir çıkmaya başlıyor o baymıştı beni. 7 sezon boyunca adamı gördükten sonra 1 sezon tepede görüp sonraki 2 sezonda da anca konuk oyuncu olarak ana karakteri görmek keyif kaçırıyor. Atlantis'i zaten 7. sezonla beraber falan paralel olarak izlemen lazım, olaylar paralel gelişiyor. SGU'yu izlemedim, ama izleyenler bayağı bayıp bırakmıştı, son bi iki bölümde toparlamış gerçi galiba bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 SG1 ilk sezon biraz bayabilir, ama sonra tüm absürtlüklere rağmen çok sevip alışacağın bir dizi. SGAda hoş Ama eğer politik kurgu seviyorsan bilimkurgu ile harmanlaştırılmış, ilk bölümleri inanılmaz derece bayık olmasına rağmen, babylon 5 izle derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Sıralama şöyle tarih olarak; SG-1 Infinity Atlantis Universe SG-1'den infinityi atlayarak atlantise geçmişsiniz sebebi nedir? Kötümü infinity? Siz buna cevap verirken bende SG-1'e başlıyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 ben de startrek okuyorum habire. startrek izliycem lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 sgu güzel de hayatımda karakterleri öldürmemek için bu kadar uğraşan bir dizi daha görmedim ölüp ölüp 2-3 bölüm sonra geri geliyor olmadı time travel ediyolar geri geliyolar falan allahım senarist kanser etti beni resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 infinity ney ? sg1 in oyuncuları çakma olan son 2 sezonu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 cizgifilm sanirim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 şimdi baktım da evet çizgifilmmiş imdb 3,5 almış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 XLegolas said: sgu güzel de hayatımda karakterleri öldürmemek için bu kadar uğraşan bir dizi daha görmedim ölüp ölüp 2-3 bölüm sonra geri geliyor olmadı time travel ediyolar geri geliyolar falan allahım senarist kanser etti beni resmen antigeorgemartin diyebiliriz rahatlıkla her kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 atlantis çok güzeldi yeaa acaip zevk alarak izlediğim bir diziydi, konsept komedi olmamasına rağmen çok da gülerdim izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Asil Stargate topiği: http://forum.paticik.com/read.php?11,1681774,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar