Elderon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 buff geliyor prieste, daha tam listeyi açıklamadılar nelere buff geliyor ama şu yazıyor; said: Priest For Holy priests, we’re increasing Chakra’s duration and changing Surge of Light so it can now from Flash Heal and Greater Heal and can crit. Shadow Priest'i PvP'de de biraz bufflasalar sevinicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Israrla mana ile ilgili bir ayarlama bekliyorum. Pool mu artar, mp5 mi düzelir bilmem. Böyle ayarlamaları görünce şöyle hissediyorum. Sanki ben güvercinim biride önüme ekmek kırıntısı atıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Boci said: Bu nedir abicim ya. İlk raidimi yaptım. Deli gibi heal atmak gerekti. Attık attık ve mana bitti. Hiç öyle chakra açıyım renew atıyım, küçük heal kombinasyonu yapıyım falan olmuyo. QQ ulan... Shadow'da da aksine mana bitirmek çok zor, o kadar çok skill var ki; SW: Death, Dispersion, Shadowfiend, Archangel çok zorlarsa Hymn of Hope. (bunu da anca partide disc priest falan varsa kullandım, manaları hemen bittiği için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Sorun şu ki her fight da nerdeyse bariz bariz mana bitiyo. Ve hani overheal yaptık ondan bitiyo desem, öylede olmuyo. Efektif kullanmıyorum desem, hadi 20k sını efektif kullanmıyım, yine yetmiyo. Sanırım birtek palalarda bu dert biraz az var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 eğer party gereksiz çok ağır dmg almıyorsa bende mana artıyo bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Logların mevcutsa ve sunarsan analiz edip hangi noktalarda sıkıntı yaşanmış diye belirtebilirim çünkü özellikle holy conc %40 olduğundan beri mana sıkıntısı yaşanmıyor. Özellikle raidlerde sıkıntı yaşaman seçimlerinde sorun yoksa başka şeylerde bir sorun olduğunu gösterir. GC nin cümlesi hatalı olmuş sanırım smite ve healın yanı sıra; flash heal ve greater healdan da proclayabilecek demek istemiş. Çok ahım şahım bir değişiklik değil ben onların yerinde olsam Surge of Light'ı daha farklı bir şekilde dizayn ederdim ve kullanışlı bir talent ortaya çıkardı. Chakra değişimi iyi olacaktır herşeyin ötesinde 4p bonusunun uptimeını en üst düzeye çıkaracaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Ya aslında şununda etkisi var. İşini bilmeyen dps abidik gubidik dmglar da aldığı için hiç durmadan heal atmak elbetteki manayı bitiriyo. Bunu önlemek için ne kadar iyi itemin olursa olsun birşeyi değiştirmiyo. Raid sırasında farkettimki bir an bile durmadan heal atıyoruz. Ve dediğim gibi overheal de değil bunlar. Sonuçta heal e ihtiyacı olana harcanan mana var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Tolvir normale girdim dün, ccsiz lambur lumbur giden grupla her grup sonunda mana içtim. Son bossu 4 deneme sonunda yatırdık. Addler bitip bossa döndüğümüzde benim de mana bitmiş oluyordu. Healer olarak acaip kasıldım, herkes geniş rahat ama healdayken ben stres oluyorum sanırım :D. Zoru başarmanın keyfi yeniden oyuna gelmiş ayrı konu. 80'de normale girdiğinde yeni 80 eşyalarıyla ki yeni 80 olan adamın üstünde en az 2 3 epic oluyordu, 5 man dungeonları tıkır tıkır geçiyodun, utanmadan hc lere giriyodun normal bırakıp, onda bile bu kadar ağlamıyodun. Şimdi her fight ayrı ağladım :D. HC itemsiz, 67k mana, 1600 spirit var. Sanırım daha çok yolum var :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 |Joker| said: Tolvir normale girdim dün, ccsiz lambur lumbur giden grupla her grup sonunda mana içtim. Son bossu 4 deneme sonunda yatırdık. Addler bitip bossa döndüğümüzde benim de mana bitmiş oluyordu. Healer olarak acaip kasıldım, herkes geniş rahat ama healdayken ben stres oluyorum sanırım :D. Zoru başarmanın keyfi yeniden oyuna gelmiş ayrı konu. 80'de normale girdiğinde yeni 80 eşyalarıyla ki yeni 80 olan adamın üstünde en az 2 3 epic oluyordu, 5 man dungeonları tıkır tıkır geçiyodun, utanmadan hc lere giriyodun normal bırakıp, onda bile bu kadar ağlamıyodun. Şimdi her fight ayrı ağladım :D. HC itemsiz, 67k mana, 1600 spirit var. Sanırım daha çok yolum var :/. mana çok artmayacak gerçi sizde intellect buff var değil mi o talent ağacında, 80k'yı geçmesi lazım sanırım. Spirit'in bayağı yolu var gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 full hc itemlerle 100 k yı buluyomu pool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Boci said: Ya aslında şununda etkisi var. İşini bilmeyen dps abidik gubidik dmglar da aldığı için hiç durmadan heal atmak elbetteki manayı bitiriyo. Bunu önlemek için ne kadar iyi itemin olursa olsun birşeyi değiştirmiyo. Raid sırasında farkettimki bir an bile durmadan heal atıyoruz. Ve dediğim gibi overheal de değil bunlar. Sonuçta heal e ihtiyacı olana harcanan mana var ortada. aslında en büyük sorun bu , dün stonecore yaptım 84 priestimle healer olarak . hiçbir boss fightinda manam yetmedi.Sonradan bir baktım tankı heallediğimin %60'ı kadar feral druidi heallemişim.1,5 tank var gibi bişi devamlı olarak melee dpsleri heallemem gerekiyor.Mana yetmemesi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ben artık tank hariç göz ardı ediyorum dpsleri. Aoe dmg aldıklarında da renew diziyorum, ölen ölüyor :D. Zaten 2 saniye heal cast süresi, tank yerine herhangi bir dpse atmak, tanka 4 saniye sonra heal atmak gibi birşey oluyor. 4 saniyede tankın aldığı hasarın da hatrı sayılıyor, flash ile desteklemem gerekiyor, 6 saniyede 10k mana yakıyorum valla. Yalnız son bir iki boss fightta shadowfiendi 70k manadan 52k ya düşünce kullandım, hmyni de 40klarda kullandım, fight sonlarında yine 40 45k mana vardı. Başta kullanmalı ihtiyaç olmasa da, son saniyede kullanınca yemiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Niye bilmiyorum ama elim varmıyo arkadaş %70 lerde fiendi çıkarmaya. İlle %10 civarlarında hymn ile birlikte basıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Gearını topladığınızda bence artık disc priest olma zamanıdır. İlk başta çok zor geliyor insana ama asıl raide işe yarıyanı disc priest. Bende ilk HC instancelara başladım direk holy olarak kastım o zamanlar bana daha iyi gibi geliyordu hatta raidlerde de başlarda holy olarak devam ettim. Sonra twilith bastion ilk boss halfusta disc oynamak gerekti çünkü 2 hafta üst üste healing reduction kombosu geldiğinden. Şu anda disc olayına alışmaya başladım ve gördüğüm disc priest çok daha avantajlı raidler için. Bizim kullandığımız 10man için combo disc priest holy pala ve resto druid oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Bende 2 haftadır disce döndüm. Daha zor mana sıkıntısı çekiyorum. Üstelik her 45 snde bir beleş heal atabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Hatta şu beleş healın cd si dolduğunda hatırlatan bir addon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Onun faydası oluyor bir onda %25 crit chance olayı var o healda. Ama asıl olay shieldları güzel kullanıp ordan bir sonraki healına haste almak ve bazı durumlarda smite olayı ile hızlı ve az manaya heal atabilmek dps de attığın dps de cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Birde yamulmuyorsam disc olunca mana poolda artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Discde değişmesi gereken şey bence archangel'in smite ile değil , heal ile felan dolması lazım.Shadow iken 2 kere mf atınca doluyor ama disciple iken 5 kere smite atman lazım ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Gerçi o heal ile dolsa çok inanılmaz olur da böylde de kullanışlı oluyor özellikle bossların fazla damage yediği ya da senin damagenin bufflandığı zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Hay allah ben o talentlere vermemişim hiç discipline de. Hata mı etmişim yoksa olmazsada olur mu? Nerden zaman bulucam 5 smite atmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 aynen ya bende sildim zaten , shadow'da çok kullanıyorum dark archangel'i ama healerken imkansız gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ne disc ne de holy, direk oom olunuyor hc boss fightlarda. smite x5 + archangel olayı da çok enteresan, wotlk için belki güzel olabilirmiş de kesinlikle burada o kadar vakit kaybına tahammül yok. oom olmadan bir fightı bitirebilmek için acaba kaç mp5 lazım? 4k falan tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Halls of Origination, dpsin aldığı dmg 60k... Bir de 30k 30k aoe var ki evlere şenlik kızınız var bizim de onda gözümüz var :D. Tamam vanilla güzeldi, ben de istiyodum da heal karakter seçmek için yanlış expansionı buldum sanırım. Bu ne yeaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Abi archangel disc'te arena için var, disc de arenada broken, o nedenle ona talent harcamanıza gerek yok. Gelen mana 5k zaten, buff'ı da olmasa da olur. Ama disc pve healingde iyi baya, ben daha oyunun ilk haftası pugda healledim HoO'ı disc olarak, üstelik shadow gearla. Mana wotlk tarzı heallemeye çalıştığınızda bitiyor, artık paladin ve druid harici healerların manalarını baya dikkatli kullanması lazım. Özellikle de sevgili class'ımızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar