Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Aranızda kendi sigarasını saranlar varsa ya da konu hakkında bilgisi olan varsa, kuruyan tütüne ne yapılacağını ve önlemek için neler yapılabileceğini söyleyebilir mi?
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 su kaynat buharına tut biraz ama çok değil
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 küçük sürprizler yapabilirsin ehaehu. şaka bi yana tütünün kurusu makbuldur bence. özellikle kurutulur yani güneşin altında. ama diyosan ki benim derdim başka o zaman tütünün hepsini bir kaba koyup kabın içine de pamuk ıslatıp koyabilirsin. pamıklar tütüne temas etmesin ama içeride nem bulunmasını sağlar.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 puro saklama kaplarından al o halde belli oranda nemli tutar aletlerin fiyatlarını bilmiyorum ama
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 abi adamın 1 ton tütünü kurumamıştır heralde :D
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Pamuk ıslatmak iyi çözüm. Benim yöntem en iyisidir ama: Tütünleri masaya ser. Santimetrekare başına 2-3 damla gelecek şekilde Jim Beam dök. İki saat beklet. Kavanoza doldur. Kavanozun altına Jim Beam'li pamuk koy ama. Üzerine filtre gibi birşey koyarak pamuğum tütünlere dokunmasını engelle. Buharlaşam Jim Beam yavaşça yükselerek tüm tütünlere yayılacaktır. Kavanozun kapağında küçük bir delik de açılabilir buharlaşma durmasın diye eğer kısa sürede tüketeceksen.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 valla benim bildiğim elma kabuğunu rendeler tütün paketine atarsın ama kıyabiliyorsan viski olayı ilginçmiş.
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 GERGE said: Pamuk ıslatmak iyi çözüm. Benim yöntem en iyisidir ama: Tütünleri masaya ser. Santimetrekare başına 2-3 damla gelecek şekilde Jim Beam dök. İki saat beklet. Kavanoza doldur. Kavanozun altına Jim Beam'li pamuk koy ama. Üzerine filtre gibi birşey koyarak pamuğum tütünlere dokunmasını engelle. Buharlaşam Jim Beam yavaşça yükselerek tüm tütünlere yayılacaktır. Kavanozun kapağında küçük bir delik de açılabilir buharlaşma durmasın diye eğer kısa sürede tüketeceksen. chivas var olmaz mı ?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Bourbon olacak.
vadaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 git çeşmenin altında tut biraz çok ıslanırsada kurut
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 portakal kabuğu koy bi' kaç parça. (1-2 günden sonra tadı geçiyor.) elma kabuğu da koyabilirsin. (tadı geçiyor mu bilmiyorum.)
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ben bıraktım 70 gündür içmiyorum sigara çok pis bişi ,:(
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 meyve kabuklarının etkisi çok az ya
Öne çıkan mesajlar