Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuruyan tütüne ne yapılır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
küçük sürprizler yapabilirsin ehaehu.

şaka bi yana tütünün kurusu makbuldur bence. özellikle kurutulur yani güneşin altında.

ama diyosan ki benim derdim başka o zaman tütünün hepsini bir kaba koyup kabın içine de pamuk ıslatıp koyabilirsin.

pamıklar tütüne temas etmesin ama içeride nem bulunmasını sağlar.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Pamuk ıslatmak iyi çözüm. Benim yöntem en iyisidir ama:

Tütünleri masaya ser. Santimetrekare başına 2-3 damla gelecek şekilde Jim Beam dök. İki saat beklet. Kavanoza doldur. Kavanozun altına Jim Beam'li pamuk koy ama. Üzerine filtre gibi birşey koyarak pamuğum tütünlere dokunmasını engelle. Buharlaşam Jim Beam yavaşça yükselerek tüm tütünlere yayılacaktır. Kavanozun kapağında küçük bir delik de açılabilir buharlaşma durmasın diye eğer kısa sürede tüketeceksen.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Pamuk ıslatmak iyi çözüm. Benim yöntem en iyisidir ama:

Tütünleri masaya ser. Santimetrekare başına 2-3 damla gelecek şekilde Jim Beam dök. İki saat beklet. Kavanoza doldur. Kavanozun altına Jim Beam'li pamuk koy ama. Üzerine filtre gibi birşey koyarak pamuğum tütünlere dokunmasını engelle. Buharlaşam Jim Beam yavaşça yükselerek tüm tütünlere yayılacaktır. Kavanozun kapağında küçük bir delik de açılabilir buharlaşma durmasın diye eğer kısa sürede tüketeceksen.

chivas var olmaz mı ?
  • Yeni Oluştur...