Joker Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 askerden yeni geldim. bi kaç arkadaş ortak iş kurma planımız vardı. geçen buluştuk arkadaşlarla çok ateşli görmedim çocukları yalandan tamam o zman yapalım bu işi gibi bişey dedik ama o ateşi görmüyorum. bi yerde işemi girsem acaba diye düşünüyorum. gerekebilcek bilgiler: yaş 25 / bilg müh. / 10k param var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 imzanı görünce biraz çeliştim açıkçası. İş bul bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 işe gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 İş kurmak riskli tabi o eldeki 10k olur 100tl. Eğer bilgisayar dükkanı açalım fikriniz varsa girmeyin. Güzel bir fikirse ve tek başına girebiliyorsan tek başına gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 güzel bi fikir vardı aslında ama çok meşakketliymiş. 3 kişi birleşip 30k ile girecektik ama para yetmez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bi işe girip biraz daha para biriktir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ortak iş genelde fos çıkıyor, bir süre çalış sermaye biriktir sonra tek başına hallet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 işe gir. tecrübe kazan. para biriktir. sonra kendi işini yap. başarabilirsen tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 işe gir güzel tavsiye seni bekleyen bir iş varsa gir tabi oraya yani iş ara diyorum :P 10k ile de bavul ticareti yapılır anca erotik iç çamaşırı falan al toptancıdan gg'den satarsın ne bileyim 10k.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 10k ile ticarete girilir.açıktan al sat gibi.alıcagın şeyi ve satıcagın yeride araştır kovala. yoksa 10 lira ile tükkan falan işi gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 arkadaşla iş kurmak uzun vadede çokta iyi bir plan olmayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 arkadaşla iş miş kurulmaz abi git paşalar gibi gir işine çalış,iler de belki tek başına kurarsın vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 geçen açtığın bi başlıktan gireceğin işin ne olduğunu biliyorum sanırım. 30k yetmez girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Arkadaşlarına bağlı, elinden iş gelen, sözünün arkasında duran uzuuun yıllardır çok iyi tanıdığın insanlarsa riske girebilirsiniz, sonuçta büyük bir para yok kaybedeceğin. 10k lirayı 25 yaşında hata yapıp kaybetmek 40 yaşında bir çok şeye sahip olmanı sağlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 İŞE GİR hürriyet okuyucu yorumu gibi caps yazıyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 iyi de kaybedeceği kesinse girmenin de anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ki ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 What should I do? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 sometimes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 iş kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 iddaa bayii ac, iyi para var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 iki iş teklifi var şuanda. 1. Grafik Tasarım kısımlarında eksikleri varmış. / ayrıca mobil development üzerinde ilerlemek istiyorlarmış. bu konuyu hallice yürütücek birisi lazımmış. ?? muhtemelen macbook ve iphone vercekler.?? Firma çok uzak ve küçük. 2.Oturmuş bir firma perl ile çalışıyorlar(Perl'in p sinden anlamam). Flash action script ayaklarıda var. Benden Front line mı yoksa Back line mı çalışmak istediğime karar vermemi istediler. Orta uzaklıkta orta büyüklükte firma. cumartesi 12-5 arası mesai var. aklımda 1. seçenek belirginleşiyor ama uzaklığı biraz gözümü korkutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 1. seçenek seçildi. pazartesi başlıyore gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar