Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

napsamki

Joker

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
askerden yeni geldim. bi kaç arkadaş ortak iş kurma planımız vardı. geçen buluştuk arkadaşlarla çok ateşli görmedim çocukları yalandan tamam o zman yapalım bu işi gibi bişey dedik ama o ateşi görmüyorum. bi yerde işemi girsem acaba diye düşünüyorum.

gerekebilcek bilgiler: yaş 25 / bilg müh. / 10k param var.
Mesaj tarihi:
İş kurmak riskli tabi o eldeki 10k olur 100tl. Eğer bilgisayar dükkanı açalım fikriniz varsa girmeyin. Güzel bir fikirse ve tek başına girebiliyorsan tek başına gir.
Mesaj tarihi:
işe gir güzel tavsiye
seni bekleyen bir iş varsa gir tabi oraya

yani iş ara diyorum :P

10k ile de bavul ticareti yapılır anca
erotik iç çamaşırı falan al toptancıdan
gg'den satarsın ne bileyim
10k..
Mesaj tarihi:
10k ile ticarete girilir.açıktan al sat gibi.alıcagın şeyi ve satıcagın yeride araştır kovala.

yoksa 10 lira ile tükkan falan işi gereksiz
Mesaj tarihi:
Arkadaşlarına bağlı, elinden iş gelen, sözünün arkasında duran uzuuun yıllardır çok iyi tanıdığın insanlarsa riske girebilirsiniz, sonuçta büyük bir para yok kaybedeceğin. 10k lirayı 25 yaşında hata yapıp kaybetmek 40 yaşında bir çok şeye sahip olmanı sağlayabilir.
Mesaj tarihi:
iki iş teklifi var şuanda.

1. Grafik Tasarım kısımlarında eksikleri varmış. / ayrıca mobil development üzerinde ilerlemek istiyorlarmış. bu konuyu hallice yürütücek birisi lazımmış. ?? muhtemelen macbook ve iphone vercekler.?? Firma çok uzak ve küçük.

2.Oturmuş bir firma perl ile çalışıyorlar(Perl'in p sinden anlamam). Flash action script ayaklarıda var. Benden Front line mı yoksa Back line mı çalışmak istediğime karar vermemi istediler. Orta uzaklıkta orta büyüklükte firma. cumartesi 12-5 arası mesai var.

aklımda 1. seçenek belirginleşiyor ama uzaklığı biraz gözümü korkutuyor.
  • Yeni Oluştur...