fenris Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 seigen said: Ya Vivec dediğiniz adam Morrowind'de soul trap edip Azure's Star içine tıktığımız bir şahıs, büyütmeyin o kadar :). şahane kılıç yapmıştım ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 arkadaşlar bunların hiçbiri gerçek değil biliyorsunuz değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 şu üstteki listede ok yay sesleri modu çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 ya master zorlukta oynuyorum. Şu silverhand ve draugh mu ne zombimse artık onların bulunduğu bi cavedeyim. Dustman's Cairn adı hatta. Son kısma geldim. almam gerek parçayı aldım. ama paso wave geliyor ya. kes kes bitmedi. Var mı taktik? Daha çok ilerleyemedim. lvl 11 im sanırım. Yanımdaki adam hemen ölüyor. kite lıyorum ama o da bi yere kadar. iyice artıyor sonlara dogru moblar. kaccak yer kalmıyor. nedir taktik beyler. sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 LAN DELIRICEM. şimdi bir daha oyniyim dedim. 1 defa vurdu. 3/2 canımı götürdü silverhand elemanı. sonraki vuruşu da animated kill. çıldırıcam. bir de 3 tane bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 kurt olsana? ps: draugr la silverhandler dostmu? kafayı cıkarmazsan birbirlerine kaynayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 kurt olamıyorum daha. dost degiller ama farklı yerlerdeler suan icin. bi summon buyum var storm atro yapan. ama onu en sondaki wave icin saklıyacam. bu sefer de simdiki 3 silverhandi gecemiyorum. Eski save'e dondum. simdi gecemiyorum tekrardan summon yapmadan. maximum 2 shot. sonra yerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 mesela ben şimdi whiterun da companions grubuna katıldım.Onun görevlerini yapıyorum.Aynı zamanda farklı gruplarada katılabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 katılırsın. barbu kalkanın varsa kapı ağzına falan çekip slash/shield bash felan takılmayı denesene. yeri hatırlamıyorum ama bu silverhandlerin elime verip durduğu bi dungeon vardı sanırım aynı yerdesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 şimdi onu denicektim ama kalkan yok. atmışım hepsini sdfs. sanırım summon ı burada yapıcam ama son wave ne bok yicem bilmiyorum. bu arada companion görevlerinden biri bu. bi silah parçası almam için gittiğim dungeon. hani ilk defa kurt adam olduğunu görüyorum yanımdaki elemanın. orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 hiç yapamıyosan axedice a söylemeden adept e al zorluğu. dungeon sonunda hafif bir uçluluk duygusuylan atlatmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 evet ben ettim, sen etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 yok ya. öyle bir şey yapmam. yediremem kendime sdfs. bu animated kill şansa mı çıkıyor? mesela demin tam son adamı öldürücem. canım da bayaa fazla. herif animated attı öldüm. nedir bunu engellemenin yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 valla emin değilim ama kill cam felan kapatan mod üykleyince onlarda ortadan kalkar sanırım. pot içmeyi çok zorlaştırıyor, hani içebilsen kurtulucan ama kurtulamıyosun cam sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 geçtim en sonunda. ama kastırdı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 bound bow kullanan var mı? her türlü legen. daeric bowdan zayıf kalıyor sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Baktımda base damageları eşitmiş perkle beraber. Ama tabi smithing+alchemy+enchanting ile ya da her hangi biriyle bile geçersin direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 valla oyunda blacksmith anahtar olmuş resmen.Yaklaşık 12k gold ile 100 blacksmith skill alınabiliyor.Sonra deadric silahlar ve dragon armorlar ile bayağı kolaylaşıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 bide ilerde dragon armorlar banditlerin sandığından falan çıkmasa keşke sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 f3 deki power armor giymis raiderlardan iyidir gene asdfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 çok iyiymiş şu ya http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=11235&searchtext= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 e bu mod süpermiş çok akıllıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Hala level scaling'i ortadan kaldıran bir mod yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 oyunu mage olarak oynayan var mı? Hangi talent ağaçlarını kullanıyor acaba ? Son olarak magicka-health-stamina dengesini nasıl sağlıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 destro-conj oynuom ben en zorda, lvl40'tım en son çok nadir kastırdı npcler, tüm stat puanlarını da magicke dayadım 500 mana + 200 küsür hpydi itemlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar