Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
seigen said:

Ya Vivec dediğiniz adam Morrowind'de soul trap edip Azure's Star içine tıktığımız bir şahıs, büyütmeyin o kadar :).

şahane kılıç yapmıştım ondan.
Mesaj tarihi:
ya master zorlukta oynuyorum. Şu silverhand ve draugh mu ne zombimse artık onların bulunduğu bi cavedeyim. Dustman's Cairn adı hatta. Son kısma geldim. almam gerek parçayı aldım. ama paso wave geliyor ya. kes kes bitmedi. Var mı taktik? Daha çok ilerleyemedim. lvl 11 im sanırım. Yanımdaki adam hemen ölüyor. kite lıyorum ama o da bi yere kadar. iyice artıyor sonlara dogru moblar. kaccak yer kalmıyor.

nedir taktik beyler. sinir oldum.
Mesaj tarihi:
LAN DELIRICEM. şimdi bir daha oyniyim dedim. 1 defa vurdu. 3/2 canımı götürdü silverhand elemanı. sonraki vuruşu da animated kill. çıldırıcam. bir de 3 tane bunlardan.
Mesaj tarihi:
kurt olamıyorum daha.

dost degiller ama farklı yerlerdeler suan icin. bi summon buyum var storm atro yapan. ama onu en sondaki wave icin saklıyacam. bu sefer de simdiki 3 silverhandi gecemiyorum. Eski save'e dondum. simdi gecemiyorum tekrardan summon yapmadan.

maximum 2 shot. sonra yerdeyim.
Mesaj tarihi:
katılırsın.
barbu kalkanın varsa kapı ağzına falan çekip slash/shield bash felan takılmayı denesene.
yeri hatırlamıyorum ama bu silverhandlerin elime verip durduğu bi dungeon vardı sanırım aynı yerdesin.
Mesaj tarihi:
şimdi onu denicektim ama kalkan yok. atmışım hepsini sdfs. sanırım summon ı burada yapıcam ama son wave ne bok yicem bilmiyorum.

bu arada companion görevlerinden biri bu. bi silah parçası almam için gittiğim dungeon.

hani ilk defa kurt adam olduğunu görüyorum yanımdaki elemanın. orası

Mesaj tarihi:
yok ya. öyle bir şey yapmam. yediremem kendime sdfs.

bu animated kill şansa mı çıkıyor? mesela demin tam son adamı öldürücem. canım da bayaa fazla. herif animated attı öldüm. nedir bunu engellemenin yolu?
Mesaj tarihi:
valla emin değilim ama kill cam felan kapatan mod üykleyince onlarda ortadan kalkar sanırım.
pot içmeyi çok zorlaştırıyor, hani içebilsen kurtulucan ama kurtulamıyosun cam sağolsun
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...