Araz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Anlamadım gitti bu justice pointlerle napıcaz hiç bi item göremedim alabilcegimiz wotlk zamanı kastık o kadar biriktirdik nolcak o pointler ?? vendorda falan baska bişeye mi ceviriyoruz.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 vendorda item alıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 hangi vendordan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 orgrimmardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ^-^ Bu bölümün en noobu ben sanıyordum,sevindim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bozdur bozdur harca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bu "LvL 85 Justice Point ile Ne Yapar" yazisini google'a yazsan cıkardi zaten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 google ın gücünü hafife alıyor gençliğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 applev0dka said: bu "LvL 85 Justice Point ile Ne Yapar" yazisini google'a yazsan cıkardi zaten ;) oha yazdim ve friendfeedden paticik cikti, bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Sıf hc lere gırmek ıcın item puanını yukselktmek ıcın justice puan ıle ıtem aldım :) ne varsa leather mail plate..maksat cantada dursun gear puan versın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 çantada daha neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 blackwolf said: Sıf hc lere gırmek ıcın item puanını yukselktmek ıcın justice puan ıle ıtem aldım :) ne varsa leather mail plate..maksat cantada dursun gear puan versın zaten 4k cap wardi 2 tane item alıodun topu topu... ne güzel sallıyorsnz arkadsm ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 max alicagin 3 bide hc itemlariyla ayni kalitede hatta cogu daha iyi ordaki itemlarin mesela hcden shield dustu crit veriyo ordan alnan shield mastery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Bir sonraki pve content gelince justice pointlerle şu anda valor pointlerle alınan itemları alabilirsin. Valor pointlerin de sıfırlanor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar