Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhteşem Yüzyıl

Azure_Knight

Öne çıkan mesajlar

Mesaj geldi bana aynen yazıyorum sdf

Bu akşam gösterime giren muhteşem yüzyıl adlı sözde kanuni sultan süleyman devrinin konu alındığı saçma sapan gerçekle alakası olmayan o devrin devlet adamlarına ve osmanlı ruhuna hakaret niteliğinde olan bu diziye protestoya davet ediyorum.Unutmayın kanuni sultan süleyman, Osmanlının gelmiş geçmiş en değerli hükümdarlarından devrinin barış ve hoşgörü simgesidir.Çok derin bi islam ahlakıyla yetişmiş ilmin doruklarına ulaşmış adaletiyle dünyaya nam salmış, hakettiği gibi adını altın harflerle tarihe yazdırmıştır.Tarihten bi haber kendini bilmez reyting için tarihimizi hiç sayan oluşumlara isyan edelim.Lütfen geçmişimize sahip çıkalım sen de bir osmanlı torunusun...
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Mesaj geldi bana aynen yazıyorum sdf

Bu akşam gösterime giren muhteşem yüzyıl adlı sözde kanuni sultan süleyman devrinin konu alındığı saçma sapan gerçekle alakası olmayan o devrin devlet adamlarına ve osmanlı ruhuna hakaret niteliğinde olan bu diziye protestoya davet ediyorum.Unutmayın kanuni sultan süleyman, Osmanlının gelmiş geçmiş en değerli hükümdarlarından devrinin barış ve hoşgörü simgesidir.Çok derin bi islam ahlakıyla yetişmiş ilmin doruklarına ulaşmış adaletiyle dünyaya nam salmış, hakettiği gibi adını altın harflerle tarihe yazdırmıştır.Tarihten bi haber kendini bilmez reyting için tarihimizi hiç sayan oluşumlara isyan edelim.Lütfen geçmişimize sahip çıkalım sen de bir osmanlı torunusun...
şunun amacını anlamış değilim.acaba izlemedilermi :P bu gidişle 3-4 bölüm sonra diziyi kaldırırlar ne cahil adamlar var ya:D
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

yarın ofiste size ratingleri sölicem bakalım ne kadar almış

bi şüphe bi de bu

show tvnin ayakta kalması bu diziye bağlı çünkü hehe

baya yüksektir bence

tamam gördüğümüz hali dünya çapındaki dizilerin yanında ezik kaldı da yayındaki diğer türk dizilerine kıyasla süper bi dizi olmuş en iyilerden bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Datalar geldi paylaşiorum :)

(Tüm kişilerde)

Rating: (Tüm hedef kitlenin yüzde kaçına ulaştığı)
Muhteşem Yüzyıl - 10.87
Şüphe - 5,03

Program share: (o an TV izleyenlerin ne kadarının hangi programı izlediği)
Muhteşem Yüzyıl - %24,5
Şüphe - %11
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...