Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 sultanı dans etmeyi 15 dakka önce öğrenmiş 5 adınla eğlendirdiler.... ne bi sofra bi bi icicek, ne bir nargile, ne bir tütsü... odun gibiydi valla cok kötüydü hersey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 sansürlerler hayvan gibi, hayranları netten izler 1 bölüm de olsa efsane olurdu. Ayrıca diğer ülkelerden baya bi hayranı olurdu dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj geldi bana aynen yazıyorum sdf Bu akşam gösterime giren muhteşem yüzyıl adlı sözde kanuni sultan süleyman devrinin konu alındığı saçma sapan gerçekle alakası olmayan o devrin devlet adamlarına ve osmanlı ruhuna hakaret niteliğinde olan bu diziye protestoya davet ediyorum.Unutmayın kanuni sultan süleyman, Osmanlının gelmiş geçmiş en değerli hükümdarlarından devrinin barış ve hoşgörü simgesidir.Çok derin bi islam ahlakıyla yetişmiş ilmin doruklarına ulaşmış adaletiyle dünyaya nam salmış, hakettiği gibi adını altın harflerle tarihe yazdırmıştır.Tarihten bi haber kendini bilmez reyting için tarihimizi hiç sayan oluşumlara isyan edelim.Lütfen geçmişimize sahip çıkalım sen de bir osmanlı torunusun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Yalnız dizinin kostüm seçimini tebrik ettim. Kostümler ve atmosfer seçimi mükemmel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Dartanian said: Mesaj geldi bana aynen yazıyorum sdf Bu akşam gösterime giren muhteşem yüzyıl adlı sözde kanuni sultan süleyman devrinin konu alındığı saçma sapan gerçekle alakası olmayan o devrin devlet adamlarına ve osmanlı ruhuna hakaret niteliğinde olan bu diziye protestoya davet ediyorum.Unutmayın kanuni sultan süleyman, Osmanlının gelmiş geçmiş en değerli hükümdarlarından devrinin barış ve hoşgörü simgesidir.Çok derin bi islam ahlakıyla yetişmiş ilmin doruklarına ulaşmış adaletiyle dünyaya nam salmış, hakettiği gibi adını altın harflerle tarihe yazdırmıştır.Tarihten bi haber kendini bilmez reyting için tarihimizi hiç sayan oluşumlara isyan edelim.Lütfen geçmişimize sahip çıkalım sen de bir osmanlı torunusun...şunun amacını anlamış değilim.acaba izlemedilermi :P bu gidişle 3-4 bölüm sonra diziyi kaldırırlar ne cahil adamlar var ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 tam olarak hakaret neymiş anlamadım, anca laf kalabalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 yüzyılın faili yahu bu dizi. begenecek bir yer aradım bulamadım. rezaletti bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 sultan sülüman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 e zaten o hoşgörü ve adaletini dizide göze sokarcasına göstermişler. niye panik yapmış bu adamlar? ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 yarın ofiste size ratingleri sölicem bakalım ne kadar almış bi şüphe bi de bu show tvnin ayakta kalması bu diziye bağlı çünkü hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bindir gecede bindiren abi değilmi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ben beğendim ilk bölümü. ama daha iyi kızlar oynatabilirlerdi. yakısmamıs koskoca padişaha çirkincek kızlar meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bok gibi olmuş dizi. madem paranız yoktu ne diye büyük prodüksiyon ayaklarına yattınız. iğrençlik akıyodu dizinin heryerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mortis said: yarın ofiste size ratingleri sölicem bakalım ne kadar almış bi şüphe bi de bu show tvnin ayakta kalması bu diziye bağlı çünkü hehe baya yüksektir bence tamam gördüğümüz hali dünya çapındaki dizilerin yanında ezik kaldı da yayındaki diğer türk dizilerine kıyasla süper bi dizi olmuş en iyilerden bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hatunun kollar patlıcan yaa. gözleri güzel bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bence hatun hoştu ama acık odundu. dans ederken hiç dalgalanmıyordu pehh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ben biliyorum o yuzyili, oyle muhtesem filan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 İlker Aksum gibi bir oyuncu ilk bölümde gitti.Bana göre adam çok kaliteli bir oyuncu ama sanırım 1 bölüm anlaşmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Reytinglerini merak ediyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 yeniçeri kıyafeti güzel olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Datalar geldi paylaşiorum :) (Tüm kişilerde) Rating: (Tüm hedef kitlenin yüzde kaçına ulaştığı) Muhteşem Yüzyıl - 10.87 Şüphe - 5,03 Program share: (o an TV izleyenlerin ne kadarının hangi programı izlediği) Muhteşem Yüzyıl - %24,5 Şüphe - %11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ben beğendim diziyi. ama biraz daha ihtişam lazım. o da eninde sonunda bütçe kesintisi olacağı için olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 şüphe çok tırt o izleyicisinin yarısı haftaya muhteşem yüzyıla geçer.haftaya izleyicisi bi %30 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 abi millet merak ettiginden ilk bolumun yuzdesinin yuksek olması normal. cok bisey degismeyecektir bence. suphe ile zaten karsılastırılmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 tüm topici okumadım da kimse yazmamış sanırım hangi gün saat kaçta yayınlandığını bu kadar konuşmuşsunuz merak ettim izliyim bi sonraki bölümünü ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar