zeper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 e birkaç dikkat et yediklerine,özellikle yağlı ve asitli yiyeceklere bulaşma...cızzz;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Bol bol dışarıdan, hazır yiyecekler yemeye çalış.Evde yemek yaparak kendini yorma.Zaten evdeki yemeklerdeki salça falan miden için çok kötü.Mümkünse hamburger pizza gibi yiyecekleri tercih etmeye çalış.Burger king ve dominos pizza yı öneririm.Mideni yoracak şeyler yememeye çalış.Dikkat et dostum kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 2 3 haftadır hergun burgerking yada tavuk döner yiyiyorum zaten, artık kola içmeyi bıraktım günde 2.5lt kola içince mide dayanmıyor tabi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 o zaman öl ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 koladan ben öyle soğudum abi bigün 2 tavuk tantuni yedim gece eve gelince 2.5 litrelik kola içtim sabah ölüyodum varya midem yanıyo ve yukarı doğru patlıcak gibi acayip bişeyid reflu procladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 reflü oldu mu sürekli proclar. 2 senedir çekiyorum kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 tamam zararlı falan da...yine de kolasız bir hayatı düşünemiyorum ya:)...hem eskiden öksürük şurubu diye satılırmış eczanelerde diyerek ben kolaya olan bağımlılığımı sürdürmek niywtindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar