Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 shoot em up'larda karakterin ya da cismin her neyse, kontrolü sende değildir, sadece ateş edersin, nişan alırsın. alın size özet geçilmiş şutemap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 o sadece shoot em up in bir alt turu. yoksa sadece x ve y eksenine kilitli olanlar oldugu gibi, haritada tamamen ozgur oldugunuz top down shmup lardan , tube ve horizontal shmup lara kadar birsuru versiyon mevcut. benim son zamanlarda en keyifle oynadiklarim alien swarm ve beat hazard idi. daha eskilere bakarsak birsuru cikar da hic hatirlamiyroum su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bir an durdum da 2030 yılında gençlerin fps'i tarif edemediklerini düşündüm. bir irkilme geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 pati tarihinde kara bir leke olarak kalicak bu baslik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 sc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 gta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 half layf iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 senko said: pati tarihinde kara bir leke olarak kalicak bu baslik :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 half layf bir shoot em up sayılır. o dillere yukarı doğru ateş ediyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 80'lerden beri grafikler ne gelişti azizim. http://images.fanpop.com/images/image_uploads/shoot--em-up-shoot-em-up-572630_600_889.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Dragonmax said: The House of the Dead 1 The House of the Dead 2 The House of the Dead 3 The House of the Dead 4 Zombie Revenge Vampire Night The Typing of the Dead The Typing of the Dead 2 The Pinball of the Dead The House of the Dead 2 & 3 Return The House of the Dead EX Overkill bunlar sana 1 sene yeter :) ayrıca en sevdiim türdür. alayına hastayımdır. buradakilerin tamamı shootemup. kocaman liste verdim daha neyin karalekesi. en azından biriniz the hose of the dead oynamıştır yav. bonus: ekranı, kamerayı ve yürüşleri ilerleyişi sen yönlendirmiyosun. oyun kendi kendine ilerliyor, kendine kendine yürüyüp ekranı yaratıkların olduğu yöne çeviriyor. sen sadece atş ediyosun ve şarjör dolduruyosun. bilgisayard oynuyosan sol tuş ateş sağ tuş şarjör. makinada oynuyosan tetik ateş, ekran dışına ateş edince de şarjör doluyo. tek yaptıın tık tık tık tık tık tık (böle diyince diablo geldi aklıma, diablo da shootemupmış asdas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 typing of the dead süperdi lan adsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 typing of the dead bildiğin klavye geliştirme oyunuydu sdf. bugünkü hızımı ona borçluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 crimsonland bu arada hepinizi kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 zombie driver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 shoot'em up lar ben görmeyeli baya bi değişmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ikaruga abi bu ne muhteşem bişeydir böyle yaa.... sitemi de buldum :O :D jeton derdi olmadan oynamak ne müthiş bir his :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 best free shoot em up belki başka arkadaşlarda yararlanır B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar