Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Uzun süredir aklımda eve e başlamak vardı açıkçası. Türkiyede nereden satın alabilirim (gamecard dahil) bunu öğrenmek istiyorum. hani ankarada suraya gitt elle alabilirsin derseniz sevinirim çünkü internetten kredi kartı ile alışveriş yapma olayına çok sıcak bakmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Oyunu sitesinden indirebiliyor olman lazim register olduktan sonra. Daha sonrasinda oyunun aylik ucreti icin illaki kart ile odeme sistemine bas vuracaksin zaten 4-5 ay kadar. Ama diyorsanki yok ben oyunun kutusunuda istiyorum o zmn Bahceli 7.cd uzerinde best muzikmi ne var orada gormustum yaklasik 2 hafta once. Birde Dost kitap evinde kasaya sor oyun satilan kisimda onlardada vardi ya bitti goremiyorum yada satilmadi diye kaldirmis olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunelendil Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Tam cvp olmayacak ama, ben de genelde kredi kartına sıcak bakmayanlardandım internet üzerinde. Sonra Garanti bankasının sanal kart olayını yapmıştım. Yani hesabına yatırdığın kadar parayı kullanabildiğin bi kart. Garanti bankasından hesap açtırmak yetiyor zaten o kartı almak için. Hani kartın numarası veya bilgileri öğrenilse bile, kartın hesabında para olmadığı sürece (ki o hesaba da parayı, normal hesabından aktarıyorsun) kartın bi işlevselliği olmuyor. Kısaca internette kullanabildiğin bankamatik kartı demek daha doğru olur. İşte ben her ay, önceden 15 dolar (ya da TL karşılığı neyse) yatırıp, hemen kullanıyordum. Bence çzellikle internette harcama yapmak isteyenler için gayet güvenilir bi yol. Diğer bankalarında vardı tabi ama baya almak için işlem fln gerekiyordu (bi 3 sene fln önce tabi, şimdi kolaylaşmış olabilir) Garantininki çok basit olduğundan yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Aynı işlemi işbankdan da kolayca yapabilirsiniz.Ziraatinde böyle bir hizmeti var diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 En temizi bir trial ac hatta mumkunse ankaradan biri atiyorum X kisi sana mail yollasin onun mailne ac daha sonra oyunu seversen o X kisi sana plex yollasin bu 14 dolara tekabul ediyor sende ankarada elden bul bu kisiye parasini ver Evede cok ankarali var ve bu sistem onlarinda cok avantajina gelicektir cunku oyun 380milyon oyun parasi karsiligi hem 14 dolar kazanmis hemde 1 ay bedave game time kazanmis olacak istanbulda olsan yardimci olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 sabahtan dosta gidiyorum, eger varsa öglenden itibaren evedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 MERKEZ kanalına bekleriz. Ufak tefek gemilerini de alırız. Eğer gerçekten devam etmeyi düşünüyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 dostta yokmuş. dnr a sordum oradada yoktu. mecbur internetten alıcam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 sonunda aldım oynuyorum. (oynamak = tutorialda yapılan görevleri yaptıktan sonra beni aşan bir mission alıp ölmek, stationa dönüp rookie shiple oyuna devam etmek) simdi agent arıyorum böyle kolay görev vercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 gemi fitlicek filan paran yoksa merkezden söyle atarız yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Oyuna aşık oldum ben. Üstelik sandboxuna, grafiklerine falan değil. Oyun beni probelarla sistem tarama sistemini gördüümde cezbetti diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Daha neler goreceksin inanilmaz bilgi hazinesi var icinde ogrenme bitmiyor nerdeyse hicbir zaman. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bende yeni başladım çok şey var bilinmesi gereken ya kafam allak bulak oldu bişey kafama takılıyor guide bulup okumaya bi başlıyorum ne kafama takılmıştı onu unutuyorum ben bunu niye okumaya başladım filan diye soruyorum kendime çok tuhaf bişey korkmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunelendil Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Korkunun ecele faydası yok :) Gençler merak etmeyin, yani 3,5 senedir oynadığım bir oyun hala 3/4'ünü bilmem, yani herşeyi bilmek gerekir diye bişey yok, zaten takıldığınız yerde de guide'a bakın ama merkez kanalından da sorun daha kolay anlarsınız, haydin hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 400.00 skill point falan oldu, hani hem meslekler, hemde basic combtla ilgili şeyleri 3, 4 yapmaya uğraşıyorum (çünkü 1.6 M olana kadar skill pointler 2 kat hızlı geliyormuş, okudugum guidelarda az SP isteyen skilleri ve olabildigicne cok skili 3-4 yapın sonra 1.6 M den sonra istediginiz gibi özelleşir hemde diger alanlarda belli başlı bilgi ve birşeyler yapabilme kapasiteniz olur yazıyordu). Artık oyunn daa böyle ince ayar kısımlarını anlatıp öğretecek corp arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Hmm simdi orada soyle bir nokta var evet 1,6m olana kadar bonus vardi ama onu bu son patchle kaldirdilar. Cunku o zmn sadece 45 gune yakin learning diye adlandirdigimiz skilleri kasiyordun :) Olsun sonucta yine bonuslu gibi onlara vakit ayrilmasi gerekmiyor artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar