Kaede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 DarKRideR said: İki aksiyon görüp hayal gücüyle bağ kurarak kendini o dünyanın içine atanlar dışında hiçbir şekilde bu filmin sevileceğini sanmıyorum. pardon ya bir dahaki sefere sana sorarız bu ne ya atın şu adamı gerge kalsın sadece yeter bilgisayar bölümünde sam burda darkrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 abi transformers'ın 3. filmi şundan 1000 kat daha iyiydi yapma etme, gayet kötü film, senaryosu klişe ötesi ki şimdi indiririm netten tek tek bölüm bölüm analizini de yaparım neden klişe neden değil diye, hani ben değil artık incelemeler konuşsun yetersiz görüyorsanız, http://www.rottentomatoes.com/m/real_steel/ %60 veriyor rotten, ki en iyi incelemeler hep buradan gelir biliyorsunuz. şöyle bir kaynakta vereyim http://www.metacritic.com/movie/real-steel/critic-reviews hani sağlam yorum yapan sitelerin hepsi 40-60 arasında puan vermiş şu filme, sadece amerikan gazeteleri ve magazin dergileri vs. yüksek puanlara layık görmüşler. Onlarda tahminimce reklam vs. alıyorlar diye, ki ona rağmen metascore'u 56 olan bir filmden bahsediyoruz. en güzeli de şu yorum zaten Rolling Stone Peter Travers Oct 6, 2011 50 Sugar Ray Leonard helped with the motion-capture, and it shows. Good stuff. But the tear-jerking in Real Steel is as shameless as its product placement. We're being hustled. hani beyazperde'de bile http://www.beyazperde.com/filmler/film-172808/ 3.5/5 ki her boku beğenen adamlar bunlar, basın desen 2/5 genel olarak zaten bütün puanlama yapan sitelere baktın mı baktın mı inceleme ve yorum yapanların değil izleyicinin puan verdiğini görüyorsun. İzleyici sevmiş, izleyici sevebilir. İzleyicinin verdiği puanlarla veya yorumlarla malesef bir film iyi olmuyor. ilk 2 filmi hariç rezil saw serisi veya ne bilim en son indiana jones filmi gibi örnekler geliyor aklıma. Devasa puanlar alıp rezalet bile diyemeyeceğimiz filmler seyircinin parasıyla yapımcının yüzünü güldürmeye devam etti. Ha malesef sinema eğitimi almış, yıllardır az çok film izleyen ve yorumlayabilen biri olarak bu tip filmleri ağır eleştirmeyi de kendimce haklı buluyorum. En azından verdiği paranın hakkını zaman geçsin diye değil, bana birşeyler katsın diye bekleyen biri olarak belirli bir standart üzerinde filmler bekliyorum. Real Steel'de böyle bir film değil, Ayrıca grevden sonra çıkmış ve senaryosu tonla sağlam olan o kadar çok film ki, real steel onların yanında vücuttaki kıl tanesi olarak bile kalamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Kaede said: DarKRideR said: İki aksiyon görüp hayal gücüyle bağ kurarak kendini o dünyanın içine atanlar dışında hiçbir şekilde bu filmin sevileceğini sanmıyorum. pardon ya bir dahaki sefere sana sorarız bu ne ya atın şu adamı gerge kalsın sadece yeter bilgisayar bölümünde sam burda darkrider tecrübeyle edilmiş bir laf ama, ortaokul ve lise dönemindeyken bende böyle filmleri çok sever ve başyapıt falan derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 vizyon modluguna talibim leon ve pulp fiction filmleri harici herkesle aynı fikirdeyim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 beğenme ayrı başyapıt demek ayrı ne yani her film süper sofistike konularla, muhteşem çekimlerle, süper oyunculukla, destansı müzikle mi desteklenicek ? ilokulda rockyyi izlerken nasıl hissettiysem aynısını burda hissettim eye of the tiger da yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 DarKRideR said: baştan sonra klişe ötesiydi ya, hiçbir savunulacak yanı yok yani. İki aksiyon görüp hayal gücüyle bağ kurarak kendini o dünyanın içine atanlar dışında hiçbir şekilde bu filmin sevileceğini sanmıyorum. (tu) yargılamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Abi biz 5 kisi gittik. Gayet mizmizlanarak gelen, kil bir arkadasim -ki filme bok atip durdu daha izlemeden-, modu her an degisebilen hamile arkadasimiz ve yine modu ona bagli esi, "filmleri hep sen seciyorsun" diye cemkiren esim ve ben. Filme girdik, ciktigimizda herkesin suratinda aptal bir siritis vardi. Ha bir de hamile olan esine yumruk salliyordu filmin etkisiyle. =) Simdi buna gore, film guzeldi. Bas yapit degildir, sen cok fazla hatasini yakaliyor olabilirsin ama bizim icin oyle degil. O yuzden son zamanlarda izledigim en iyi filmlerden diyebiliyorum. Ha dram izlemiyorum kesinlikle, o yuzden cikan filmlerin buyuk kismini da kafadan elemis oluyorum orasi ayri. DarKRideR said: Ayrıca grevden sonra çıkmış ve senaryosu tonla sağlam olan o kadar çok film ki, real steel onların yanında vücuttaki kıl tanesi olarak bile kalamaz. Bununla ilgili bir liste yapsan cok makbule gecer aslinda zira izleyecek film bulamiyorum ben. Yukarda dedigim gibi dram harici bir suru sey izleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 NEDEN BENİM HOŞLANMADIĞIM ŞEYLERDEN HOŞLANIYORSUNUZ demiş darkrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 boksor robottan yeterli sosyal mesaj alamamış dark ondna beğenmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 OMG ÇOK KLİŞE SENE 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ben ilkokuldaki rakı tadını aldım filmden. kantinde bulunurdu bizim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 birbirini doven robotlarin oldugu bi filmi begenmeyen bi erkekle muhatab olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 transformers serisi çıtayı o kadar düşürmüş ki real steel FUCK YEAH olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 goldbären said: transformers serisi çıtayı o kadar düşürmüş ki real steel FUCK YEAH olmuş olay tamamen bu aslında asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 VİZYONA YENİ MODERATÖR MÜ GELİYOR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Sparkcaster said: NEDEN BENİM HOŞLANMADIĞIM ŞEYLERDEN HOŞLANIYORSUNUZ demiş darkrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Sparkcaster said: NEDEN BENİM HOŞLANMADIĞIM ŞEYLERDEN HOŞLANIYORSUNUZ demiş darkrider gerçek yargılama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Böyle izlerken içim bir hoş oldu,tipik spilberg öğeleri çocuk falan içermesine rağmen beğendim açıkçası zevkli vakit geçirtti 8/10 alır rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Abi film güzeldide biraz daha değiştirebilirlerdi senaryoyu... Mesela son final maçına çıkmadan önce biri destek verip robotu geliştirme yapabilirlerdi, yani harbiden hurdalıktan çıkan bi metal yığınının yenilmez ultra robota karşı 5 round dayanması ve nerdeyse nakavt etmesi saçmaydı. Film güzel miydi, 2 saatin nasıl geçtiğini anlamadığım için bana çok güzel geldi, keşke sinemadayken gitseymişim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 belki son teknolojiydi ama YÜREĞİ YOKTU filmin tek kusuru spielbörgün klasik coluk cocugu fazla ön planda tutması wolverine abiminizin bi ara emoya bağlamasıydı.ona rağmen gayet güzel film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Zaten bu spielberg nssil back to the future serisine cocuk koymadi hayretler icerisindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar