dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 http://www.grupanya.com/d/u-4DPXQXYJ1Q arkadaş geçti ben de buraya geçiyorum. little sezarda dilediğin büyük boy pizza + 1 litre cola 9 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 İşte bu kızla yemek için ideal hacı. Nasılsa 2 dilim yiyip bırakıyorlar gerisini götürecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 grupanyaya üye mi olmak gerekiyo bu kampanya için, çok feci canım çekti hemen almak istiyorum da fırsat kodu falan diyo. nasıl şeetçez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 yanda üye ol zamazingosu var. oradan üye oluyoruz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 :)-D Tenekeadam said: İşte bu kızla yemek için ideal hacı. Nasılsa 2 dilim yiyip bırakıyorlar gerisini götürecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 üye oldum, siparişi de verdim netten her şeyi doldurarak. ilk kez netten böyle bişeye kalkıştım hadi bakalım fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 large pizza 10 lira fln ztn normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 güzel kampanya olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 offf pizza istedi canım...evlere servisi yokmuş bu kampanyanın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 lan zaten bu pizzacıların mantık çok salakça. pizzaları çok pahalı yapalım sonra bi tane alan bi tane bedava verelim. mesela pizzahutta nerdeyse sınırsız fiyatında küçük pizzaların fiyatı ve malzeme olarak da pek br fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ben eve gidip greyfurt suyu içicem sizin damarlarınız tıkanırken diyerekten konudan elit bi şekilde ayrılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 pizaa yenmez zaten fakirler bile yemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 salakça falan değil. normalde 12 liraya büyük boy satacakken bi tane sana, 2 tane 24 lira diyor. sen de 2 tane alıp 24 lira veriyorsun. adam durduk yere 12 lira fazladan cebe atıyor. kesinlikle salakça diil, ama çakallık ve götlük dersen ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Ardeth said: lan zaten bu pizzacıların mantık çok salakça. pizzaları çok pahalı yapalım sonra bi tane alan bi tane bedava verelim. mesela pizzahutta nerdeyse sınırsız fiyatında küçük pizzaların fiyatı ve malzeme olarak da pek br fark yok ya evet mantıkları saçma yazın 9 lira olan şey kışın 30 liraya çıkıyor...sonra diyorlarki o 30 lirayı gene ver ama 2 pizza alıcan zart zurt. fakat sınırsız piiza ile küçük pizza arasında şöyle bir fark var.sınırsız alınca ne çıkarsa bahtına...özellikle basıyorlar hamuru ona,ve malzemeden de kısıyorlar,daha çok domates sosu ve pizza peyniri oluyor...içecek yok ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 zeper said: offf pizza istedi canım...evlere servisi yokmuş bu kampanyanın:( "Restoranlardan bizzat alımlarda geçerli değildir." yazıyo abi detaylar kısmında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 :D:DDD... evet doğru öyleymiş:)ben direk geçerlidir diye okudum,öylesi daha mantıklı geldi bana çünkü,hani benzinden falan tasarruf yaparlar diye:D FromTheHell said: zeper said: offf pizza istedi canım...evlere servisi yokmuş bu kampanyanın:( "Restoranlardan bizzat alımlarda geçerli değildir." yazıyo abi detaylar kısmında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 zeper said: offf pizza istedi canım...evlere servisi yokmuş bu kampanyanın:( varmış. fırsat kodunu alıp, telefon açıp siparişi veriyormuşsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 serviste yok mu? hayallerimiz vardı yarın için?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 serviste yok mu? hayallerimiz vardı yarın için?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 eve servis var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 zeper said: Ardeth said: lan zaten bu pizzacıların mantık çok salakça. pizzaları çok pahalı yapalım sonra bi tane alan bi tane bedava verelim. mesela pizzahutta nerdeyse sınırsız fiyatında küçük pizzaların fiyatı ve malzeme olarak da pek br fark yok ya evet mantıkları saçma yazın 9 lira olan şey kışın 30 liraya çıkıyor...sonra diyorlarki o 30 lirayı gene ver ama 2 pizza alıcan zart zurt. fakat sınırsız piiza ile küçük pizza arasında şöyle bir fark var.sınırsız alınca ne çıkarsa bahtına...özellikle basıyorlar hamuru ona,ve malzemeden de kısıyorlar,daha çok domates sosu ve pizza peyniri oluyor...içecek yok ayrıca. bundan dolayı http://notoku.com/wp-content/uploads/3167_04_sek_4_3.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 yapmaaa!!! bu grafiğe bugün çok lanet ettim ekonomi sınavında:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ya yok yok servis var,dur ortalığı karıştırdım...hatta sadece evlere servis var, ben aldım bile,arıyorum nihaha:D ShadowFax said: serviste yok mu? hayallerimiz vardı yarın için?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 dasaa komisyon % kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 zıfır null nada bi bok almıyorum özetle eleman yollamış, taam dedim koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar