Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Borgias (2011) - Showtime

huun

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...

ne alakadır da onla kıyaslanmış çözemedim ama rahatlıkla söyleyebilirim ki game of thrones diz çöküp papanın yüzüğünü öpsün.

ilgi odağını koruyabilme süresi mainstream dizilerden fazlasına yeten herkese tavsiye ederim. daha 2. sezonundan tam bir klasik olmaya aday.

hayvan gibi spoiler

o juan bir anda velet olmuyor mu... ne kadar heriften nefret edersen et, o anda gözün doluyor arkadaş.

inb4 tearjerk

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
2 bölüm zorla izledim. Dizide merak uyandırıcı şeyler yaşansa da daha ısınamadım diziye.. Assassin's Creed'deki karakterlerin kişiliklerini benimseyince dizi bir garip geldi bana.. Oyunda daha hırslı, şehvetli gösteriliyor karakterler ancak oyunculuktan pek birşey anlayamadım daha dizide.. İzleyelim bakalım neler göreceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Litminov said:

2 bölüm zorla izledim. Dizide merak uyandırıcı şeyler yaşansa da daha ısınamadım diziye.. Assassin's Creed'deki karakterlerin kişiliklerini benimseyince dizi bir garip geldi bana.. Oyunda daha hırslı, şehvetli gösteriliyor karakterler ancak oyunculuktan pek birşey anlayamadım daha dizide.. İzleyelim bakalım neler göreceğiz.

dönemi pc oyunundan görüp tarih dizisi izlemeye kalkarsan olabilir tabii evladım
Sosyal ağlarda paylaş

dsici said:

Litminov said:

dönemi pc oyunundan görüp tarih dizisi izlemeye kalkarsan olabilir tabii evladım

http://inciswf.com/1303082074.swf
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...