mani Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 2x04 Papa'nın elinden bi uçan kurtuluyor. Cesare'de brotherhoodu kurdu. Bundan sonra kimse tutamaz. 4 bölüm boşu yok süper gidiyor. Gelen bölümler birbirinden daha güzel olacak gibi fragmandan anlaşıldığı kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Michelotto Allah belanı versin, boyun devrilsin. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/272/915/d06.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 mani said: Michelotto Allah belanı versin, boyun devrilsin. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/272/915/d06.gif Adamin tipinde meyment yoktu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 muazzam bir sezon finali oldu. Bütün bölümler efsaneydi bu sezon. Ödüle doyması lazım emmy ve golden globe'da 2. sezonun Mad Men'le birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 çok kötü bir dizi. 3-4 sezon yayınlansın, sonra iptal edilir zaten. kışın soğuk ir günde, hastaysanız ve bol bol öksürük şurubu içmişseniz falan izlenilir... belki o da. olmadı uyursunuz ve iyileşirsiniz işte. o kadar sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 de get Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 dizi cok iyi game of thrones la aynı kategori degil kıyaslamak sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 tudorsu 2-3 bölümden sonra izleyememiştim rezaletti de bu ciddi şahane olmuş. machiavelli reyizi oynayan adam da efsane olmuş. jeremy irons zaten kütürdetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 turk insanı keşfedemedi bu diziyi şaşırılcak şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 nisan da yeni sezon geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ne alakadır da onla kıyaslanmış çözemedim ama rahatlıkla söyleyebilirim ki game of thrones diz çöküp papanın yüzüğünü öpsün. ilgi odağını koruyabilme süresi mainstream dizilerden fazlasına yeten herkese tavsiye ederim. daha 2. sezonundan tam bir klasik olmaya aday. hayvan gibi spoiler o juan bir anda velet olmuyor mu... ne kadar heriften nefret edersen et, o anda gözün doluyor arkadaş. inb4 tearjerk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 yeni sezon gelsin artık lan prego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 arcane ve huun'un olumlu yorumlarından ötürü başlayayım diyorum buna, ne durumdadır dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 2 tane bitmiş sezon var. 3. nisan'da başlıyor. tam başlanılacak dizi yani. ayrıca bu topikin alayı HERETICUS. izleyince anlarsın sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Dizi, Muhteşem Yüzyıl'a tepki olarak çekilmiş herhalde :) Assassin's Creed'den merak uyandırdığı için izleyeceğim. Heroes'un son 10 bölümü kaldı bitince buna başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ZaugnaKhaldun said: arcane ve huun'un olumlu yorumlarından ötürü başlayayım diyorum buna, ne durumdadır dizi? beni boşver, bu konuda otorite arcane. daha hiç yanıltmadı beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 2 bölüm zorla izledim. Dizide merak uyandırıcı şeyler yaşansa da daha ısınamadım diziye.. Assassin's Creed'deki karakterlerin kişiliklerini benimseyince dizi bir garip geldi bana.. Oyunda daha hırslı, şehvetli gösteriliyor karakterler ancak oyunculuktan pek birşey anlayamadım daha dizide.. İzleyelim bakalım neler göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 bir ara ciddi ciddi izlemeye çalıştım şu diziyi ama bünyem kaldırmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 son 2 posta +1 3 bölüm izleyip bırakmıştım ilk başladığında. bünyem kaldırmadı benim de. the cape ayarında bi dizi gibi görünmüştü de burada o kadar çok övülüyor ki başlasam mı tekrar bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 2. sezonu çok daha güzel. daha fazla entrika, ölüm falan. ilk sezon yanında meet the borgias kıvamı kalıyor :P ama 3 bölüm dayanamayan 1 sezon dayanır mı? sanmıyorum. demek ki tutmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=WsXqQnb__Gk&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Litminov said: 2 bölüm zorla izledim. Dizide merak uyandırıcı şeyler yaşansa da daha ısınamadım diziye.. Assassin's Creed'deki karakterlerin kişiliklerini benimseyince dizi bir garip geldi bana.. Oyunda daha hırslı, şehvetli gösteriliyor karakterler ancak oyunculuktan pek birşey anlayamadım daha dizide.. İzleyelim bakalım neler göreceğiz. dönemi pc oyunundan görüp tarih dizisi izlemeye kalkarsan olabilir tabii evladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ne kadar kötü trailer. :( hem eski sahneler hem de dalga bir diziymiş gibi yapmışlar. sezon 3 http://www.youtube.com/watch?v=dyFRb83tHPo 14 nisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 dsici said: Litminov said: 2 bölüm zorla izledim. Dizide merak uyandırıcı şeyler yaşansa da daha ısınamadım diziye.. Assassin's Creed'deki karakterlerin kişiliklerini benimseyince dizi bir garip geldi bana.. Oyunda daha hırslı, şehvetli gösteriliyor karakterler ancak oyunculuktan pek birşey anlayamadım daha dizide.. İzleyelim bakalım neler göreceğiz. dönemi pc oyunundan görüp tarih dizisi izlemeye kalkarsan olabilir tabii evladım http://inciswf.com/1303082074.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=QpEPExQFVAo 15 Nisan Pazartesi 3. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar