di Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mum_Chamber said: Bone said: Mum_Chamber said: gunde 100 ziyaretci cok iyimser bir beklenti olmayan şey değil, bazı siteler var mesela gün boyunca en aşağı 1000 kişi giriyor. daha da fazla olan blog siteleri vardır. ben de onu diyorum. gunde 1000 hatta 5000 ziyaretci alan site var diye kendi sitenin 100 ziyaretci alacagini sanmak iyimserliktir. Su gercekten kolay bir sey. Gunde 100 tekil cakallik yapmadan bile gayet mumkun. Arama motorlarinin yonlendirdigi kisiler bile yeter ki zamaninda bir gunde yaptigim ve youtube video'larindan olusan site bile 1-2 haftada bu degere ulasmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 bu noktada hem mum hem di hakli. mum hakli cunku hakli. di hakli cunku herkezin kafa baska. iste boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 haklı olduğu veya haksız olduğu bir olay yok çünkü benim dediğimden çok alakasız bir konudan bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 konuyla sana gore daha az ilgili olmasi, benim konuya bakis acima gore hakli olmalari gercegini degistirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 abi sen yap blogunu bi girip bakalim ona gore bisiyler deriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 250 $ a istediğin tasarımı koyarım wordpress ve joomlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 joomla php dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 yup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 adam .net istiyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 microsofta kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Bone said: Mum_Chamber said: ben de onu diyorum. gunde 1000 hatta 5000 ziyaretci alan site var diye kendi sitenin 100 ziyaretci alacagini sanmak iyimserliktir. hayır onu demiyorsun "yapılamaz" diyorsun. bir örnek verdim, günde 100 kişi, "olmaz öyle iş" diyorsun. ben yapilamaz demedim, iyimserlik dedim. hala da oyle oldugunu dusunuyorum. gerisi senin onyargin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 adam dünya yapmış 7milyar hit alıyor sen blog diyorsun yau! burada blog yapmak deyimine takıldım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 siz yapamadığınız için kıskanıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 "ooo ayfon yapmışsın kanka" cümlesindeki gibi yapmak sayılmıyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Mum_Chamber said: ben yapilamaz demedim, iyimserlik dedim. hala da oyle oldugunu dusunuyorum. gerisi senin onyargin. iyi güzel de sorduğum soruya hala yanıt vermedin. günde 100 kişinin baktığı bir blog yaptığımızda ayda en az 10-15 dolar kazanılır mı, yoksa anca yılda 1 doların altında mı kazandırır idi sorum. bir bloga 100 kişi girer mi, girmez mi, iyimserlik mi felan onlar ayrı tartışma konusu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ben blogspot kullanıyordum şimdi tumblra geçtim. mis gibi kendi aramızda gülüp eğlenip dertleşiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Bone said: Mum_Chamber said: ben yapilamaz demedim, iyimserlik dedim. hala da oyle oldugunu dusunuyorum. gerisi senin onyargin. iyi güzel de sorduğum soruya hala yanıt vermedin. günde 100 kişinin baktığı bir blog yaptığımızda ayda en az 10-15 dolar kazanılır mı, yoksa anca yılda 1 doların altında mı kazandırır idi sorum. bir bloga 100 kişi girer mi, girmez mi, iyimserlik mi felan onlar ayrı tartışma konusu ^^ bu soruya net cevap vermek çok zor. blogunun ziyaretçi demografisi fark yaratır. misal günlük hikayeler anlattığın bir yerde, reklam tıklanabilirliği bayağı bayağı düşük olur. zira konusal olarak reklamlar ilgi çekmez.. ama x satın almak isteyen birisi arama motorundan seni bulursa ve içeriğinle örtüşen bir amacı olursa, senin üzerinden reklama tıklama olasılığı artar vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar