Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

blog yapmak

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mum_Chamber said:

Bone said:

Mum_Chamber said:

gunde 100 ziyaretci cok iyimser bir beklenti

olmayan şey değil, bazı siteler var mesela gün boyunca en aşağı 1000 kişi giriyor.
daha da fazla olan blog siteleri vardır.

ben de onu diyorum. gunde 1000 hatta 5000 ziyaretci alan site var diye kendi sitenin 100 ziyaretci alacagini sanmak iyimserliktir.

Su gercekten kolay bir sey. Gunde 100 tekil cakallik yapmadan bile gayet mumkun. Arama motorlarinin yonlendirdigi kisiler bile yeter ki zamaninda bir gunde yaptigim ve youtube video'larindan olusan site bile 1-2 haftada bu degere ulasmisti.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Mum_Chamber said:

ben de onu diyorum. gunde 1000 hatta 5000 ziyaretci alan site var diye kendi sitenin 100 ziyaretci alacagini sanmak iyimserliktir.

hayır onu demiyorsun "yapılamaz" diyorsun.

bir örnek verdim, günde 100 kişi, "olmaz öyle iş" diyorsun.

ben yapilamaz demedim, iyimserlik dedim. hala da oyle oldugunu dusunuyorum. gerisi senin onyargin.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

ben yapilamaz demedim, iyimserlik dedim. hala da oyle oldugunu dusunuyorum. gerisi senin onyargin.

iyi güzel de sorduğum soruya hala yanıt vermedin.

günde 100 kişinin baktığı bir blog yaptığımızda ayda en az 10-15 dolar kazanılır mı, yoksa anca yılda 1 doların altında mı kazandırır
idi sorum.
bir bloga 100 kişi girer mi, girmez mi, iyimserlik mi felan onlar ayrı tartışma konusu ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Mum_Chamber said:

iyi güzel de sorduğum soruya hala yanıt vermedin.

günde 100 kişinin baktığı bir blog yaptığımızda ayda en az 10-15 dolar kazanılır mı, yoksa anca yılda 1 doların altında mı kazandırır
idi sorum.
bir bloga 100 kişi girer mi, girmez mi, iyimserlik mi felan onlar ayrı tartışma konusu ^^

bu soruya net cevap vermek çok zor. blogunun ziyaretçi demografisi fark yaratır.

misal günlük hikayeler anlattığın bir yerde, reklam tıklanabilirliği bayağı bayağı düşük olur. zira konusal olarak reklamlar ilgi çekmez.. ama x satın almak isteyen birisi arama motorundan seni bulursa ve içeriğinle örtüşen bir amacı olursa, senin üzerinden reklama tıklama olasılığı artar vs...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...