Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 http://www.transformersmovie.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 guzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 uzaylı robotlu arabalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ilk ikisi gördüğüm en saçma filmlerdi. şu film saçmalığı daha da ileriye taşıyor. ayrıca niye megan fox yok lan. adamlar hikayeyi bir kenara atıp megan fox basmışlardı, bari bunda da olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 1 ve 2 den sonra 0 hikaye ilemi çekiyorlar anlamadım ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Pati neyi beğendi ki bunu beğensin. Ne uzaylı robot arabalar mı? Allah belalarını versin be yuh barı kız koysalar ona baksak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 önceki 2 filmi çok beğenmiştim hayır anlamadım bir filmden ne bekliyorsunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 elit takılcan işte yoksa fakirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 garbage filmlerin konularını vizyona açmak suç değil mi yahu? elit oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ıyyy aramızda action filmi sevenler mi var? ben eternal sunshine of spotless mind izlerim. Bitches love eternal sunshine of spotless minds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 işte nasanın gerçek yüzü !!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 valla bu konulu filmden şaheser beklememk lzm fakat 2. film gereksiz uzundu ilk film tam kıvamındaydı.fakat 2. film harbiden çok uzun yapmıslar bu daha iyi olur bence.en azından megan fox yok.tamam hastasıyız o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Aket-Atum said: ıyyy aramızda action filmi sevenler mi var? ben eternal sunshine of spotless mind izlerim. Bitches love eternal sunshine of spotless minds. her sene çağrı filmini iki kere izliyorum.. en son izlediğim film hep çağrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Red said: valla bu konulu filmden şaheser beklememk lzm fakat 2. film gereksiz uzundu ilk film tam kıvamındaydı.fakat 2. film harbiden çok uzun yapmıslar bu daha iyi olur bence.en azından megan fox yok.tamam hastasıyız o ayrı :)aynen tamam güzel karıda çok kötü oyuncu.olmaması filmin kalitesi 1 kademe daha yükseltir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 iste o zihniyetten dolayi sacma sapan film oluyor. megan fox'u cikardiktan sonra adam gibi aktris bulacagina herif gidip victoria's secret modelini aldi kadroya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ya o rol için çok önemli oyunculuk gerekmiyor.ama megan fox filmin önüne geçiyordu nerdeyse o yuzden cıkması iyi oldu yoksa transformersta oscarlık rol yapılacak birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Her zaman ki trickler napacaksın arkadaşın dediği gibi oscarlık birşey he şöyle deep mind fuck olur o zaman birşeyler değişir oscarlık :D onun dışında ci cı cuv :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 |Joker| said: Pati neyi beğendi ki bunu beğensin. Ne uzaylı robot arabalar mı? Allah belalarını versin be yuh barı kız koysalar ona baksak! "Ne uzaylı robot arabalar mı? Allah belalarını versin be yuh barı kız koysalar ona baksak!" diyerek çektikleri için hiç beğenmiyorum transformers filmlerini. 1984'de yapılmış film ve geçende çıkan oyun bu filmlerden kat kat iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 84de film mi yapıldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 megan fox oyuncak robotların önüne geçecek kadar güzelse biz napalım :) ki filmlerde ne sevişmesi ve ne cıplaklıgı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 olitere said: 84de film mi yapıldı ? evet. transformers the movie Red said: megan fox oyuncak robotların önüne geçecek kadar güzelse biz napalım :) böyle düşünen zihniyete yalakalanmak için rezil ettiler zaten. transformers efsanesini "oyuncak robot", bir kızı ise "güzel olduğu için filme adını veren konuyu hiçe saysak da olur" diye yargılayan kişiler için yaptılar filmi. transformers fanı olduğum için de bundan midem bulanıyor ve bunu amaçlayan maykıl bey dangalağından da nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 dasaaa said: Aket-Atum said: ıyyy aramızda action filmi sevenler mi var? ben eternal sunshine of spotless mind izlerim. Bitches love eternal sunshine of spotless minds. her sene çağrı filmini iki kere izliyorum.. en son izlediğim film hep çağrı leblebi gibi sevap toplarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar