BaaL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 10 senelik mmo 6 senelik wow oyuncusu 10 senelik paticik üyesinden dev hizmet. 5-10 arası karakterle sınırlı bir hizmet olacak bir süreligine. uzun süreli olmayacaktır. en son hacklendiğimde sene 99du ve kardeşim 6haneli icqlardan birisini vermiyorum diye kendi pcmize keylogger yüklemişti, o derece güvenli bir sistemim vardır. paticik üyelerinden 10 dan fazla insan ev-adres-telefon falan bilir, taksitli alış-satış yaptıgım insanlar bile oldu, o derece de güvenilirimdir. accountu veriyorsunuz, 2 kişiyiz, kasıp aşağıda yazılan gün kadar sonra teslim ediyorum. aynı anda 2 den fazla karakter de alamıyoruz zaten, eger çok isteyen olursa (diger plvl dan bile alan olduguna göre o fiyatlarla?) sıraya alıp elimizdeki karakter bitince alabiliriz. druid hariç her class'ı 80'e kadar kastıgımdan , druidi de az kurcalayıp hemen öğreneceğimden bir sorun olmaz. başka da bişey yok. aha da ucuzundan fiyatlarım ; 1-60 =80tl ,5 gün. 1-70 =110tl, 6gün. 1-80 =150tl, 7gün. 60-80 =80tl , 3gün. 80-85 = 120tl, 3gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bayadır mmo oynamıyorum.ama böyle yaptıranlar var mı ? ne bilim böyle en noobken ögrenerek başlamak daha güzel olmuyor mu ? adam sana 100 e yaptırıp 200 e satabilir tabi öyle birşey olabilir bilemicem ama merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 var tabi yaptıran olmaz mı, zevk meselesi biraz. daha önce belli bi seviyeye kadar kasmış olup da sonra yeni karakter açıp kasmaya üşenenler var, bundan zevk alan da 100e yaptırdığı 200 etmez zaten ayrıca kolaygelsin diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 insanın omru curur ya aynı questleri yapa yapa aynı yaratıkları kese kese. @revangelis frp lan pç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hangi settingi oynuyosunuz d&d oynamayın ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 BaaL said: 5-10 arası karakterle sınırlı bir hizmet olacak bir süreligine. ki verdigim sürelerde zaten çürür günde 8 saat kasış'a denk gelicek. bende hani alan varsa gelsin ucuza yapıyım diyerekten şey ettim. çinli siteleri zaten 200 300$ falan cekiyo da . 80-85 dedigin 25-30 saatlik iş. fiyatlarda ayarlama yaptım bu arada ortağımla(sdfgsd) konuşup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Fiyatlar gayet uygun, hele ki dediğin gibi yabancılar 200-300$, bizim zeki türkler de 200-300 tl fiyat çekiyor. 12 saatte 80-85 aras kasılabiliyor, yayarak 15 saat felan sürer heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 1-60 arası mesela çekilir çile olmuyor bir yerden sonra. 60-70 de aynı şekilde, bu araları kasmayı sevmemiştim ben hiç. 70-80 i çok seviyordum ama 4 defa kastığım için baydı o da, fakat 80-85'i bu aralar zamanı olmayıp da raidlere direk başlamak isteyen bir arkadaş kastırabilir direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 1-85 de lazım ama, catayla oyuna geri donmeyi planlayan ve sıfırdan isteyenler için :D 175tl de ona çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bügün itibariyle worgen'im 80 oldugundan, kasarkenki zorluklara göre fiyatları düzenliyorum,ne kadar çile çekildigi unutmuşum 5 aydır wow oynamadıgımdan, bu fiyatlar geçerli , pazarlık vs ile gelmeyiniz pls. 1-60 =100tl ,5gün. 1-70 =120tl, 7gün. 70-80 = 90tl, 4gün 1-80 =160tl, 11gün. 60-80 =100tl , 7gün. 80-85 = 100tl, 3gün. omuzluk ve chest heirloom = -10tl. %280 flying mount parası olacaksa = -10tl. güven sorunu yaşayanlara 10tane wow oyuncusu 10 pati üyesi 10 kişi de msn den referans bulunur, daha da güvenmeyen gitsin kumda oynasın. faction-race-class ayrımı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 belli saat araliklarinda lvllama imkaganiniz var mi? varsa super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 hangi zaman aralıkları mesela. bide şu 4-5 gün sonra olabilir şuan mevcut var bir tane, kendi karakterime bile girecek vaktim olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 arandığında açmazsın ,rica minnet level kastırmaya uğraştırırsın, leveling işi alıp, girer kendi karakterini kasarsın, kasmayacağın zaman bari çıkarken çaldır ben girip kasayım dememe rağmen bir kere bile aramazsın, günlerce karaktere girilmez, 2 gün sonra karakterin tamam dersin ama girip baktığımda karakter hala 67'dir, böyle kasmaya devam edeceksen girme bi daha karaktere uğraşamam abicim senle ben, bişi olduysa bi haber ver bari o da yok, power leveling demişsin bir de ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Bizim topiğimizde fiyatımıza/güvenilirliğimize b** atanlara gelsin yukarıdaki post... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Rotweiler said: Bizim topiğimizde fiyatımıza/güvenilirliğimize b** atanlara gelsin yukarıdaki post... Abi şu çok ucuz bi post olmus ama ya.. Fiyat arttıkça güvenirlikte mi artıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Ve veya anlamında oradaki "/". Yoksa fiyat/performans ile alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Catzee said: arandığında açmazsın ,rica minnet level kastırmaya uğraştırırsın, leveling işi alıp, girer kendi karakterini kasarsın, kasmayacağın zaman bari çıkarken çaldır ben girip kasayım dememe rağmen bir kere bile aramazsın, günlerce karaktere girilmez, 2 gün sonra karakterin tamam dersin ama girip baktığımda karakter hala 67'dir, böyle kasmaya devam edeceksen girme bi daha karaktere uğraşamam abicim senle ben, bişi olduysa bi haber ver bari o da yok, power leveling demişsin bir de ya. hacı abi senin gerçekten ciddi sorunların var. wowla falan ilgili de değil bunlar, sana bir piskologa gitmeni öneriyorum. "insanlara nasıl davranacağımı bilmiyorum bana yardım edin" desen yeterli. yukarda ne yazıyor ? 11 gün. ben sana telefonda ne dedim ? 11 gün. başka ne dedim ? "yeni karakter kastım 0 dan 85'e midem kaldırmıyor daha hızlı kasamam" sen ne dedin ? "ben de geceleri kasarım hızlandırırız " ben ne dedim ? "olu" . karaktere girip toplam 2 lvl kastın. haliyle hızlanmadı. karakteri alalı ne kadar oldu ? 9 gün. 2 günüm var mı benim ? var.telefonum kapalı/uyurken/meşgulken senle telefonda muhattap olmak zorunda mıyım ? hayır. kendi karakterimi kasıp kasmıyacagımı sana mı soracağım ? hayır.özel hayatımda yaşadığım sorunlardan 1.5 gün karaktere girmeyince sana hesap vermek zorunda mıyım ? hayır. 150 tl ye ne aldıgını zannediyorsun yani ? cidden sinirlenemiyorum bile yani, mantık çerçevesinden o kadar uzaksın ki. şaşa kaldım sadece. 2 günüm var kasıcam karakterini verdiğin para karşılığı. onun dışında tek kelime muhattap olma benle gerçekten. Rotweiler said: Bizim topiğimizde fiyatımıza/güvenilirliğimize b** atanlara gelsin yukarıdaki post... seni zaten insan kabul edip muhattap olmaya gerek yok :d "iş" olarak yapıyosun bari insan oldugunu göster,esnaflık başkasına bok atmakla olmaz, rekabet edemiyosan çamur atma. ki ben "iş" olarak bellemiş rakibin falan bile değilim. çocuk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ayrıca catzee, attığın mesajda "kasmıyorsun kendi karakterini kasıyorsun bıkbık, napıcaz senle biz" dedikten sonra. "ne diyor lan bu herif?", "150 tl ye çırak aldı yanına memnun kalmadı heralde" dedim içimden kullandığın kalıp yüzünden. 2 günde bir arayıp kasıldımı kaç kasıldı az kasıldı yavaş kasıldı muhabbeti yaptıkça sabır bırakmadın insanda. aynısını zaten başka bir insana (köpek nickli) yapsan muhtemelen "al karakterini" derdi ? begenmiyorsan 2 katı fiyat verip 2 katı sürede rotweiler isimli seninle aynı şekilde insanlarla konuşmayı bilmeyen arkadaşa yaptır işini bir dahaki sefere ikiniz de rahat edin. arkadaşlar satış(plvl) sadece İNSANLARA yöneliktir bundan sonra. (o da 1 karakter daha kasarsam kasarım ondan ibaret sonrası yok.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Boyundan büyük işlere girip sonra bir de içine edince üste çıkmaya çalışmışsın, iyice bok olmuş durum. Adam başta anlaşırken böyle böyle acelem var demiş, sen de hallederiz, orada yazanlar max günüm demişsin. Ha bir de şu kısım çok iyi; said: özel hayatımda yaşadığım sorunlardan 1.5 gün karaktere girmeyince sana hesap vermek zorunda mıyım ? hayır. Paranın tamamını önceden aldığını biliyorum, kaldı ki en başta durumun aciliyeti belirtilmiş ve oyundan çıkarken bana haber ver ki ben girip kasayım o aralarda demiş adam. Hani arayıp durumu açıklayıp 2 dakikanı alacak şey yerine salak salak kendince sorular sorup cevap vererek kendini aptal gibi göstermene gerek olmazdı. Arardın veya mesaj atardın adama; "işte önemli işlerim var 1-2 gün giremeyeceğim, sen devam edebilirsin" diye ve böyle bebe atarları yapmana gerek kalmazdı, rezil olmazdın. Gerçi daha ilk mesajda psikolog kısmını görünce daha ne kadar saçmayalabilir demiştim ama cidden dahasını da becermişsin. Bu işe girdiysen ve paranı aldıysan ya hizmetini adam gibi verirsin ya da beceremeyeceğin işe girip millete hakaretler yağdırmazsın. Zira bu plvl olayı yaptıracağını bana söyleseydi catze, ne sana ne de bu forumdan birine yaptırtmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bana yaptirir miydin oguz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 neyse ne gerek varsa. plvl servisimiz sona ermiştir bu arada. ben insanlarla uğraşacak olsam esnaflıgı bırakmazdım zaten. ben arıza çıkarmam işim de kolay diyen olursa pm atsın düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 tartışmak falan istemiyorum burada seninle o ettiğin hakaretler için falan, diyecek birşeyim yok benim sana daha ama insanlar bilsin diye yazayım sadece, öyle atıp tutmak olmasın. bir kere zaten sen bana geldin ben kasarım fiyat şudur diye bende telefon no nu istedim ve telefonda şu şekilde konuştuk, ben 11-12 gün çok fazla onu azaltamaz mısın dedim, sende o benim max günüm zaten dedin, yine birşeyler yaparız olur mu dedim sorun olmaz sadece bu aralar biraz baydım, 2 arkadaş kasarız biz onu dedin. yani o 150 tl için bana ulaşan sendin. 9 günde 2 level falan kasmadım ben guilddeki insanlara bile sorabilirsin, gayet yoğun olmama rağmen gece 1 de gelip 5'e 6'ya kadar level kastım kaç kere hatta dalga konusu oldum power level yaptırıp da kendi karakterini kasan tek insansındır herhalde diye. zırt pırt arayan bir insan değilimdir, biraz kontrol meraklısı olduğum doğrudur ama seni aramamın 1. nedeni oyundan insanların bu çok yavaş kasıyor, bir ara bakalım ne ayakmış diye sormalarıdır. 2. nedeni de 40 sefer oyundan çıkarken çaldır ben devam edeyim, hızlıca bitsin diye söylememe rağmen bunu 1 kere bile yapmamış olmandır. 2 defa sen bana yarın karakterini 80 bil dedin, emin misin bak diye bile sordum tabii yaa diye cevap verdin ama bir gelişme olmadı. demek ki söz falan da vermişsin sen bana. son olarak özel hayatında sorunlar da olabilir gayet doğal tek yapman gereken aradığımda kişisel bazı sorunlarım var, haberin olsun demekti, ben de ha tamam o zaman ben devam ederim der geçerdim, tek bir sorun bile olmazdı, ki tanıyan tanır beni gayet iyimser bir insanımdır ama burda da şunu belirtmeden geçemicem senin özel hayatında sorun vardı, ok ama ev arkadaşım var 2 kişi level kasıcaz diye bir çok defa da belirtmiştin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 "hatta dalga konusu oldum power level yaptırıp da kendi karakterini kasan tek insansındır herhalde diye." said: bunu sen teklif ettin, ben demedim böyle birşey yap diye.hızlanmasını istediğinden doğan sonuç o, benim günde 10 saat kasarım dediğimden değil hızlı olmasını beklemen. öyle birşey olmadan da zaten net olarak demedim mi sana "11 gün yani yeni karakter kastım midem kaldırmaz" diye. 2 arkadaş olayı için de 4 saat ben 4 saat o kasar dedim. guilddekilerin de yavaş "kasıyo bu" dan beklentisi nedir bunu da ben bilemem, orda diyalog kopuklugu var. çinli siteleri 25 gün, iş bulabilmek için beni rakip sanıp kötüleyen rotwiler da 16-17 gün diyor. benim de elimden gelebilen bu. o nedenle de "tamamdır 8 günde olmuş bil" demedim. 2 gün evvel dedim bugün öğlen için 80 olur diye sadece 1 kere , onun üzerine de 1.5 gün eve gelemedim, üzerine 13 cevapsız görünce de telefonda (uyurken/meşgulken) hemen koşayım eve haber vereyim kasayım diye düşünmedim o mesajından da sonra. neyse şu kadar tartışma bile çok komik ama herşekilde anlatıldı olay 2 taraftan da. gören görür yorumlayan yorumlar (ne uğraşacaksa).burda daha uzaması yersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 BaaL haksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 mayhem mevzusunda da aynı olay oldu. birinden bir iş aldıysanız da daha sonra telefonlara çıkmama, zamanında yetiştirememe gibi mevzulara girip, sonra özel hayat draması çekmeyin. karşınızdaki de insan, kimse kimseyi köle olarak kullanmıyor, şöyle bir durum var yetiştiremeyeceğim dersin biter giter. adamın karakteri yerine kendi karakterini kasmışsın bi de, ondan sonra ailevi sebep diyorsun. mayhem 2 ay aramadı adamı sonra insanlar ailesine ulaşınca geri gönüş yaptı, sen de adamı iplemezken foruma yazınca aslan kesildin. bu mudur yani? sizin ticaret ahlakınız bu mudur? ikinizi de tanımam da.. neyse yiyemeyeceğiniz "pasta"nın altına yatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar