gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 toggie said: gleoddyn said: Hala batmadı şu teknosa, ben ona yanarım... batmasını mı bekliyodun? Zaten o "SA" eklentisi yüzünden hala ayaktalar yaa... adamlar sinekli bakkal mantalitesinde çalışıyorlar. Millette ooo sabancı'nın firması sağlamdır diye, hala alışveriş yapıyor. Yabancı tekno marketler iyicene yaygınlaşsın da, sabancı bu sektörden elini ayağını çeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 maaş ı sağlam girim çalişayim sonra bende video çekeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 daha geçen gün klavye bakmaya girdim, Bakarken görevli geldi, yardımcı olabilir miyim vs. diyerek. Modeli söyledim, normalde 40-45 arası falan fiyatı aletin, raflarda görememiştim. Elimizde var dedi, fiyatını sordum tabii. 65 liraymış. mediamarkt'ta 40 lira dedim, olur öyle dedi. olur öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 video unavailable diyor, yok mu youtube linki falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 hak hukuk bilmeyen insanların rage olmasına hastayım. lan bin tane hakkın var senin tüketici olarak. bi tanesini kullanıp mahkemeye versen kazancağın garanti. yok arkadaş illaki sinirlenmek falan filan. sinir insanı çabuk yaşlandırır yapmayın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 senin başbakanın da çok sinirli turşucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 gleoddyn said: toggie said: gleoddyn said: Hala batmadı şu teknosa, ben ona yanarım... batmasını mı bekliyodun? Zaten o "SA" eklentisi yüzünden hala ayaktalar yaa... adamlar sinekli bakkal mantalitesinde çalışıyorlar. Millette ooo sabancı'nın firması sağlamdır diye, hala alışveriş yapıyor. Yabancı tekno marketler iyicene yaygınlaşsın da, sabancı bu sektörden elini ayağını çeksin. sabancı öldü müdür.:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 goldbären said: senin başbakanın da çok sinirli turşucuk başbakanımızla ne alaka jelibon ayıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bide böyle tipler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 video görünmüyor help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Videonun sesi çok az yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar