fenris Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 knoxville said: askerde olucam lan aynı dönemde gitmiştim. hem yılbaşı hem doğum günüm askerde geçmişti :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 dasaaa said: said: öpüşerek girelim mi? fil üstünde mi? fil opsiyonel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 eskişehirde yılbaşı = sux ballz dışarda bütün mekanlarda adım atacak yer yok, evde yılbaşı zaten seven bi insan değilim enerjim tükeniyo oturup içerken sızıyorum sonra 1 gibi. bakalım napıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 http://www.staroyun.com.tr/gorsellerBUYUK/oyunlar/1060247%20delux%20tombala.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 kabak koyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Dynun said: ne yapmayacağımı biliyorum :/ öpüşmeyeceksin HEHE dalga geçiyorum ki bu olayın kafanda sahip olduğu önemli yerin overrated olduğunu anla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 aquila said: gokcene gidicem. =( =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 SNA1L said: kabak koyu kabak koyunda ne var ki yılbaşında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 FromTheHell said: hiç bi fikrim yok, topiği görünce "anaa yılbaşı yanaştı lan" diyebildim sadece. Al benden de o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 kuzenim gelemiyor bu sene. o yuzden biz ona gitmeye karar verdik. katu'de okudugundan gidecegimiz yer trabzon. eglenecek yer olmadıgından evde icecez gibi gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 evdeyim yanlinizim ve hic bir sey yapmicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 şu yılbaşı alkol sepetleri nerelerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 alkolcülerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 alkolcü ne yahu böyle migros tansaş gibimsi yerlerde var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 evet oralarda oluyor. migros, carrefour falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Red said: şu yılbaşı alkol sepetleri nerelerde var En zengini ve en uygunu metro'da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Ardeth said: Dynun said: ne yapmayacağımı biliyorum :/ öpüşmeyeceksin HEHE dalga geçiyorum ki bu olayın kafanda sahip olduğu önemli yerin overrated olduğunu anla sdf Ahah çok düşüncelisin yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ben bulamıyorum hep saglam olan paketler ilk gun bitiyo, geriye dandikler kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 24 aralik - 7 ocak final haftalarim. ilk aciklanan final tarihi ise 2 ocak. yani evet ders calisiyor olacagim evde. wow a da login olurum heralde arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 1 ocak ta Thistlegorma dalış yapacağım, 31 i akşamı pek eğlenceli geçemeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bi ihtimal isle of wight a gitme hatasini yapicam, ya da uyuyarak gecirmek isterim ama ortam musade etmiyor. brandy cok trendy olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 geçen sene tabu oynarken uyuya kalmıştım galiba ben. zevkliydi. yok önceki seneydi o, geçen sene fasıldı. ama 95-2005 e kadar sanırım irc de giriyodum yılbaşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 3 ocağa final haftasını koyan zihniyeti ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bi sene dotada fb olarak girmiştim yılbaşına peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 odam, viski ve ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar