abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yeni mail al yeni facebook aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 tamam teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Önce nasıl kaptırdığın konusunda araştırmalarda bulun ve sorunu hallet. Sonra mail sunucuna durumu açıklayan bi yazı yaz. Facebook için de öyle bi iletişim metodu kullanılabilir. Zaten son girdiğin lokasyon, işletim sistemi ve tarayıcı bilgilerinden bilmemkaç tane tutuluyor hafızada facebook için. Onları inceleseler zaten anlarlar durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 hekliyenin fidye olarak ne talep ettiğini öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 nerden iletişcem facebooka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Valla bilmiyorum da bi contact maili olması gerekiyor. Hatta direk derdini anlatacağın bi sayfa da vardı da nalet şeyin her gün dizaynı değiştiği için bulamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 mail şifrenle facebok şifrenin aynı olması priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ikisinin aynı oldugunu nerden anladın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 heklenmemistir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 kız arkadaşlarınıza vermeyin abi şifrenizi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 facebook'ta öyle bir iletişim yolu yok ne yazık ki. fb hesabım bloklandı. "yardım almak için şuraya tıklayın" dediği yer ise facebook forumlarına yolluyor. hesabın olmadığı için de o forumlara yazamıyorsun. tam bir süper support hizmeti. facebooku tebrik etmek lazım. daha önce negzel e-mail'le derdimizi anlatabiliyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 facebook ilk açıldıgında ismimi yazamıyordum çünkü adım ve soyadım aynı diye kabul etmiyordu birini ö ile diğerini o ile yazdım sonra destek bölümüne mail attım benim adım budur değiştiremiyorum diye mark mail atmış kankaa bi yanlışlık olmuş düzeltiyorum hemen bi daa olmaz görüşürüz! diye ondan sonra da destek bölümünü hiç kullanmadım bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ole destek bolumu olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Siber polisi ara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 modemi ac kapat. kapatip acsna daha dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 paticik hesabı da hacklenmis herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 WoW şifreni değiştirmekle başlayabilirsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Facebook destek dünyanın en moron desteği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Tam senlik yani Ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar