SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Önce nasıl kaptırdığın konusunda araştırmalarda bulun ve sorunu hallet. Sonra mail sunucuna durumu açıklayan bi yazı yaz. Facebook için de öyle bi iletişim metodu kullanılabilir. Zaten son girdiğin lokasyon, işletim sistemi ve tarayıcı bilgilerinden bilmemkaç tane tutuluyor hafızada facebook için. Onları inceleseler zaten anlarlar durumu.
olitere Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 hekliyenin fidye olarak ne talep ettiğini öğren
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 nerden iletişcem facebooka
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Valla bilmiyorum da bi contact maili olması gerekiyor. Hatta direk derdini anlatacağın bi sayfa da vardı da nalet şeyin her gün dizaynı değiştiği için bulamadım şimdi.
wiski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 mail şifrenle facebok şifrenin aynı olması priceless
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ikisinin aynı oldugunu nerden anladın ?
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 kız arkadaşlarınıza vermeyin abi şifrenizi falan.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 facebook'ta öyle bir iletişim yolu yok ne yazık ki. fb hesabım bloklandı. "yardım almak için şuraya tıklayın" dediği yer ise facebook forumlarına yolluyor. hesabın olmadığı için de o forumlara yazamıyorsun. tam bir süper support hizmeti. facebooku tebrik etmek lazım. daha önce negzel e-mail'le derdimizi anlatabiliyorduk.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 facebook ilk açıldıgında ismimi yazamıyordum çünkü adım ve soyadım aynı diye kabul etmiyordu birini ö ile diğerini o ile yazdım sonra destek bölümüne mail attım benim adım budur değiştiremiyorum diye mark mail atmış kankaa bi yanlışlık olmuş düzeltiyorum hemen bi daa olmaz görüşürüz! diye ondan sonra da destek bölümünü hiç kullanmadım bilemicem
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 modemi ac kapat. kapatip acsna daha dogru.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 paticik hesabı da hacklenmis herelde.
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 WoW şifreni değiştirmekle başlayabilirsin :p
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Facebook destek dünyanın en moron desteği.
Öne çıkan mesajlar