Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 yoksa pin kodunmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 manve said: ...Sizi olduğunuz gibi sevecek birini bulun en kolayı En kolayi derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 allah belasını versin bu işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 vurun makineyi gitsin, dert edicek nevar arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Korax said: vurun makineyi gitsin, dert edicek nevar arkadas http://izismile.com/img/img2/20090923/yu_zhenhuan_24.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 kızlar iğneli epi yaptırıyo yüzlerine daha iyimş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 kezzap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 valla bi bok oldugu yok, tirscak bisi yok cogalmiyo ben yillardir makineyle aliom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mr_Hand said: manve said: ...Sizi olduğunuz gibi sevecek birini bulun en kolayı En kolayi derken? la yanaktaki 3-5 tel kıldan dolayı kim kimi sevmemezlik yapacak sdfs kişisel bakım.gündüz sırıtıyor baya yanakta.hele beyaz tenliyseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 patates kizarttiginiz bi tava varsa icindeki yaga cok az sirke damlatip, 2 taze limon sikin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 askeriyeye ben ağda sokmuştum "aaööö adam metroseksüel öeöeeöö" dediler önce sonra bi merak sardı tabi ertesi gün herkesin yanaklar kıpkırmızı, sorsan soğuktan oldu sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Elinize bi buz torbası gibi bişey alıyosunuz. Önce gereksiz sakal olan göz altı bölgesini iyice uyuşana kadar soğutuyosunuz. Sonra cımbızla tek tek topluyosunuz. Ağda fln sakat iş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 yok aga yaptırıorm ben, yanak ve burun. Biraz acıo ama, kılları almanın ötesinde tertemiz yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Kim yapıyo abi bu işi. Benim ara sokaktaki berber abim özcan abi yapar mı? Kendim bant alsam yapabilir miyim ki. Tırstım ben o işten ya. Elmacık kemiğinde çıkıyor ama çok aptalca bi cizgi halinde çıkıyor, o yüzden kötü duruyor benimki biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 fakirmisiniz abi cimbizla saatlerce te allam http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/yuz-tuyleri-temizleme-cihazi-sinbo-str-4907-47601242#product-information sunun gibi bisi var bende, mis iste, cogalma falanda yok kas göz kirpik yanak nevar ne yok aliyo mis gibi, fazlalastigi falanda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bantla çok kolay yapılıyor, fazla da acıtmıyor korkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 SeaGle said: Kim yapıyo abi bu işi. Benim ara sokaktaki berber abim özcan abi yapar mı? Kendim bant alsam yapabilir miyim ki. Tırstım ben o işten ya. Elmacık kemiğinde çıkıyor ama çok aptalca bi cizgi halinde çıkıyor, o yüzden kötü duruyor benimki biraz. sir yaptir abi ben oyle yapiyorum. berber yapiyor. mis gibi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Korax said: fakirmisiniz abi cimbizla saatlerce te allam http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/yuz-tuyleri-temizleme-cihazi-sinbo-str-4907-47601242#product-information sunun gibi bisi var bende, mis iste, cogalma falanda yok kas göz kirpik yanak nevar ne yok aliyo mis gibi, fazlalastigi falanda yok. ne acayipmiş fiyat dışında her şey yazıyor sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ürün kapanmış ondan fiyat yok panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ilan kapandigi icin öle, 15 lirayami ne almistim ben 3 yildir falan kullaniyorum. hatta iste 10 lira su http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/kas-tuy-sakal-ense-temizleme-tiras-makinesi-037-66879079#product-information aynisi bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ucuzmuş ya, nasıl bişey acaba gerçi bunun için iş kolu yok benim yanaklarda pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 abi 10 lira bisi al dene, bende öyle aldim sirf agda yaptiriyodum berberde, bidaha hic ugrasmadim bile. tertemiz yapiyo , sonradan kurtadamada dönmuyosun sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 abi hepinizin parasını ben verecem gidin lazer yaptırın yeter sir ağda falan demeyin üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bende cok fazla rahatsız edici cikmiyor yanaklarda.uzasada gorunmuyor bile o yuzden 2 ayda bir berber hallediyor askerde cocuklar carsidan yay gibi bisey almis onla temizliyolardi baya etkili gorunuyordu sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar