cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 akşamları seyyar geziyolar elde tabancaynan ciyuvvv yapıp kökünden kurutuyolar beni de gören lazerci(!)den komisyon alıyorum sanar yannız öyle bi anlatmışım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 kuaför cımbızla al bişe olmaz dedi bugün. iyi dedim ben de. cımbız ftw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 cimbiz zevkli hem, tam cekerken ki o aci ne zevkli oluyor oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 senko said: cimbiz zevkli hem, tam cekerken ki o aci ne zevkli oluyor oyle aynen arada uh bunun kökü sağlamdır acıtır filan heyecan yapıyorsun güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 vallahi metroseksüelsiniz..epilasyon topici nerde ha bi de manikür pedikür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 pati"cik" ahalisi. Süpersiniz. Kılla tüğle işim olmuyor pek. Çıksa gür şekilde falan olabilirdi de çoğu kızların kolunda bile benden daha fazla kıl tüğ var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 NELER KONUŞULMUŞ BURDA YA SDFSDFKSDLKFJASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 tüy dökücü kremler var bi de, onlara ne diyosunuz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 En rahati tüy dökücü krem. Agda filan en korktugum sey ya. Nasi yaptiriyo bu kizlar aklim almiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 marveloth biraz daha açıklayabilir misin ? nasıl kullanılır nerelere kullanılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 tüy dökücü kremi sürekli kullanmak gerekiyo ya sevmiyorum o tarz şeyleri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 pascalnouman said: gozunuzden yas gelsin istiyorsaniz berbere gidip yanak kıllarınızı sununla aldırmak istiyorum deyin bu ne abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Suark said: Lazer olayına nedense sıcak bakamaıyorm çünkü sakalım varken o kıllar çok doğal duruyorlar, yakışmıo sakallı adamın yanaklarının 0 olması Abi zaten yanakları almıyordur coğu kişi..elmacık kemiğini kastetmiştir adam. Ağda yapmayın elmacık kemiğine gözünüze zarar verirsiniz. sayfa 6'da yazdım bayağı bişey arada kaynamasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 surata komple sir ağda yapılırsa ne olur böyle sakal falan yok? deneyen var mı? yoo dünya üzerinde denemiş olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 2 aya yasli teyze olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 pascalnouman said: gozunuzden yas gelsin istiyorsaniz berbere gidip yanak kıllarınızı sununla aldırmak istiyorum deyin Bu ne abi cidden. Nasıl kullanıyorlar bunu. İzmir'de bu işleri yapacak kuaför arayanlar Buca'yı deneybilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bukuyo oyle sonra 2 taraftan ceviriyo, nasil bi aciyo nasil anlatamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 o aci testislerinin kuculmesinden dolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 lan olm ne alakasi var testislerle falan baya kil tuy iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 forgiver said: lazer max. 100 kaıt alır seansa ama fazla pürüzsüz bir yüzün varsa uygulama iz kalır söz olur LAzer izmi bırakıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Buddha said: LAzer izmi bırakıyor? evet iz bırakıyor arkadaşımda görmüştüm böyle benek benek bişi,hatta bir süre güneşe çıkmama yasağı varmış diye biliyorum,,ve bir arkadaşım yüzüne lazer yaptırmış, kızın ölüden farkı yok,normal bir yüz gibi durmuyor,bence abartmayın arkadaşlar yüz müz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 kıl mıl arkadaşım herkeste olan şey. Sizin olduğunuz gibi sevecek birini bulun en kolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ben sevmiyorum abi. bedenimi mi terkedim? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
usta3864 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 beyler benımde yanaklarda ve kaşların ortasında cok kıl var bu yazılanları okuyunca berbere gidip ağda yaptırmayı düşündüm napıyım sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 3864 atm şifren mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar