JsH Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Merhaba, Güneşli deki Hurriyet Gazetesi binasının yerini bilen var mı? Ya da LC Waikiki merkez binasıda olabilir, ben bulamadım yardımınızı bekliyorum :> Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 basın ekspres yolunda son derece basit yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Basın Ekspres'te giderken çok rahat görürsün, E5'ten girdiysen 2. halkalı sapağından (212 alışveriş merkezinin olduğu sapak) hemen önce sağında gözüküyo zaten dev amblemiyle Tem'e yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Basın ekspres yolundan mahmutbey'e doğru giderken sağda kalıyor. Kocaman birşey. 2km uzaktan görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Peki 1. köprüden geliyorken, o yola girebilmek için hangi sapaktan çıkmam lazım? Veya 2.köprüde olur farketmez:> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Havaalanı sapağına kadar dümdüz devam havaalanı sapağından giriyosun sağda kalıyosun kuyumcukentin önünden TEM 'e bağlanıyosun. Sanırım yanyolda kalman gerek. 1. köprü tarifi bu. Zaten 1 den gitmen mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Navigasyonumdan çok seviyorum bu forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 paspatur said: Havaalanı sapağına kadar dümdüz devam havaalanı sapağından giriyosun sağda kalıyosun kuyumcukentin önünden TEM 'e bağlanıyosun. Sanırım yanyolda kalman gerek. 1. köprü tarifi bu. Zaten 1 den gitmen mantıklı.yanyolda kalıyor dediğin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Çok teşekkür ederim cevaplar için, googlemapsten baktım ancak orada hangi, sapaktan gireceğim vs yazmadığı için bir de bana orası baya uzak olduğu için kaybolmak istemedim açıkçası :> 1.köprüden gidip havalimanı sapağından çıkıp kuyumcukentin oraya geliyorum, tarif bu yönde şu anlik, yanlışım varsa düzeltin lütfen :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 haberlerde hürriyet binası bombalandı deseler ya biraz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yola çıkmadıysan ekleme yapıcam, eksik bilgi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Bende öğle yemeğime gidiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ulan bilmiş bilmiş atladınız kaybettireceksiniz adamı. öyle kolay giriş yok yanyola işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 oraya minibüsle gidince binayı görücek zaten. minübüs şoförüne hürriyette inicem desin (yeni hürriyet binasında) orda bi yerde iner. hiç giriş bulamadı canını ortaya koyar akan trafikten koşar geçer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ahahahah. gerçi kuryeler yanyola girmiyo mesela, motoru temde bırakıp bariyerden atlıyolar sdfsdf adam arabayla gidicem demiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Nasıl bir kayboldum, hesabı yok, en son aracı 212 ye bıraktım ve oradan taksiye bindim:P çok sağolun destekleriniz için ama ben gene de kayboldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 uahduahd süper o zman en kısa süfrede bi GPS temin emelisin. şahsen ben alıcam, çünkü istanbullu olmama rağmen istanbulda araba ile nerden nereye nasıl gidilir bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 abi benim anattığım şekilde gitsen kaybolmayacaktın ama, geç görmüşsün... şanssızlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar