Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güneşli de Hurriyet binası?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba,
Güneşli deki Hurriyet Gazetesi binasının yerini bilen var mı? Ya da LC Waikiki merkez binasıda olabilir, ben bulamadım yardımınızı bekliyorum :>
Şimdiden teşekkürler
Mesaj tarihi:
Basın Ekspres'te giderken çok rahat görürsün, E5'ten girdiysen 2. halkalı sapağından (212 alışveriş merkezinin olduğu sapak) hemen önce sağında gözüküyo zaten dev amblemiyle Tem'e yakın.
Mesaj tarihi:
Havaalanı sapağına kadar dümdüz devam
havaalanı sapağından giriyosun sağda kalıyosun kuyumcukentin önünden TEM 'e bağlanıyosun. Sanırım yanyolda kalman gerek.
1. köprü tarifi bu. Zaten 1 den gitmen mantıklı.
Mesaj tarihi:
paspatur said:

Havaalanı sapağına kadar dümdüz devam
havaalanı sapağından giriyosun sağda kalıyosun kuyumcukentin önünden TEM 'e bağlanıyosun. Sanırım yanyolda kalman gerek.
1. köprü tarifi bu. Zaten 1 den gitmen mantıklı.
yanyolda kalıyor dediğin gibi
Mesaj tarihi:
Çok teşekkür ederim cevaplar için, googlemapsten baktım ancak orada hangi, sapaktan gireceğim vs yazmadığı için bir de bana orası baya uzak olduğu için kaybolmak istemedim açıkçası :>
1.köprüden gidip havalimanı sapağından çıkıp kuyumcukentin oraya geliyorum, tarif bu yönde şu anlik, yanlışım varsa düzeltin lütfen :>
Mesaj tarihi:
oraya minibüsle gidince binayı görücek zaten. minübüs şoförüne hürriyette inicem desin (yeni hürriyet binasında) orda bi yerde iner. hiç giriş bulamadı canını ortaya koyar akan trafikten koşar geçer :P
Mesaj tarihi:
Nasıl bir kayboldum, hesabı yok, en son aracı 212 ye bıraktım ve oradan taksiye bindim:P

çok sağolun destekleriniz için ama ben gene de kayboldum :D
  • Yeni Oluştur...