senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 olmemisler ayrilmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 üstüne gitme bence. daha kötü olabilir. gerçi şöyle ilişki konularında heralde tavsiye verebilecek son adam benimdir sdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 senko said: olmemisler ayrilmislar. abi bana klavye borçlusun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 dylanN said: Benım de bitti. boşver üzülme. ölenle ölünmüyor. siz evli değilmiydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Saeros said: trolleyenlerin kanında dansederim hayırlısı dinanan, yeni maceralara yelken falan, tadıın çıkar yani bi şekilde. adam kayırmaca var dssfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 patide ayrılan ayrılana bikaç aydır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 O kiz seni haketmiyodu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 http://www.zgrkaralar.com/wp-content/uploads/2010/02/yeni-raki.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 İlkbahar-yaz evresini geçtikten sonra ilişkiler birer birer bitmeye başladı. Gerçi siz bayaa bi evre geçirmişsiniz :D Bişey denmez genelde 3yıl dendikten sonra, kısmet denir. Ayrıca bence güzelce bitmiş en azından dürüstçe bitmiş.3yılın verdiği hatır korunmuş.Keşke bitmeseymiş bitmiş.Çek acını usta.. Ayrılık acısının zevki de başkadır be.Kolay gelsin. Sc2'de aşka gelip indirime gitsen keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ayrilik acisinin zevki ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 çeken bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 hiç ayrılmadım bilmiyorum acısını o yüzden ama pis bişey gözlemlediğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Ayrılık acısının gelişimi şöyle oluyo, kızla çıkmaya başlıyosun 2. gününde aşık oluyosun 3-5 ay geçiyo arkadaşlarını satıp paso kızla takılıyosun sonra kız seni terkediyo sen yanlız kalıyosun tabi batıyo sana kendini dışarı atmaya çalışıyosun yanlız kalmamaya çalışıyosun onun için de o sattığın arkadaşlarını çağırıyosun sonra arkadaşlarına ya iyiki varsın olm/kızım ölümüne kankayız moduna geçiyosun 2-3 ay geçiyo yeni bir kız arkadaş buluyosun 2. gününde aşık oluyosun 3-5 ay geçiyo arkadaşlarını satıp paso kızla takılyıosun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 neden aşık oluyorum 2. günde ? kız neden terk ediyor beni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bu sorularının cevabını kişiseldeki konulara bakarak alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Çok bozma ya moralini.Bir süre arkadaşlarınla takıl dışarı çık kafa dağıtmaya çalış.Moralini yüksek tutmaya çalış mutlu müzikler falan.İçini dök ilk 1 hafta bence.Sonra toparla.Hüzünlü şarkıları bırak.Ayrıca sana kız mı yok.Kız olması şart değil diyorsan zaten buradan en az 10 talip.Forumun sevilen yüzüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Hacı kızın kafasında olay bitmiş. Bundan sonra ağzınla kuş tutsan fayda etmez. Yoluna kafan rahat devam etmek istiyorsan içinde kıza karşı "keşke şunu da söyleseydim" gibi bir his olmamalı. Olusa içini kemirir durur. Açık ol varsa söyle, sende rahat et. Zaten unutamıyorum böhüü diyenlerin çoğunluğu içinde bir umut kırıntısı barındıran insanlar. İçini dökünce o umut sıfırlanıyor. En iyisi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 aynen gönlünü ferah tut yoksa için içini yer kendine yazık edersin. O yüzden içinde kalmış ne varsa şöyle ama barışalım tarzında degil ha 3 sene boyunca neye kırılıp sustuysan ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 zor, belalı, sancılı bir süreçtir ama değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 kendi kaybeder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 laptop, 2. el araba, lise. bunlarda genelde 3 senede bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bok gibi kalktım sabah. böyle aynı sahne oynayıp duruyo lan kafamda "-seni sevmiyorum" "-seni sevmiyorum" "-seni sevmiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Valla zamanla geciyor dynun kardeş Ciddi uzuluyorum bu tip durumlara. Iliski once bitecegini son 4aydan belli ediyor, sonra cirpinmalar,sonra iyice zorladikca dibe batmalar falan. Hem karsida ki kisi durust davranmis ya "seni seviyorum ama ayrilalim "deseydi bu sefer hem seni aptal yerine koymus olcakti hem de sen "off severek ayrildik ona yaniyorum" tribinde olcaktin. Hayirlisi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar