Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 aman abi tamam ben cahilim.sizde 0 cı takımın taraftarı. hah oldumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bizim ki cahillikten iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 LucifeL said: bizim ki cahillikten iyi evet övüne övüne geziyorsun dimi ş.liğinde 7 maçta yenildik diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Abi neyi tartışıyosunuz hepiniz rezilsiniz ya işte ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 sırf 0 puan aldı diye takımımı bırakalım napalım yani anlamadım ki ahahaha yazık ya. gerçi cahil olmak kotu bişi değil elde değil ilgisizsindir bi konuya o konuyla ilgili cahilsindirde bide cahil olduğun konuyla ilgili konuşunca rezillik oluyo işte. o yuzden susmasını öğrenmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 6 maç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Turkceplease said: LucifeL said: bizim ki cahillikten iyi evet övüne övüne geziyorsun dimi ş.liğinde 7 maçta yenildik diyeAğır cahilsin 7 maç değil 6 maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Turkceplease said: LucifeL said: bizim ki cahillikten iyi evet övüne övüne geziyorsun dimi ş.liğinde 7 maçta yenildik diye aahahaha olm şampiyonlar liginde 4 takım var bi grupta. her takım 6 maç yapıyo. off konuştukça batıyosun resmen. hani biz 0 puan aldıkta sen eksilere düştün şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 kötü günümdeyim sadece bu hava almam gerek heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 kütüphaneye git =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bence yazmadan önce biraz düşünsen problem kalmicakta nası bi hırsla yazıosan kafanı transit geçip başka yerlerinde yazmaya başlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 LucifeL said: 0 puan ile 1 puan arasında bi fark yok Türkiye süper ligi şampiyonu için rezillikten öte birşey değil. evet. o yüzden 2 seferinde de maçlar bitmeden sevindiniz şampiyonuz diye hindiler çıkardınız, sahaya girip timsaha girdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 LucifeL said: Abi adam hem cahil,hem Beşikatşlı hem de futboldan bir haber tartışıyoruz suç bizde. bu ne alaka şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 objektif değil bir çoğu gibi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Masquerade said: LucifeL said: 0 puan ile 1 puan arasında bi fark yok Türkiye süper ligi şampiyonu için rezillikten öte birşey değil. evet. o yüzden 2 seferinde de maçlar bitmeden sevindiniz şampiyonuz diye hindiler çıkardınız, sahaya girip timsaha girdiniz.aynen öyle dediğin de sonuna kadar haklısın hacım. abi bir Fenerbahçe taraftarıyım ama olabildiğim kadar objektif olmaya çalışıyorum doğrusu bu avrupa da bu ülkeye en çok rezilliği yaşatan benim takımım. Şampiyon olmadan sevinen de benim takımım ama şu çok saçma bunları öne sürerek başkaları başarısızlığını örtmeye çalışıyor ya ozaman gutimle gülüyorum bu tarz davrananlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Fenerliler veya gsliler objektif, bjkliler değil (Bir çoğu en azından) ? hahaha naptın olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yok ben sadece forum için dedim bir de kendimden bahsettim genel değildi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 objektif değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 şurda 8-9 kişi beşiktaşlı(yız) bulaşmayın lan bize hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 blackchaos vardı, bir de 2pac özledim lan onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Masquerade said: Fistan said: 0 puan ile 1 puan arasında bi fark yok. baya fark var. http://1.bp.blogspot.com/_3UsyrJWQDjw/SiJHGUC_AqI/AAAAAAAACCo/IpI6XPs4YCw/s400/tsl_kupa.jpg 2 tane hem de. 2005-2006 Galatasaray 2009-2010 Bursaspor 2 gol 2 kupa. OAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 fenerlilerinde bu maç topiğine gelip "fener çok gözöl" diye bağrınıp biri de cevap verdiğinde bu topicte fenerbahçenin ne alakası var bizi tartışıyosunuz demeleri, priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Daha önce de söyledim. Şampiyonlar liginde kazanılmış 1 puan ile kazanılmamış puanın yarıştırılması gerçekten daha priceless.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 coluk cocuk tartışıyor valla yapcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar