Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW - Trusted power leveling.


Rotweiler

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,


Yıllardır süregelen bir dava zaten power leveling. Biz de boş vakitleri olan arkadaşlar olarak neden bu işe el atmayalım, neden pati de yararanmasın ki dedik.

Ve işte bu noktadayız.

Öncelikle kısaca level kasıcak arkadaşımızı tanıtalım, ki zaten kendisini burada zamanında açmış olduğu doğal ürünler kategorisinden tanıyorsunuz ;) ;

"26 yaşındayım ve 3 senedir İnternet sitemiz üzerinden doğal ürünler satışı yapmaktayım,bundan dolayıda günde 10-14saat Pc başında geçmekte.İnternet sitesi bana aittir ve editörlüğünü kendim yapmaktayım.5 yıldırda wow oynamaktayım. Fazlasıyla class, quest, meslekler hakkında bilgim bulunmaktadır.Şuana kadar 11 adet 80 level char kastım shaman ve priest harici.Ama bu benim için problem teşkil etmemektedir.

Oyunda pve yapmaktan çok level kasmak daha zevkli geliyor bu yüzdende devamlı yeni charlar kasmaktayım,80 olunca "Ne yapıcam şimdi?" diyip tekrar yeni bir level kasmaya girişiyorum.İşimden bolca zaman kalmaktadır bundan dolayıda çok seri bir şekilde kasmaktayım.
"


Gelelim sunulacak hizmetlere. Aslında diğer power levlinglerden pek de farklı değil;

Servisler Ve Açıklamalar

*Kasılacak account bilgileri benden başka kimse kasmıyacağı için, güvenlik konusunda account sahibi ve benden başkasıyla paylaşılmayacaktır.Buna eşimde dahil olmak üzere.

*Kastığım PC kendi sitemizin güvenliği sebebiylede güvenilir olup herhangi bir hack olayı vs yaşanmıyacaktır,5 senedirde böyle bir olay başıma gelmedi zaten.

*Kasma zamanım 09.00-24.00 saatleri arasında(bu hafta sonu daha da artmaktadır) olup bu süre içerisinde accountun meşgul edilmemesini rica etmekteyim. Arada girip charın durumunu kontrol edebilirsiniz fakat girmeden önce bir telefon açıp veya msn den bilgilendirirseniz sevinirim.Bu en kısa zaman içerisinde teslim için önem teşkil etmektedir. Eğer level kasmak için veriliyor ise, bu süre içerisinde minimum meşguliyetle rahat bir şekilde kasmam ana kullanıcı tarafından sağlanmalıdır.

*Hastalık ölüm veya çok yoğunluğum olmadığı sürece en kısa sürede ürün teslimi yapılacaktır. Aksi bir olayda account sahibi bilgilendirilir. Herhangi bir soru bilgi için telefon numaralarımızdan veya msn den bilgi alabilirsiniz.

*Şimdiye kadar Horde olarak bütün charlar tevrübe edilmiştir.(Yukarıda bunun dışında tuttuklarım hariç). Kasılacak class horde olursa teslim süresi dahada hızlı olmaktadır, ally de olsa sorun teşkil etmez çok az zaman farkı olur.

*Accountu elimden geldiğince maksimum gold ile hatta 80 için kasmaya veren arkadaşlara epic mount ile teslim etmeyi düşünmekteyim. Grindigden vs gelen itemleri Ah'u kullanarak paraya çevirmek suretiyle bütün goldları accountta bırakarak kolaylık sağlıyorum.

Eğer charda herhangi bir meslek yok ise hediye olarak mine/herb mesleğini hediye olarak kasıyorum bu hem para kaynağınız oluyor hemde binekleri vs almanızı kolaylaştırıyor.

*Kasdığım classlar=Warlock-Druid-Hunter-Warrior-Death Knight-Rogue-Mage-Paladin

Daha önce de belirttiğim gibi, Priest ve Shaman kasmadım fakat benim için problem yok aynı süre içerisinde onlar da teslim edilir.

*Bütün level aralıklarını servislerime dahil edebilirim. Kendime her konuda güveniyorum ve eminim, güven açısından içiniz rahat olsun.Zaten bunuda hobi olsun diye oynadığım wow u körelmemesi için yapmayı düşünüyorum.
Benim gelirim sahip olduğum ve asıl işim olan internet sitemiz üzerinden Türkiye'nin heryerine satış yaptığımız ürünlerden olmaktadır.



Son söz olarak;

İletişim bilgileri güven duymanız için, firma telefonları, msn adresi ve Açık adresi olarak belirtilmiştir. İlginiz ve âlâkanız için şimdiden teşekkürler.

www.sifabahcesi.org
[email protected]
[email protected]

(212) 4301005
(555) 876 3934
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya fiyatlar zaten çok pahalı ama o nasıl power level anlamadım ben. gayet derslerime gidip, uykum gelince yatmama rağmen p.tesi gece başladığım 80-85 arası kasmam, perşembe günü bitti normal bi saatte. 2.5-3 gün filan yani. power level dedin mi hızlı kasmak gelir aklıma benim. aynı şekilde diğer aralıklar da çok yavaş.

kusura bakmasın ilgili kişi ama böyle yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...