Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben 10 yıldır sc oynuyorum antisosyalim.2 ay 2 gün farketmez şansın yok http://img268.imageshack.us/img268/4426/nerdf.jpg
xunn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 10 yıldır SC oynayan adam gibi oynamıyorsun lakin. 15 günlük calısma farkı var aramızda.
scorch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 abi adam starcraft icin buz hokeyini sopasını bıraktı profesyonel kariyerini bu oyun icin hice saydı kızlar peşinden koştu o queenden başkasında yok gönlüm dedi.. taylan bu işe gönül koymuş bir kahraman gereksiz zorluosun bence bu sefer 4-0 yalan olucaksın.
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 o değilde xunn şu an ki imzası beni benden aldı ahahahah. İlahi aras, ne güldürdün o akşam bizi edik GSL yarı finalinde 2 protoss - 2 zerg varken zerge imba diyen adam hayal görüyordur (nerden çıktı demeyin aklıma geldi isyanlardayım)
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 SenariouS said: o değilde xunn şu an ki imzası beni benden aldı ahahahah. İlahi aras, ne güldürdün o akşam bizi edik GSL yarı finalinde 2 protoss - 2 zerg varken zerge imba diyen adam hayal görüyordur (nerden çıktı demeyin aklıma geldi isyanlardayım) gsl yarı finalinde 2 protoss 2terran var.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 12 protoss'tan 2'sinin son 4'e kalması aslında protoss'ta bir sorun olmadığını da gösteriyor olabilir ;) daha önce protoss'lar "yarı finalde toss yok, eziğiz böhüe" diyorlardı ama bunun nedeni biraz da katılım sayılarıyla alakalıydı bence.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Oymanq said: SenariouS said: o değilde xunn şu an ki imzası beni benden aldı ahahahah. İlahi aras, ne güldürdün o akşam bizi edik GSL yarı finalinde 2 protoss - 2 zerg varken zerge imba diyen adam hayal görüyordur (nerden çıktı demeyin aklıma geldi isyanlardayım) gsl yarı finalinde 2 protoss 2terran var. Zergler early expand lol'u macroya almasalar bir bok yiyecekler ama ardarda her maçı inatla earply expand olup rush'a verdiler. Sorry guize.
Öne çıkan mesajlar