Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xunn Salihe açık mektup..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi adam starcraft icin buz hokeyini sopasını bıraktı profesyonel kariyerini bu oyun icin hice saydı kızlar peşinden koştu o queenden başkasında yok gönlüm dedi.. taylan bu işe gönül koymuş bir kahraman gereksiz zorluosun bence bu sefer 4-0 yalan olucaksın.
Mesaj tarihi:
o değilde xunn şu an ki imzası beni benden aldı ahahahah. İlahi aras, ne güldürdün o akşam bizi

edik GSL yarı finalinde 2 protoss - 2 zerg varken zerge imba diyen adam hayal görüyordur (nerden çıktı demeyin aklıma geldi isyanlardayım)
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

o değilde xunn şu an ki imzası beni benden aldı ahahahah. İlahi aras, ne güldürdün o akşam bizi

edik GSL yarı finalinde 2 protoss - 2 zerg varken zerge imba diyen adam hayal görüyordur (nerden çıktı demeyin aklıma geldi isyanlardayım)

gsl yarı finalinde 2 protoss 2terran var.
Mesaj tarihi:
12 protoss'tan 2'sinin son 4'e kalması aslında protoss'ta bir sorun olmadığını da gösteriyor olabilir ;) daha önce protoss'lar "yarı finalde toss yok, eziğiz böhüe" diyorlardı ama bunun nedeni biraz da katılım sayılarıyla alakalıydı bence.
Mesaj tarihi:
Oymanq said:

SenariouS said:

gsl yarı finalinde 2 protoss 2terran var.

Zergler early expand lol'u macroya almasalar bir bok yiyecekler ama ardarda her maçı inatla earply expand olup rush'a verdiler.

Sorry guize.
  • Yeni Oluştur...