gecko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 açıldı mafyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 dayım sedat peker gibi olurdum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 hyr benim yeğeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 aaa kuzenlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 öğretmenim sonunu düşünen kahraman olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben meksikalı çete üyesi olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 aquila said: vingthor tohumsuz canavarlar yaraticak. embriyoloji okuyunca dünyanın ... koycam ne çocuklar enjekte edicem o rahimlere çıkanlarla dünyayı ele geçiricem. bi frekansta çığlık atarak aktif hale getiricem hepsini. ölüm makinalarıma hazır olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 dasaaa said: mafya ne yahu. villain olmak için kasardım. deli bilim adamları falan alırdım yanıma. en güzeli o http://www.ecartelera.com/images/noticias/fotos/4300/4347/1.jpg varsa daha büyük villain gel kapıştıralım. bi de arkadaşlar, mafya bir bütündür; organ, arazi vs bunlar gereksiz ayrımlar. sadece bazı alanlarda uzmanlık kazanmış mafialar vardır; ama o kadar. yoksa her mafya her işe bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Huun dostum çok yanılıyorsun. Bu alemde uymanız gereken bir racon bir saygı vardır. Mafya aleminde bile bir kural, bir hiyerarşi vardır ve buna uymazsanız sonu kötü biter. Bu konuyu bizzat Sedat amcama sordum o söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 yemiş seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 selamımıda söyledinmi sedat amcana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Aluriel said: yemiş senieğer selamımla gittiyse yemez yiyemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben çok iyi biliyorum o senin amcan olacak sedat çek, senet işinde vurduğu adamların böbreklerini de götürürdü. zaten yaramaz adamdı da bari düzgün bebe yetiştirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 yalniz mafyalarin ilginc bir ozelligi bir piramit yapisi yok yani bir koko mafyasi bir mokoko mafyasindan her zaman piramitte ust siralarda yer almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 üzerinde yaşadığımız dünyanın fundamentalist olmayan, sarık takmayan, iyi/normal giyimli, çağdaş görünümlü bir villaina ihtiyacı var.. ya stiv cabs bu konuda gerekeni yapar ya da bu sektöre adımımızı atarız hunn! gel sen de katıl bize. yok ben villain olmak istiyorum dersen o da olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar