di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Yiyecek/iceceklere ve lezzetlere bu kadar duskun olan ben sabah kahvaltisini ve ogle yemegini bir bardak meyve suyu ve tost ile gecistirdim. Tostu da tost makinasinin icinde unuttugumdan normalde oldugundan cok daha ince, kagit gibi cikti. Zerre kadar kesmedi. Tim the Ac ve ofkeli! Peh. edit : Gunluk 800-1000 kalori arasinda kalmaya calisiyorum bu arada. Tam iskence be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 elma ye bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 800 kalori ne saprofit misin yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ender saraca göre cok saglıklı bişi yapmıssın günde sadece 1 bardak portakal suyu için onuda sabah kahvaltanın yanında için açkarnına değil dio çok yararı var dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Myshkin said: 800 kalori ne saprofit misin yea Istedigimden degil ya, ske ske durumu var biraz. ehah. Saglikli kilo vericem derken geberip gidicem. Vermezsem zaten yatalak olup kalicam. Benim icin en guzeli boyle birden bi 8-10 kilo vermek. Sonra yavasliyo zaten istemesen de. Diger turlu vucudum ve karacigerim dayanmicak. Yemek fotosu falan koymayin bu arada, cok pis soverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 yemek fotosu: http://img502.imageshack.us/img502/8281/sidesalad.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Ben de kilo almak istiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Havuç ve salatalık ye acıktıkça. Salatalık sırf su zaten, muhteşem bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 havuç da değil, salatık ve domates. yanında mutlaka su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Havuç da yesin. Alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 önce indir o elini (ne alakaysa şimdi..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Valla ne yersem yiyeyim farketmiyor bu kadar az kalori alinca. Vucudumun bazal metabolizma hizinin 2000 altina dusmesine cok imkan vermiyorum -ki dusmuyor da zaten. O yuzden abartmadikca seve seve zayiflicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Abi twitter açsana sen ya. Ya da tumblr falan ne bileyim, ordan takip edelim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben şimdi 78 kilo beyaz erkeğimm sdfsd kalori ihtiyacm ne olur ortalama?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 oo beyaz erkek mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 valla ben hergun bi bardak sıkma meyve suyu içiyorum havuç elma portakal birazda armut cok güzel oluo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar