Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polis tekmesi ile karnındaki bebeği kaybetti.

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Loxias said:

sen evinde wow atarken o gerizekalı anne miting de senin benim hakkımı arıyordu

ya sıçıyım hakkıma be
benim hakkım savunulcak diye doğmamış bebekler ateşe atılıcaksa, zincir vursunlar lan bana

9 ay savunmasın hakkını hanımefendi. sen iki can taşıyorsan merdivenleri inerken bile düşünüceksin

hangi ülkede yaşıyorsunuz anlamıyorum ki

ülke boka gidiyor olabilir
hükümeti sevmiyor olabilirsin
bağırıp çağırıp protesto yapmak istiyor olabilirsin

ama bunların hiçbiri doğmamış bir canı tehlikeye atma hakkı vermez sana

polis sonuna kadar haksızdır ama o canı da kurtarabilicek olan annesi olucak o embesildi
Sosyal ağlarda paylaş

Farkında olmadan turnusol kağıdı gibi başlık açmışım :S Kimin ne olduğu ortaya çıktı resmen.

Hamileyken mitinge gitmemek ve böyle olması gerektiğini savunmak sadece var olan sorunun üzerine makyaj yapmaktır. Bizim düzelmesini istediğimiz de sorunun kendisi. Siz makyaj ile günü kurtarın, yarını falan boşverin.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Valla dedigim dedik olan ben degilim sizlersiniz. Yani bambaska ve yanlis bir mantigi surekli guduyorsunuz.

Tamam polis hatali ama diye yaklasiyorsunuz. "Ama"si yok iste. Zira kisi gitmis mi ? Gitmis ? Zarar gormus mu ? Gormus. Peki suc islemis mi ? Hayir. Kisinin en dogal hakki oraya gitmek.

Peki vuran kim ? Polis. Suc mu yaptigi ? Allahina kadar. Olay bu iste. Kisinin neden gitti degil, polisin ne yaptigi. Kisinin yaptigi dunyanin en buyuk salakligi ya da safligi olsun farketmez. Ama siz buna takilip kalmis durumdasiniz. E sebep ? Neden illaki bunu vurguluyorsunuz ? Neden polisin hatasi "e tamam polis zaten hatali da" cumleleri arasinda kayboluyor ?

Kisiyi hamile bir kadin degil de bunyesi zayif olan ya da kalp hastasi olan bir genc olarak dusunun. Demek istedigimi daha rahat anlarsiniz. Rahatlikla sakat kalabilecek ya da olebilecek durumda kisiler bunlar da.

Yok abi anlayabileceğini düşünmüyorum, anlayacak olsan bu saate kadar anlardın, ama yine son bi örnek vereyim.

O anne adayı bungee jumping yapıp da çocuğunu kaybedebilirdi. Bungee jumping suç mu? değil. Ama hamile için riskli bir hareket, o riske hamile olarak gi-re-mez-sin. Aynı şekilde mitingde ya da herhangi bir maçta da olay çıkma ihtimali yüksek, o riske gi-re-mez-sin.

Suçlunun kim olduğu, kimin neyi hatalı yaptığı bir şeyi değiştirmiyor. O bebek öldü. Polisi idam bile etseler o bebek geri gelmeyecek. Ve bu risk gün gibi ortadaydı, ona rağmen gitti o aptal kız o mitinge.

Polisin genelinden ben de nefret ederim, 20 sene fatih emniyetinin dibinde oturdum, üniversiteyi odtüde okudum, bana polisi anlatmayın. Ama polisin böyle bi aptallık yapacağı gün gibi ortadayken gi-de-mez-sin.

Doğur çocuğu sonra istediğini yap.

Nasreddin hocanın dediği gibi işte hırsız (burada polis oluyo) suçlu da, pencereyi açık bırakanın hiç mi suçu yok?

Biraz kafanızı kullanın, ülkede olması gerekenle gerçekte olan çok farklı. Bi anlayın şunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

Dragonmax said:

19 yaşında hamile kalmak, hamile kalıp da mitinglere slogan atmaya gitmek... valla ben de buna takılırım, polis takılacağım 2. nokta olur.

adam habervaktim.com terk

1 yıl içinde halkımız daha da bilinçlendiğinde şöyle cümleler bekliyorum

"kız nasılsa çocuğu aldırır dı, polis kürtaj parasından kurtarmış"
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Farkında olmadan turnusol kağıdı gibi başlık açmışım :S Kimin ne olduğu ortaya çıktı resmen.

Hamileyken mitinge gitmemek ve böyle olması gerektiğini savunmak sadece var olan sorunun üzerine makyaj yapmaktır. Bizim düzelmesini istediğimiz de sorunun kendisi. Siz makyaj ile günü kurtarın, yarını falan boşverin.

sorunun kendisini de düzeltebilsek düzelticez. ama bi zahmet hamile kadın düzeltmeye kalkmasın o sorunu, 9 ay sabredip sonra kaldığı yerden devam etsin. Merak etmesin bu ülkede sorun bitmez elbet bi başkasına yetişir.

Buraya topic açıp "vay pis polis ne yapmış öyle" demekle bişi değişmiyor. 3 mesajdır "e nasıl çözeceksiniz o sorunu henüz işe yarar bir yaptırım görmedim" diyorum daha bi tane bile cevap gelmedi.

Sorunun kendisiyle uğraşıp çözmeye elbette çalışılmalı, ama o arada da doğmamış bebekleri kurtarmak üzerine "makyaj yapıp" hayatları da önemsemek gerekiyor. "Makyaj yapınca" sorunun kendisiyle uğraşmaya gerek yok diye bir şey çıkmıyor ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Valla dedigim dedik olan ben degilim sizlersiniz. Yani bambaska ve yanlis bir mantigi surekli guduyorsunuz.

Tamam polis hatali ama diye yaklasiyorsunuz. "Ama"si yok iste. Zira kisi gitmis mi ? Gitmis ? Zarar gormus mu ? Gormus. Peki suc islemis mi ? Hayir. Kisinin en dogal hakki oraya gitmek.

Peki vuran kim ? Polis. Suc mu yaptigi ? Allahina kadar. Olay bu iste. Kisinin neden gitti degil, polisin ne yaptigi. Kisinin yaptigi dunyanin en buyuk salakligi ya da safligi olsun farketmez. Ama siz buna takilip kalmis durumdasiniz. E sebep ? Neden illaki bunu vurguluyorsunuz ? Neden polisin hatasi "e tamam polis zaten hatali da" cumleleri arasinda kayboluyor ?

Kisiyi hamile bir kadin degil de bunyesi zayif olan ya da kalp hastasi olan bir genc olarak dusunun. Demek istedigimi daha rahat anlarsiniz. Rahatlikla sakat kalabilecek ya da olebilecek durumda kisiler bunlar da.

Yahu ben seni anlayamıyorum, yemin ederim anlayamıyorum ya.

Hala tutturmuş polis hede hödö diyorsun. Ya farklı dilden konuşuyoruz, ya satırları atlaya atlaya okuyorsun yazdıklarımızı.

Tek tek yazayım, anlayacaksın belki?

Polisin şiddeti her daim uyguladığı bir ülkede yaşıyoruz.
Ne yazık ki böyle bi ülkede yaşıyoruz.
Bu durumdan hoşnut değiliz.
Nalet olsun ki böyle bir ülkede yaşıyoruz.
Herhalde bunlardan birini yakalarsın
Bu ülkede miting yapanın polisin şiddetine maruz kalmasını hoş karşılamıyoruz.
Polisin miting yapan insanları dövmesi hoşumuza giden bi durum değil.
Polis insanları dövmesin istiyoruz.
Lakin nasıl sucak ve güneşli bir yaz günü, yaşlılar, çocuklar, tansiyon, şeker ve kalp hastalığı gibi kronik hastalıkları bulunanların 11-16 saatleri arası sokağa çıkması tavsiye edilmiyorsa.
Polisin şiddet uyguladığı nalet ülkemizde özellikle hamilelerin şiddet doğabilecek olaylara karışmasını hoş bulmuyoruz.
Kişinin kendi canının kendi sorumluluğunda olduğunu ve isterse ölüme bile kendi rızasıyla gidebileceğini kabul ediyoruz.
Lakin karnında bebek taşıyan ve yaşı ve bulunduğu durum itibariyle karnında taşıdığı çocuğa karşı annelik bilinci tam olarak oturmamış insanların polisin şiidet uyguladığı aptal ülkemizde arbede yaşanabilecek olaylara karışmamasını bekliyoruz.
Aksi yapıldığı halde ise yeterince annelik bilinci taşımayan hanım kızımızın "DA POLİSLE BİRLİKTE" hatalı olduğunu dile getiriyoruz.

Umarım ifade edebilmişimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

o polis insan olsaydı kadın isterse 8-9 aylık hamile olsun yine bişey olmazdı.

ayrıca çok merak ediyorum benzer olay türbanlı birinin yada türbanı destekleyen birinin başına gelseydi neler olurdu ?

aynı mantıkla kadın mitinge gitmeseydi polis isterse orada katliam yaratsın bebeği sağlıklı şekilde doğacaktı.

Polis sorununu çözmek için bebek feda etmek ya da bebek riske atmak gerekmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Karni burnunda kadin ile yeni hamile bir degil demistim di mi ? Demistim. Polis vs banci camping olayindan saglam cikardi muhtemelen o kizcagiz ve bebegi.

Bir de kiz aptalmis nedir ya ? Kac seferdir yaziyorsun sesimi cikarmiyorum da halt ediyosun. Aptali varsin olsun demek gibi bir sey.

Bir de hic bir yaptirim yok kismini da geciniz lutfen. Su halk adam olup her seferinde bu kizin yaptigi gibi kossa mitinglere mahkemelere hepsi mum gibi olur bir yerden sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

Loxias said:

sen evinde wow atarken o gerizekalı anne miting de senin benim hakkımı arıyordu

ya sıçıyım hakkıma be
benim hakkım savunulcak diye doğmamış bebekler ateşe atılıcaksa, zincir vursunlar lan bana

9 ay savunmasın hakkını hanımefendi. sen iki can taşıyorsan merdivenleri inerken bile düşünüceksin

hangi ülkede yaşıyorsunuz anlamıyorum ki

ülke boka gidiyor olabilir
hükümeti sevmiyor olabilirsin
bağırıp çağırıp protesto yapmak istiyor olabilirsin

ama bunların hiçbiri doğmamış bir canı tehlikeye atma hakkı vermez sana

polis sonuna kadar haksızdır ama o canı da kurtarabilicek olan annesi olucak o embesildi

siz biraz asıl noktayı kaçırıyor gibisiniz. burada olay annenin gidip gitmemesi gerektiği değil. burada olay polisin bir öğrenciye çocuğunu düşürtecek kadar dayak atması.

yukardaki fıkra gibi siz hırsızın peşinde değil, camı açık bırakanın peşindesiniz. üstelik camı açık bırakana da "vay salak vay gerizekalı, hırsız gireceğini bilirken nasıl camı açık bıraktın" diyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni hamile de olsa fark etmiyor, tekme yiyince bebek düştü mü? düştü. Demek ki risk varmış. Kız "vurmayın hamileyim" diyo, demek ki kız da riskin tehlikenin farkında mı? farkında. Demek ki neymiş, karnı burnunda olmasına gerek yokmuş, bebek için risk aynıymış.

Sen karını 8. aya kadar koşturursun sağda solda, içki sigara da içirtirsin karnı burnuna gelene kadar demek ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...