fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben başlamadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 staj mstaj sayilmiyorsa 22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ilk incelemeyi 16 da falan yazdim herhalde. param yattiginda ne sevinmistim. ha adam gibi 1 ay bi sirketin ofisine devam etmisligim de var gerci, o da 19 olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 24 ve hala kıçını kırıp oturma pozisyonunda görevliyim, atıyım mı kendimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 cocukluktan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Penthesilea said: staj mstaj sayilmiyorsa 22 Zirveden başladın abi sen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 exception o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 23. Mezun olunca biraz çalıştım, sarmadı, yükseğe başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 6-7 yaşlarımda başladım dükkanımıza gitmeye. O gün bugündür her yaz tatilinde çalışırım bizzat dükkanımızda. 15 tatillerde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 15'de kariyerime pimapencide başladım. Bir haftalık yoğun bir çalışma temposunun ardından emekliliğe ayrıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 gerçi staj sayılmıyo demişsiniz ama 8 ay eşşek gibi muhasebede çalışmışlığım var. onu sayarsam 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 16... Baba parası yemiyorum maalesef. 45k tl ye de öğrenci arabası bakamıyorum henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 çok küçük . çoook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 12 yaşında çiçekçi çırağı 13 yaşında berber çırağı 14-17 kendi marketimiz vardı orda (sayılmayabilir ama çalışıyorduk baya baya) 17 nin yazında 3 ay inşaat amelesi (bildigin amele yani, 3000 tuğla, 5000 asmolin günde 20 tane 5e10 taşımışlığım vardır)(50 gün devamsızlıktan kalıp peder müdürle konuşup falan sınıfta kalmamı engelleyince ceza idi) falan filan diye gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 said: (50 gün devamsızlıktan kalıp peder müdürle konuşup falan sınıfta kalmamı engelleyince ceza idi) işe yaradı mı? dersini aldın mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 su sattim pazarda ben kucukken ama su gelisimi gostemedim hic bi zaman :D http://www.youtube.com/watch?v=7PgrS537Dgo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 herkez pis bardaktanmı içio lan bide su ve limonata nası souk kalır ki makinesiz ne saçma reklammmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 sucu çocuk reklamını bilmemek için liseli olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 kendimden utandım pis asalık parazit seni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 reyou said: su sattim pazarda ben kucukken ama su gelisimi gostemedim hic bi zaman :D http://www.youtube.com/watch?v=7PgrS537Dgo en birinci reklamlardan gözümde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ispatipapaz said: herkez pis bardaktanmı içio lan bide su ve limonata nası souk kalır ki makinesiz ne saçma reklammmıs termos degilmi cocugun koydugu sey? ha bide eskiden bulasici hastaliklar yoktu :P herkes ayni bardaktan takiliyodu, muhtemelen senin hatirlamadigin yaslarda sanada icirdiler o bardaktan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 staj sayilmiyorsa daha hic calismadim. Ama ders calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 8-9 yaşlarımda dükkanı beklerdim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 SeaGle said: 6-7 yaşlarımda başladım dükkanımıza gitmeye. O gün bugündür her yaz tatilinde çalışırım bizzat dükkanımızda. 15 tatillerde de. Bu arada kendi dükkanımız deyince çok şirin durmuş da, en pis şartlarda başka birinin yanında çalışsam daha rahat olurdu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar