Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paticik kalecilerinin oyuncu olma hevesleri... Ps: oynamak sizin de hakkınız tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 öyle diyorsun da geçen de bir 10 dakika oyuna girdim Alex gibi 1 gol 1 asist çok yararlıydım yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Bir Alex değilsin şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Olsun avuntularım tesellilerim var Sabri'den iyiyim ama dasadadsa Ps:Alex değilim tabi ama Alex variyim orası ayrı sadsdasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Gökhan Gönül gibi oynayacaksan olur, böyle git gel git gel git gel.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 öyle olacak zaten gider gelirim ya da niang gibi önde de basarım falan hiç proble değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Emrah'ın bu kalecilerin oyunda olma isteğine takmasını çözmedim... Keşke sırf paticik de olsa bu. Belirtmek isterim ki Johan Cruyff mahalle maçlarında kaleci olurmuş, kendi isteği ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ben bi süreliğine maçlarda yokum. dün gece biraz zorlayıp bi maça çıktım geçen pazar bacağımda oluşan sakatlık düzelir gibi olunca. o maçta da kafama sert bi darbe aldım kısa süreli hafıza kaybına falan yol açan cinsten, hani o şekilde maça devam ettiğimi bu öğlen öğrendim, öyle bişey. neyse kontroller falan yapıldı, mühim bişey yok. iyiyim de şimdi, ama bi süreliğine biraz zorunluluktan biraz da tercihen maçlarda oynamayacam. fırsat oldukça izlemeye gelirim yine bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 abov gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Kaspar said: ben bi süreliğine maçlarda yokum. dün gece biraz zorlayıp bi maça çıktım geçen pazar bacağımda oluşan sakatlık düzelir gibi olunca. o maçta da kafama sert bi darbe aldım kısa süreli hafıza kaybına falan yol açan cinsten, hani o şekilde maça devam ettiğimi bu öğlen öğrendim, öyle bişey. neyse kontroller falan yapıldı, mühim bişey yok. iyiyim de şimdi, ama bi süreliğine biraz zorunluluktan biraz da tercihen maçlarda oynamayacam. fırsat oldukça izlemeye gelirim yine bu aralar.geçmiş olsun öncü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yuh öncü, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 alala gecmi$ olsun. $akaya gelmiyo aga sipor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Kaspar said: ben bi süreliğine maçlarda yokum. dün gece biraz zorlayıp bi maça çıktım geçen pazar bacağımda oluşan sakatlık düzelir gibi olunca. o maçta da kafama sert bi darbe aldım kısa süreli hafıza kaybına falan yol açan cinsten, hani o şekilde maça devam ettiğimi bu öğlen öğrendim, öyle bişey. neyse kontroller falan yapıldı, mühim bişey yok. iyiyim de şimdi, ama bi süreliğine biraz zorunluluktan biraz da tercihen maçlarda oynamayacam. fırsat oldukça izlemeye gelirim yine bu aralar.Oha lan, çok geçmiş olsun. Güvençle beraber dönecekler listesine alıyorum seni öncü :) Lucifel bu arada serhat gelirse geçer bir kaleye de, eser da oyunda olmak istiyor ve öncelik onun hakkı kıdemden dolayı. Yani bu hafta kaleci olacaksın sen. edit: ha serhat iyileşmezse iki kaleyi paylaşacaksınız gibi duruyor belirteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Geçmiş olsun Öncü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 @Holy kıdemden kastın ne ben onu anlamadım tamam geçerim kaleye sorun değil de kıdem ne yani? Madem kıdem diyorsunuz bir haftalığına idare etsin kıdemli olan arkadaşlar derim bende ama gene de sorun değil geçerim kaleye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Geçmiş olsun öncü :( Bu arada lucifel bir hafta oyunda olmak istiyordu ve o gerçekleşemedi di mi hala? Eğer öyleyse hani, ben bir haftalığına geçebilirim onun yerine. Ama onun dışında oyunda olmak istiyorum tabiki de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Geçmiş olsun Öncü, dedim sana gitme o maça diye. Birkaç farklı doktora görünseydin bide, hatta bikaç gün aralıklada kontrole git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 LucifeL said: @Holy kıdemden kastın ne ben onu anlamadım tamam geçerim kaleye sorun değil de kıdem ne yani? Madem kıdem diyorsunuz bir haftalığına idare etsin kıdemli olan arkadaşlar derim bende ama gene de sorun değil geçerim kaleye.Kıdem dediğimiz şey bu geleneği sürdürmek konusunda en çok çaba harcamış, yıllardır fırsat buldukça her maça gelen insanlar. Örneğin ben 5-6 senedir toplamda 150 üzeri maç yapmış olabilirim bu insanlarla. Maçlara talebin çok fazla olduğu dönemlerde kıdem olayı maçlara gelecek olanları belirlemek için kullanılıyordu. Yani kıdem = öncelik. Tabi bu böyle yazılı bir kural değil, kendi aramızda işlettiğimiz bir kural. Güvenç kadar otoriter olmadığım için ben bu kuraldan hiç bahsetmedim bile. Yeri geldi 9vs9 bile oynadık. Güvenç gelince toparlayacak buraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 sağolun hepiniz, işim çıkmazsa izlemeye gelirim bu hafta dediğim gibi. tolga bu arada o dediğin maç değil bu ya, pazartesi bi tane daha yaptım onda oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Haftada kaç maç yapıyorsun peki sen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Unutmuştur :P Abi geçmiş olsun, dikkat et kendine. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Tuna da geliyormuş, count me in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Yiğit artık yavaş yavaş güncellesek kadroları takımları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Yok, son güne bırakıp heyecan yaşamak istiyor yetocan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hiç o açıdan bakmamıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar