Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.39 - iptal

Holy

Öne çıkan mesajlar

ben bi süreliğine maçlarda yokum.

dün gece biraz zorlayıp bi maça çıktım geçen pazar bacağımda oluşan sakatlık düzelir gibi olunca. o maçta da kafama sert bi darbe aldım kısa süreli hafıza kaybına falan yol açan cinsten, hani o şekilde maça devam ettiğimi bu öğlen öğrendim, öyle bişey.
neyse kontroller falan yapıldı, mühim bişey yok. iyiyim de şimdi, ama bi süreliğine biraz zorunluluktan biraz da tercihen maçlarda oynamayacam. fırsat oldukça izlemeye gelirim yine bu aralar.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

dün gece biraz zorlayıp bi maça çıktım geçen pazar bacağımda oluşan sakatlık düzelir gibi olunca. o maçta da kafama sert bi darbe aldım kısa süreli hafıza kaybına falan yol açan cinsten, hani o şekilde maça devam ettiğimi bu öğlen öğrendim, öyle bişey.
neyse kontroller falan yapıldı, mühim bişey yok. iyiyim de şimdi, ama bi süreliğine biraz zorunluluktan biraz da tercihen maçlarda oynamayacam. fırsat oldukça izlemeye gelirim yine bu aralar.
geçmiş olsun öncü
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

Oha lan, çok geçmiş olsun. Güvençle beraber dönecekler listesine alıyorum seni öncü :)

Lucifel bu arada serhat gelirse geçer bir kaleye de, eser da oyunda olmak istiyor ve öncelik onun hakkı kıdemden dolayı. Yani bu hafta kaleci olacaksın sen.

edit: ha serhat iyileşmezse iki kaleyi paylaşacaksınız gibi duruyor belirteyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

@Holy kıdemden kastın ne ben onu anlamadım tamam geçerim kaleye sorun değil de kıdem ne yani?

Madem kıdem diyorsunuz bir haftalığına idare etsin kıdemli olan arkadaşlar derim bende ama gene de sorun değil geçerim kaleye.
Kıdem dediğimiz şey bu geleneği sürdürmek konusunda en çok çaba harcamış, yıllardır fırsat buldukça her maça gelen insanlar. Örneğin ben 5-6 senedir toplamda 150 üzeri maç yapmış olabilirim bu insanlarla. Maçlara talebin çok fazla olduğu dönemlerde kıdem olayı maçlara gelecek olanları belirlemek için kullanılıyordu. Yani kıdem = öncelik.

Tabi bu böyle yazılı bir kural değil, kendi aramızda işlettiğimiz bir kural. Güvenç kadar otoriter olmadığım için ben bu kuraldan hiç bahsetmedim bile. Yeri geldi 9vs9 bile oynadık. Güvenç gelince toparlayacak buraları.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...