Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telegol

Llama

Öne çıkan mesajlar

spor programı kafası çok acayip bir kafa ya.

mesela tv8'deki bay tahmin çok bomba. geçen hafta oturup izliym dedim. program 1'de başlıyor, saat 3'e kadar izleyici mesajlarını okuyorlar, sonra yarım saat içinde ligleri gözden geçirip 2 kupon verip kapatıyolar programı. resmen geyik yapmaya oturuyolar 2 saat.
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Ben cidden begenerek izliorum , diger spor programları cok monoton sıkıcı. Mac sonrası biraz Rıdvan'a bakıorsun adam Fener'in durumuna göre bir ruh hali ile takılıyor. Ama bu adamların ruh hali bambaşka cidden eğlendiriorlar :D

Rıdvan sırf fenerli diye bu laflar. Adamın GS BJK TS analizlerine falan bakıyorum baya takip edip düşünüp konuşuyor. FB'ye ayrım görmüyorum şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

izlemeyi uzun süre önce bıraktım rıdvanı gs-bjk yorumları yüzünden. şimdi yorumları nasıl bilmiyorum da bir insan futbol programı yapıp gs-bjkye 10 dakikasını ayırıp, 50 dakika fenere hakkında konuşursa insanların izlemeyi bırakması gayet doğal.

pozisyonları incelemeyi bıraktıktan sonra her hafta yeni bir dosyayla gelen telegol şu an izleyebildiğim tek program. en azından rıdvanda olduğu gibi fenerbahçe tv ye kitlenmiş gibi hissetmiyorum izlerken.
Sosyal ağlarda paylaş

rıdvan iyi güzel konuşuyorda, fener forması giydiği anlar bir ara çoktu.

fener maçında hakeme laf sokup, diğer takımın maçlarında hakem kötü olsa da bir cümle ile geçmesi garip geliyor insana.

Ama gene de dinlenebilir nadir kişilerden. Aslında radyoda çok iyi insanlar var.

Ali Ece'yi dinlemenizi öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...