Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telegol

Llama

Öne çıkan mesajlar

Red said:

böyle durumlarda tazminat davası açılıyor mu ?

ben para verdim stada geldim suratım böyle oldu 100bin lira istiyorum gibi.sonuçta kalıcı hasar psikolojim bıdı bıdı diye para alınmaz mı ?

kime açıcak davayı! atan kişi yakalansa açarda nerden kimden geldiği belli değil nereye açıcak dava
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

stad kiminse.

saçma! , stadın çevresinde önlem alması gereken valilik ve emniyet, stadın içinde olmuş olsa evet o zaman stadın sahibi ceza alırdı, ama olay dışarıda yani emniyet ve valiliğin sorumluluğunda olan bir bölgede aslında polis tarafından el konulması gereken bir maddenin o stada gelen rakip taraftar tarafından atılması sonucunda oluyor, dava açarsa stad sahibi kulub ceza alması söz konusu bile olamaz bence kadın dava açıcaksa güveliği sağlayamayan valilik ve emniyete dava açmalı, yani rakip kulub de ceza alamaz böyle bir durumda atan her ne kadar onun taratarı olsa bile
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

olayi bilmiyorum, ben iceride bisey oldu diye dedim. stadin cevresinden kim sorumlu hicbi fikrim yok.

bir benzeri stadın koridorların iki kişi kavga etti biri bıçaklanarak öldü ve sonuç 5 maç ceza olmuştu, ama dışarda oldumu olay valiliği bağlıyor ama bence kadın dava açsa kazanabilir, aynı şekilde bıçaklanan bursa taraftarıda dava açabilir neden beni buraya getirdin ve koruyamadın diye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...