dylanN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Şimdi olay şu sevgili pati dostlarım, Bir arkadaşım var şu anda kullandığı aracından çok memnun fakat çok benzin yaktığı için biraz huzursuz biraz sıkıntılı bu durumdan ve satmaya karar verdi arabasını. Güzel bir fiyata da alıcı buldu. Velasım kelam şu anda şu iki arabanın arasında kalmış durumda. Hem benzin az yakıcak hem de iyi bir araba olsun istiyor işte. Sizce özelliklerine ve benim dediğime göre siz hangisini seçerdiniz? Teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yani oyle iki alakasiz arac ki , kullanacak insana gore degisir. biri cc , digeri sedan arac sonucta. yok sadece sehir ici kullanilcak, 2. arabasi var, arabayi ya yalniz, ya max 2 kisi kullaniyorsa slk alinir elbet. yok uzun yol ypaiyorsa, cevresi genis arabaya dolusup bi yerlere gidiliyor falan ise volvo alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Yok arada kaldığı için bu iki seçenek var önünde. Ayrıca volvo c30 aslında onun gönlünde yatan.Ama direten bir sözü geçer biri var.Para ondan çıkıcak.O yüzden arada kaldı. Ayrıca Mercedes e de aşık oldu falan böyle karısık bır durum. Ama s 40 kesinlikle istemıyor. Yani öyle birşeyler olmalı ki ya c30 ya da mercedes e ikna olmak lazım.Bunun için de ikna edici özellikler sunmak lazım. Yardım lütfen =) Uzun yol yapmaz şehir içi kullanılcak genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 az yaksın diyip adam slk 200 comp. seçeneklerin içine koyuyosa, bence gitsin ikisinde alsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ben hakkaten bi roadster, hothatch, sedan arasinda nasil kalinabilir anlamadim asdfasdf. madem s40 istemiyor, roadster a da ikna edemiyor ama merc istiyor, slk istenebildigine gore de butcenin ucu acik gibi; o zaman w209 kasa(2002-2009) clk bakin. belki clc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 keşke tam anlamıyla anlatabilseydim ama durum bu işte=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 slk alıcak bir maddi durum sözkonusu ise her ne kadar alakasız sınıflar olsa bile ne c30 nede s40, slkyı alsın direk. bu 2 araba büyük ihtimalle suan sahip oldugu arabadan zaten daha az yakıo cunku araba değiştirmesinin sebebi yakıt sorunu ve seçenek olarak bu 2 arabayı seçtiğine göre yakıt kriterine uyuyo. lüks sınıfa giren bir arac varken biri gidipte s40 al demez bence yada c30. ama ben alıcak olsam slk değilde z4 terchim ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Parayı biraz da baba verceğinden dolayı azcık da kendi istediği olsun istiyor işte saçma bir araba s 40 ikna etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 babası s40 alıyım diyo kendisi s40 almak istemio dorğumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 o zaman adam 50000 tl civarı düşünüo onu ikna etmek tamamen cocuga kalmıs, adam para yönünden bakıodur olaya s40 alacağıma c30a binerim diosa alfa romeo giulietta yada scirocco ya bi baksın sonra karar versin ( a3 ve bmw 1 serisini kasası yakın zamanda değişeceği için yazmadım alınmamalı bence) ama lüks bir arabayı aldırmanın bir yolu varmı bilemem baba cocugun arasındaki ilişkiye bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Kendi arabasını 40 000 euro ya falan sattı. Yani zaten para var . Sadece biraz değerinin üstünde bir paraya sattığı için o parayı bankada tutmak istiyor babaya daha az bir rakama sattığını söyledi. Şimdi istediğim mercedes ya da c30 ama baba tutturdu da s40 İkna etmek lazım. Benim de sizden istediğim yardım bana bu araçlarla alakalı öyle özellikler öyle yaratıcı şeyler söyleyin ki ikna edilsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 C70 zorlardım ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 slk ama yeni slk mı alıcak yoksa 2006 2007 falan mı yeni slklar 60 bin euro civarında falan.gidipte o parayı vermem şahsen.ne bilim 3 coupe alsın ayrıca s40 ile slk arasında kalmak nedir yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kendi sattigi arac merc c180 falan mı cok yakıyo diyosunuz? slk daha az yakmayacak hani öyle bi bilinçsiz alınacaksa araç, haberiniz olsun. c30 1.6 dizel, şık, güncel, az yakar. problem officer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Selam, S40 karizmatik görünüp Volvo etiketi taşımasına rağmen Ford Focus temelinde bir araç. Ayrıca servisi yaygın değil ve ustasını bulmak sıkıntılı olabilir. İkinci el değeri düşük, müşteri bulmak sorun. Mercedes'in ise çıkmasını bile bulabilirsin. Ustası bol, oturmuş ve elden daha kolay çıkabilecek bir marka. Başka şehirden bile gelip alan olur ama Volvo için bu imkânsız. Ayrıca Volvo firması el değiştirdi, kimlerin aldığını şu an anımsamıyorum. Biraz da güvenlikten girdin mi elin daha da güçlenir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 İşte aradığım cevap. teşekkrüler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 s40 kesinlikle volvo degil 1.6 motorlu uz vites etkileyici olmayan reno gorunumlu bi araba slk 200 ise o paraya en az 5 kati gorunen cok guzedl ve daha onemlisi mercedes bi arac ama komik olan su bu iki aracin arasinda buyuk ihtimalle 2 3 kat fiyat farki olmali yane s40 yerine s60 felan alcak olsa hane belki karsilastirilabilirde s40 ole mersedesle rekabet etcek bi arac deil volvo alcaksa en azindan s60 dusunmeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 dylanN said: Şimdi olay şu sevgili pati dostlarım, Bir arkadaşım var şu anda kullandığı aracından çok memnun fakat çok benzin yaktığı için biraz huzursuz biraz sıkıntılı bu durumdan ve satmaya karar verdi arabasını. Güzel bir fiyata da alıcı buldu. Velasım kelam şu anda şu iki arabanın arasında kalmış durumda. Hem benzin az yakıcak hem de iyi bir araba olsun istiyor işte. Sizce özelliklerine ve benim dediğime göre siz hangisini seçerdiniz? Teşekkürler =) dylanN said: Şimdi istediğim mercedes ya da c30 ama baba tutturdu da s40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 porsche cok mu yakıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 s40 la slk200 un arasinda nasi kalinir ki lan? anca biri digerine carparken senin ortalarinda olman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 tam okusaydın topiği bu soruyu sormazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 topiği okumaya gerek yok. gayet güzel kalınır bence Esh panpa. "sedan mı coupe'mu alsam ya?" dersin kalınır mesela "80 bin lira mı harcasam 120bin lira mı?" dersin yine ikisi arasında kalabilirsin vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 $imdi oyle bir mantik olmayacagi konusunda hemfikiriz aslinda da, yine de eyvallah diyelim arkada$in arkada$ina. cunku boyle bir mantikla bakarsak 10 liraya 4 kapi $ahin var abi. onu da secenekler arasina al, 110 liran cebinde kalir hem. ya da 80 liraya 2.el Bursa kasa Mercedes O303 falan satiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar