Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

volvo s40-mercedes slk 200 komp

dylanN

Öne çıkan mesajlar

Şimdi olay şu sevgili pati dostlarım,
Bir arkadaşım var şu anda kullandığı aracından çok memnun fakat çok benzin yaktığı için biraz huzursuz biraz sıkıntılı bu durumdan ve satmaya karar verdi arabasını.
Güzel bir fiyata da alıcı buldu.
Velasım kelam şu anda şu iki arabanın arasında kalmış durumda.
Hem benzin az yakıcak hem de iyi bir araba olsun istiyor işte.
Sizce özelliklerine ve benim dediğime göre siz hangisini seçerdiniz?
Teşekkürler =)
Sosyal ağlarda paylaş

yani oyle iki alakasiz arac ki , kullanacak insana gore degisir.

biri cc , digeri sedan arac sonucta. yok sadece sehir ici kullanilcak, 2. arabasi var, arabayi ya yalniz, ya max 2 kisi kullaniyorsa slk alinir elbet.

yok uzun yol ypaiyorsa, cevresi genis arabaya dolusup bi yerlere gidiliyor falan ise volvo alinir.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok arada kaldığı için bu iki seçenek var önünde.

Ayrıca volvo c30 aslında onun gönlünde yatan.Ama direten bir sözü geçer biri var.Para ondan çıkıcak.O yüzden arada kaldı.
Ayrıca Mercedes e de aşık oldu falan böyle karısık bır durum.
Ama s 40 kesinlikle istemıyor.
Yani öyle birşeyler olmalı ki ya c30 ya da mercedes e ikna olmak lazım.Bunun için de ikna edici özellikler sunmak lazım.
Yardım lütfen =)
Uzun yol yapmaz şehir içi kullanılcak genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

slk alıcak bir maddi durum sözkonusu ise her ne kadar alakasız sınıflar olsa bile ne c30 nede s40, slkyı alsın direk.

bu 2 araba büyük ihtimalle suan sahip oldugu arabadan zaten daha az yakıo cunku araba değiştirmesinin sebebi yakıt sorunu ve seçenek olarak bu 2 arabayı seçtiğine göre yakıt kriterine uyuyo.

lüks sınıfa giren bir arac varken biri gidipte s40 al demez bence yada c30.

ama ben alıcak olsam slk değilde z4 terchim ederdim.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman adam 50000 tl civarı düşünüo onu ikna etmek tamamen cocuga kalmıs, adam para yönünden bakıodur olaya

s40 alacağıma c30a binerim diosa alfa romeo giulietta yada scirocco ya bi baksın sonra karar versin ( a3 ve bmw 1 serisini kasası yakın zamanda değişeceği için yazmadım alınmamalı bence)

ama lüks bir arabayı aldırmanın bir yolu varmı bilemem baba cocugun arasındaki ilişkiye bağlı
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi arabasını 40 000 euro ya falan sattı.
Yani zaten para var . Sadece biraz değerinin üstünde bir paraya sattığı için o parayı bankada tutmak istiyor babaya daha az bir rakama sattığını söyledi.
Şimdi istediğim mercedes ya da c30 ama baba tutturdu da s40
İkna etmek lazım.
Benim de sizden istediğim yardım bana bu araçlarla alakalı öyle özellikler öyle yaratıcı şeyler söyleyin ki ikna edilsin =)
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

S40 karizmatik görünüp Volvo etiketi taşımasına rağmen Ford Focus temelinde bir araç. Ayrıca servisi yaygın değil ve ustasını bulmak sıkıntılı olabilir. İkinci el değeri düşük, müşteri bulmak sorun.

Mercedes'in ise çıkmasını bile bulabilirsin. Ustası bol, oturmuş ve elden daha kolay çıkabilecek bir marka. Başka şehirden bile gelip alan olur ama Volvo için bu imkânsız. Ayrıca Volvo firması el değiştirdi, kimlerin aldığını şu an anımsamıyorum.

Biraz da güvenlikten girdin mi elin daha da güçlenir.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

s40 kesinlikle volvo degil
1.6 motorlu uz vites etkileyici olmayan reno gorunumlu bi araba
slk 200 ise o paraya en az 5 kati gorunen cok guzedl ve daha onemlisi mercedes bi arac
ama komik olan su
bu iki aracin arasinda buyuk ihtimalle 2 3 kat fiyat farki olmali
yane s40 yerine s60 felan alcak olsa hane belki karsilastirilabilirde
s40 ole mersedesle rekabet etcek bi arac deil

volvo alcaksa en azindan s60 dusunmeli bence
Sosyal ağlarda paylaş

dylanN said:

Şimdi olay şu sevgili pati dostlarım,
Bir arkadaşım var şu anda kullandığı aracından çok memnun fakat çok benzin yaktığı için biraz huzursuz biraz sıkıntılı bu durumdan ve satmaya karar verdi arabasını.
Güzel bir fiyata da alıcı buldu.
Velasım kelam şu anda şu iki arabanın arasında kalmış durumda.
Hem benzin az yakıcak hem de iyi bir araba olsun istiyor işte.
Sizce özelliklerine ve benim dediğime göre siz hangisini seçerdiniz?
Teşekkürler =)

dylanN said:
Şimdi istediğim mercedes ya da c30 ama baba tutturdu da s40
Sosyal ağlarda paylaş

$imdi oyle bir mantik olmayacagi konusunda hemfikiriz aslinda da, yine de eyvallah diyelim arkada$in arkada$ina.

cunku boyle bir mantikla bakarsak 10 liraya 4 kapi $ahin var abi. onu da secenekler arasina al, 110 liran cebinde kalir hem. ya da 80 liraya 2.el Bursa kasa Mercedes O303 falan satiyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...