Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL - Fenerbahçe - Karabükspor 05.12.10:19.00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

valla dünyanın en iyi ikilisine sahip ol, takımın belirli kademelerinde sorun varsa zaten yine yersin golü,

Fenerbahçe'de Lugano ve Yobo ikilisi belki ligin en iyi ikilisi değil ama tartışmasız en çok güven veren ikilisi,

Şahsen bir futbolcu olsam, takım rezalet olsa da şu ikiliyi karşıma almak istemezdim ben
Sosyal ağlarda paylaş

fenerin dm'si baya kötü, sol açığı defansı yeni öğreniyor, sağ açıkta kimin oynadığına göre defansif özellik değişiyor. mehmet topuz ise laf yok.

beklere bakacak olursak sağ bek baya iyi, sol bek ise baya kötü, bu yüzden yobo iki kişilik oynuyor orada. lugano ile yobo defansı baya iyi aslında da, yobo sakatlıtkan tam kurtulamamış yahu, daha hızlıydı bu adam.

bi de lugano gibi yılda 20 mac oynayan adam güven vermiyor bana
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam da defans dediğimiz şey geri dörtlü ile yapılmıyor ki?

Devir takım savunması devri. Yediğimiz gollere bakarsanız hiç birinde savunma oyuncularının hatasını göremedim ben, görebilirseniz haklısınız diyeceğim.

Bir de en iyisi değil dediğinizde lafınızın arkasını da doldurun ki bilelim biz de. Ben mesela Lugano-Yobo ikilisinden daha iyi bir savunma ikilisi göremiyorum, hangi takımda var ki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...