toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 neill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 LucifeL said: Yobo Lugano'dan iyi Ps:En fazla Neill derdemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 sana puanım 10 kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yapmayın etmeyin, lugano kat kat daha iyi bir adam yobo'dan, yobo kötü bir adam değil, ama lugano'nun yerini asla dolduramaz bence bir alex değil ikisi de tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Yobo Lugano'dan daha dengeli daha temiz bir adam ve topu oyuna iyi sokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 abi 2side bizde ve beraber oynuolar. o yuzden 2sini karşılaştırmak mantıksız. 2si beraber iyi 2li oluşturduktan sorası hikayeki şu anda ligdeki en iyi defans 2lisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Valla en iyi defans ikilsi falan değil bence. Fenerde 2 maçta bir volkan kahramanlaşıyo, kahramanlaşmayınca da 2 yiyosunuz hemen. Ligin üst kısmında en çok gol yiyen takımlardan zaten fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 valla dünyanın en iyi ikilisine sahip ol, takımın belirli kademelerinde sorun varsa zaten yine yersin golü, Fenerbahçe'de Lugano ve Yobo ikilisi belki ligin en iyi ikilisi değil ama tartışmasız en çok güven veren ikilisi, Şahsen bir futbolcu olsam, takım rezalet olsa da şu ikiliyi karşıma almak istemezdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Fenerin dm'si çok iyi, sağ kanat türkiye'nin en iyisi, sol kanatta türkiye'ye göre gayet iyi. Yani defans çok iyi ama çevresi kötü durumu yok bence kesinlikle. Gerçi o ikili kötü demek istemiyorum ben zaten de türkiye'nin en iyisi denicek kadar iddialı değil daha diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 fenerin dm'si baya kötü, sol açığı defansı yeni öğreniyor, sağ açıkta kimin oynadığına göre defansif özellik değişiyor. mehmet topuz ise laf yok. beklere bakacak olursak sağ bek baya iyi, sol bek ise baya kötü, bu yüzden yobo iki kişilik oynuyor orada. lugano ile yobo defansı baya iyi aslında da, yobo sakatlıtkan tam kurtulamamış yahu, daha hızlıydı bu adam. bi de lugano gibi yılda 20 mac oynayan adam güven vermiyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Evet aslında sol kötü biraz defansif olarak, herkes santosu falan abarttığından biraz kağıt üstünde iyi gibi geliyo :) Ama dm emresiz zamanlarda çok kötü emreyle çok iyi dengesiz biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Tamam da defans dediğimiz şey geri dörtlü ile yapılmıyor ki? Devir takım savunması devri. Yediğimiz gollere bakarsanız hiç birinde savunma oyuncularının hatasını göremedim ben, görebilirseniz haklısınız diyeceğim. Bir de en iyisi değil dediğinizde lafınızın arkasını da doldurun ki bilelim biz de. Ben mesela Lugano-Yobo ikilisinden daha iyi bir savunma ikilisi göremiyorum, hangi takımda var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar