wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Ben baya ucuza oyunu bırakayım diye iyi olduğunu düşündüğüm bir arkadaşa satmıştım accountumu. Şimdi şeytan dürtüyor gel oyna diye(daha çok arkadaşlar dürtüyor gel gel gel diye :P ) Ne yapsam ne etsem adamı arayıp satmadıysa accountumu geri satın almak istediğimi mi söylesem yoksa boş account alıp tekrardan uğraşsam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yeni acc al sattıgın arkadasınla oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Sattığım arkadaşım değil yaf sadece eğer geri satın almak istersem olumlu bakabiliceğini düşünüyorum. İyi birine benziyordu. Bir de tekrardan kasmak falan hiç sorun deil de. Hani hatıralalar %310luk binekler ne bileyim tüm recipeler falan vardı falan, bunlar geri alma isteği uyandırıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ne diye satarsınız ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Acc.'u sattığın kişi oyunu hala oynuyorsa neden sana geri satsın ki? Oynamıyorsa da büyük ihtimalle satmıştır ztn acc.'u. Bence pek seçeneğin yok, adamın oyunu bırakıp, acc.u kenarda bekletmiyorsa satmıcaktır sana ztn oynadığı acc.'u Sen şimdiden yeni acc. alıp kasmaya başla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 double. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Bilmem, belki de satmaz. Benim sorum satarsa alayım mı idi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 310 luk binek artık normal satılıyor. bence yeni bi tane kas derim. aç vorgen takıl mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 satmazsa banlatırsın benim accountumdu sattım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 hacklendim de geri al. nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Olur mu öyle şey abi edepsizce trollemeyin fasd bi konuşurum naaptın ne ettin die alıcak olursam satar mısın falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ver aldığın kadar parasını geri al accountu işte abi ne alakası var edepsizlikle :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yok banlatma ve ya hacklendim diip geri alma kısmısına dediydim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 napacan satmazsa son çare tehdit işte asdfasd.ya satacak ya satacak. satmazsan sattırırlar. uzar gider böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 haberim yok benim ben hacklemedim dersin, adam da kimlik fotokopisi, gizli soru falan ne onları ver bari de ben geri alayım derse de hatırlamıyorum dersin nolcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 arkadaş çevreni değiştir wowa başlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Eralp said: arkadaş çevreni değiştir wowa başlama tabi o da mümkün. şöyle ki; http://img638.imageshack.us/img638/8714/24972414951269017727944.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 çok kötü oynayacağın için bence başlama tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Oynamayacaksan bile bir daha, sadece hatıralar için bile satılmaması gerekli diye düşünüyorum account... Alan insan içinde hiçbir anlamı olduğunu düşünmüyorum... 12 Şubat günü, sabahleyin kahvaltı etmeden gidip aldığım o kutuyu, hayatboyu unutmam heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Fefe said: Oynamayacaksan bile bir daha, sadece hatıralar için bile satılmaması gerekli diye düşünüyorum account... Alan insan içinde hiçbir anlamı olduğunu düşünmüyorum... 12 Şubat günü, sabahleyin kahvaltı etmeden gidip aldığım o kutuyu, hayatboyu unutmam heralde... 2 gün sonrada bi night elf acıp sevgilim, sevgilim mi dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Fefe said: Oynamayacaksan bile bir daha, sadece hatıralar için bile satılmaması gerekli diye düşünüyorum account... Alan insan içinde hiçbir anlamı olduğunu düşünmüyorum... 12 Şubat günü, sabahleyin kahvaltı etmeden gidip aldığım o kutuyu, hayatboyu unutmam heralde... İşte o account durunca oynamama durumları zor oluyor. Sürekli bi haras oynayan arkadaşlar tarafından falan. Çıtır çerez parasına sattım sayılır accountumu millet haraslamasın diye. @xae sensin kötü >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Neyse, umarim alabilirsin accountunu geri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 isteyenin 1 vermeyenin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 eskisini satıyorsa al geri ama adam bu forumu okuyosa geçmiş olsun 2 katına alırsın geri dsşflksjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Ya hani hatırası falan var ama, hatıra da bi yere kadar :D verdiği parayı öderim maksimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar