tinu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Reksa said: abi cidden çok kötü olaylar çıkacak bursadaki maçta. taraftar gelsin gelmesin. bizimkiler acaip bilendiler bugünkü maçtan sonra. 7,5 yıldır bileniyorlar dı her maç ama istisnasız her maç beşiktaşa ana avrat küfür ederken, daha bu maç öncesi yok açıktan 5000 bilet aldık yok geliyoruz oraya yakacaz edecez diye atıp tutarken iyiydi!, ee geldiler gördüler gittiler, demekki neymiş klavye delikanlılığı yada polis barikatlarının arkasından küfür etmekle parmak sallamakla olmuyormuş, bir şekilde barikat marikat vız geliyormuş bir şekil o barikatlar aşılabiliyormuş, he bana göre bu maçtan sonra beşiktaş taraftarı bursaya alınmayacak ama olurda alınırsa bu gün bursanın burda olduğu gibi olmaz orda çok daha farklı olur! o yüzden fazla bilenmemeleri lazım herşeyden biraz ders almak lazım dimi ama! Zamanında trabzon da böyle bileniyordu trabzona gelecekler diyorlardı orayada gittiler ilgili videolar youtube da aratılırsa görülebilir özellike bu bursada bilenen arkadaşlar izlemeli faydalı olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=u9sb5vYPdE0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 tinu said: Reksa said: abi cidden çok kötü olaylar çıkacak bursadaki maçta. taraftar gelsin gelmesin. bizimkiler acaip bilendiler bugünkü maçtan sonra. 7,5 yıldır bileniyorlar dı her maç ama istisnasız her maç beşiktaşa ana avrat küfür ederken, daha bu maç öncesi yok açıktan 5000 bilet aldık yok geliyoruz oraya yakacaz edecez diye atıp tutarken iyiydi!, ee geldiler gördüler gittiler, demekki neymiş klavye delikanlılığı yada polis barikatlarının arkasından küfür etmekle parmak sallamakla olmuyormuş, bir şekilde barikat marikat vız geliyormuş bir şekil o barikatlar aşılabiliyormuş, he bana göre bu maçtan sonra beşiktaş taraftarı bursaya alınmayacak ama olurda alınırsa bu gün bursanın burda olduğu gibi olmaz orda çok daha farklı olur! o yüzden fazla bilenmemeleri lazım herşeyden biraz ders almak lazım dimi ama! tam bir apaçi ya.. "o barikatlar aşılıyormuş demek ki" falan savaşa mı gidiyosun genç ergen futbol bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Pryda said: tinu said: Reksa said: abi cidden çok kötü olaylar çıkacak bursadaki maçta. taraftar gelsin gelmesin. bizimkiler acaip bilendiler bugünkü maçtan sonra. 7,5 yıldır bileniyorlar dı her maç ama istisnasız her maç beşiktaşa ana avrat küfür ederken, daha bu maç öncesi yok açıktan 5000 bilet aldık yok geliyoruz oraya yakacaz edecez diye atıp tutarken iyiydi!, ee geldiler gördüler gittiler, demekki neymiş klavye delikanlılığı yada polis barikatlarının arkasından küfür etmekle parmak sallamakla olmuyormuş, bir şekilde barikat marikat vız geliyormuş bir şekil o barikatlar aşılabiliyormuş, he bana göre bu maçtan sonra beşiktaş taraftarı bursaya alınmayacak ama olurda alınırsa bu gün bursanın burda olduğu gibi olmaz orda çok daha farklı olur! o yüzden fazla bilenmemeleri lazım herşeyden biraz ders almak lazım dimi ama! tam bir apaçi ya.. "o barikatlar aşılıyormuş demek ki" falan savaşa mı gidiyosun genç ergen futbol bu.. savaşa gelen savaş bulur arkadaşım, neden fb gs taraftarı da dahil olmak üzere hiç bir rakip takım taraftarına böyle saldırılmıyor yada barikatlar aşılmıyor! ne ekersen onu biçersin derler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 tamam abi özür dilerim. haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 tv'de gorup kufur ettigimiz adamlardan forumda da varmıs. teroristim roro. aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kırmızı kartla bursa şampiyonluktan olmuş ahmet çakar diyor :) kul hakkı yenmiş pehh ulan özel beste yapılmalı bu çakara ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ciddiye alınmıs olur o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 yapılmıstı zaten fener sevilla'yı eleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 haberlerde gördüm.ne kadar şerefsiz insanlar varmış sokaktaki normal insanlara saldırmışlar . gs bjk bursa farketmez öyle şeyler yapanlar direk capulcu tayfası gereksiz insanlar. bide adamların stadı öyle bi yerdeki öyle kavga gürültüde arada kaynasan kim vurduya gitsen yapacak birşey yok. şimdi beşiktaşlılar roro yapcak ama ben ne zaman maç günü ordan geçsem illa arabanın camına yapışan sarhoş bi taraftar yada etrafta ucusan bira kutuları görüyorum.hani en azından 4-5 defa başıma geldi.daha oncede yazmıstım gerçi forumda. ha diğer taraftarlar yapmıyor mu içmiyor mu.kadıkoyde oturan biri olarak yüzlerce fb maçına denk gelmişimdir.bi kere bi sıkıntı yaşamadım.onlarda maçtan önce içiyorlar ediyorlar.ama daha efendi bi tribün kitlesi var. gs maç günleri bir problem yaşayan varmı bilemicem. yani beşiktaş taraftarı bu tarz mevzulara potansiyeli olan bi taraftar.bursa ile bir araya gelincede böyle şeyler olması normal. ha bursaya bişi demeye gerek bile yok.ne şehrini severim ne insanını ne takımını.kucuk takımın capulcu taraftarları ama beşiktaş taraftarının bunlarla böyle rekabete girmememsi lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Pryda said: tamam abi özür dilerim. haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bu kavga bitmez ya bursalılar baya yara almış ha polis bile baya kötü girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Pryda said: khalad said: anadoludan bir takım şampiyon olsun lige renk gelsin falan dedikte bursa taraftarı kendilerini iyice nimetten saymaya başladılar derbiye falan geldiklerini zannediyorlar. kendilerini nimetten saydılar birde beşiktaş'la eşit görüyorlar rakip olucak kaliteden yoksun zavallılar. ee ikinizinde ilk 11 degeri 30ar milyon euro ? niye gormesin adam kendine rakip seni ? real misin.. 11 eksiği olan beşiktaş ile tam kadro bursa'nın ilk 11 değeri eşit oldu bu maç diyerek bizi rakip görmelerini bağdaştırıp uygun görüyorsan lütfen futbol izleme hatta yorum hiç yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Tekrar yazıyorum ikinizinde ilk 11 degeri 30 milyon euro .. he sen bursa'yı kendine rakip görmeye bilirsin.O senin düşüncen. Sen, Bursa kendini bize rakip görüyor ya.. zavallılar ... falan dersen ilk 11 iniz 30ar milyon euro kime show yapıyosun derim.. Bu maç için ve bu sene için Bursaspor gayette rakip görebilir kendisini Beşiktaşa her şekilde. Bursalı degilim uzaktan yakından alakam yok.. Bursayıda kılım kadar sevmem sportif anlamda.. Real misin 400milyon euroluk kadronla cıkmıssında karsında 30milyon euroluk bir takımın bik bik yapmasına "haha sunlara bak ya kimsiniz" falan diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 İşin futbol yönünü es geçiyorum çünkü olaylar bundan daha önemli, hayvan herifler maç izleme adabından uzak camışlar yoldan geçenlerin bile kafasında bira şişesi patlatıyorlar kurban keser gibi adam bıçaklıyorlar. inş 2 kulübe de sağlam cezalar gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Hah şimdi futbol yönünden bakarsak, bursa kim ya 5. büyük olmaya kasıyorlar ufacık communityleri ile peahh, nasılsa bikaç seneye yine orta sıralara hatta kümeye oynarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 takım değerlerinin rakamlarına nerden ulaşıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 heryerden ulasabilirsin mackolik.com dan bakabilirsin tıkla besiktaş - bursa macının üstüne ilk 11 degerleri yazıyor aşagıda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ilk 11 değeri ne ya.beşiktaşta q7 yok bobo yok birsürü adam yok bursada volkan şen gibi gereksiz pahalı topcular var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ok saol bilmiyordum bu siteyi. ancak bizim cok eksigimiz vardı malum o yüzden rakam karşılaştırmasının yararını goremiyorum. rakamlarla futbol oynansaydı galatasarayın birinci olması gerekirdi nitekim. futbolcular gelir gider kadrolar değişir. bana gore takımların camiaların büyüklügünü belirleyen once başarılarıdır sonra ülke çapındaki taraftar sayısıdır. belki bu acıdan beşiktaşın bursayı 'rakip görmemesi' durumu konuşulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ya ben anlatamıyorum galiba.. bana şu maçta bursaspor'un beşiktaşı kendisine rakip görmemesi için bi sebep söleyin.. adamlar beşiktaşın önünde geçen sene şampiyon olmuş bir takım. e öle ya da böle şampiyonlar liginde oynamış çok kötüde olsa. ilk 11 degerlerine bakıyoruz 30milyon iki takımında.. ee şu maç için daha nolucak nası rakip görebilir kendine bursa beşiktaşı ne olması lazım başka. Bu maç ve bu sezon için konusuyorum 10 sene öncesinden bahsetmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 su zavallılar da kendilerini beşiktaşın rakibi olarak görüyorlar ya... gidin diyarbakırsporla falan didişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Pryda said: heryerden ulasabilirsin mackolik.com dan bakabilirsin tıkla besiktaş - bursa macının üstüne ilk 11 degerleri yazıyor aşagıda.. daha boş beleş bir argüman sun ortaya ve daha saçma sapan bir siteyi de referans olarak göster. 11lerin değeri 30 milyon euroymuş. kadro değerleri üzerinden konuşuluyor takımların büyüklükleri, ogün maça çıktıkları 11' e bakılarak değil cahil cahil konuşma. takımların kadro değerlerine bakmak istersende en sağlıklı siteyi vereyim şu an kendi bildiğim oradan bir bakıver. al sana bursanın kadro değeri : 53.8 milyon euro ( http://www.transfermarkt.de/en/bursaspor/startseite/verein_20.html ) bu da beşiktaş : 96 milyon euro ( http://www.transfermarkt.de/en/besiktas-istanbul/startseite/verein_114.html ) nelerle uğraştırdın ya akşam akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Pryda said: bana şu maçta bursaspor'un beşiktaşı kendisine rakip görmemesi için bi sebep söleyin.. tek sebep bjknin kendini nimetten saymasi, onun disinda farklari yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar