Genji Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 selam arkadaslar bir konuda yardim lazim baslıkda oldugu gibi daha 2 gün once server vede race degistirdim karakter ile oyuna giriyordum fakat simdi giremiorum bana bu sekilde bir error verior mailimede cc den para cekildi succses diye mailde geldi id iler ile beraber ne yapmam gerek karakter kaldi ole oyniyamiorum bir yardim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bu arada yazan bendim karisiklik olduda :D lütfen yardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 acc ve karakter adini ver, duzeltiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Hesap bilgilerini pmle, düzeltireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Başlığın türkçesi işlemlerinizin henüz tamamlanmadığı ve bu yüzden oyuna girmenin mümkün olmayacağı. Sadece beklemeniz gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 yok durum karisik biras ariyip düzeltiricem simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ıdd: pass: kredi karti no: CIV no: anne adi: baba adi: ebe adi: ilk okul 7. sınıf 2. dönem karne notu: lise diplomasi fotokopisi: bunu doldur duzelir.. yada biraz bekle (ki blizz dayi da bunu yap demis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 aradim adamlari telefondan alayi dolu paso busy busy ulasabilene ask olsun saka gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Bu saatte kapalıdırlar. Öğlene doğru falan araman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Bendede soyle bir sıkıntı var 69 paladin var northende ne zaman gitsem felan yada dc olsam tekrar giremiyorum loading ekranında takılıyor.Diger karakterle denedim bir sıkıntı yoktu. Cache Wtf felan sildim yine yok ne olabilir sorun yada cozebiliriz ticket actım 2kere baska yere yolladılar gmlerde hep boylemi olcak bu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 WoW'u repair etmen lazım senin, o da olmazsa yeniden kur. Dosyaların bozulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Overlord said: Bendede soyle bir sıkıntı var 69 paladin var northende ne zaman gitsem felan yada dc olsam tekrar giremiyorum loading ekranında takılıyor. oyunu kapatip acinca o karakter sorunu duzeliyor bende de var aynisi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 15dkdir bkliorum telefonda fck u blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 20dklık beklesiyin ardindan bana credinin tamamlanmadigini soledier vede proxy kullandigimi idda etti arkadas vede kullanmadigimi soledim islemin iptal edilip eski servera tasinmasini belirttim ve sorun halloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bu arada wtfast kullanmayin cakıorlar artik zor kurtardim chari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Ne kadar çok hata varmış bu oyunda yahu.Ne güzel tıkır tıkır oynuyorum derken Desolace'ye üçüncü gidişimde de disconnected hatası aldım.Her seferinde üşenmedim ticket attım yerimi değiştirdiler şimdi yine ticket attım değiştirin diye :).Çalışsınlar o kadar para veriyorum.Desolace'ye gitmeyin bence hatta başka yerler varmış yine aynı sorunu veren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar