can Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 shaq play-off'larda etkisiz kalıyormuş. :) final ortalaması 34 sayı.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 son 2 seneden bahsediyorum sen hangisinden bahsediyosun?[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Kısacası göbek yaptığından beri ama halen etkili Miami sonuç olarak günü kurtardı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 KG basar gecer bu kadar...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 adamın kariyer ortalaması 34 :)[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 spiderman mi terminatör mü?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Terminatör :p[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ben kariyerini söylemedim son 2 seneyi söyledim[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bence kg[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. [Bu mesaj Shagrath tarafından 24 Ağustos 2004 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Zerokull, 23 Ağustos 2004 15:40 tarihinde demiş ki: Kobe daha iyi falan değil yane şöyle söylüyüm sana Kobe gibi bi adamı durdurabilirsin. Ama Shaq gibin bi adamı durduramassın yane isteyen deneyebilir ama gerçekten çok zor. abı 2 gun once bı vıdeo ındırmıstı kardesım onu ızlıodum kobe bırıle kavga edıo shaq gırıo kımse tutatmıo adamın azına mıcıo bırakıo 6 kısı bıle tutamıo aygırı herifi tutamazsınız kımse haa bı shaq daha gelırse dunyayay potayı kırma basarısını gosterırıse bısı dıyemem[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Shagrath, 24 Ağustos 2004 12:24 tarihinde demiş ki: said: Zerokull, 23 Ağustos 2004 15:40 tarihinde demiş ki: Kobe daha iyi falan değil yane şöyle söylüyüm sana Kobe gibi bi adamı durdurabilirsin. Ama Shaq gibin bi adamı durduramassın yane isteyen deneyebilir ama gerçekten çok zor. abı 2 gun once bı vıdeo ındırmıstı kardesım onu ızlıodum kobe bırıle kavga edıo shaq gırıo kımse tutatmıo adamın azına mıcıo bırakıo 6 kısı bıle tutamıo aygırı herifi tutamazsınız kımse haa bı shaq daha gelırse dunyayay potayı kırma basarısını gosterırıse bısı dıyemem [signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yanlıs oldu karıstıbıras bole yazıım dedım: abı 2 gun once bı vıdeo ındırmıstı kardesım onu ızlıodum kobe bırıle kavga edıo shaq gırıo kımse tutatmıo adamın azına mıcıo bırakıo 6 kısı bıle tutamıo aygırı herifi tutamazsınız kımse haa bı shaq daha gelırse dunyayay potayı kırma basarısını gosterırıse bısı dıyemem[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Kg..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Sly-One, 23 Ağustos 2004 23:40 tarihinde demiş ki: spiderman mi terminatör mü? Spiderman. :D[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ne bu muhabbet lol[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Terminatör = Duncan Spiderman = KG oluyor sanırım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… silvery Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 kevin garnet fanatigiyimdir ama tim duncan kesinlik daha cok yonlu bir oyuncudur adam assist yapıyo ribount alıyo sayı atıyo dagıtıyo istikrar abidesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: silvery, 25 Ağustos 2004 23:20 tarihinde demiş ki: kevin garnet fanatigiyimdir ama tim duncan kesinlik daha cok yonlu bir oyuncudur adam assist yapıyo ribount alıyo sayı atıyo dagıtıyo istikrar abidesi bişey dicem de, kg'nin asist ortalaması daha fazladır her zaman duncan'dan. ribaund ve sayılarda da ya eşitlerdir ya da garnett daha fazladır. ama dominantlık bakımından duncan daha iyidir bence[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Brook Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Tim Duncan kesinlikle. Karşılaştırma bile yapılamaz. Sorulan soru Bryant mı ?, hido mu gibi bişi..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE The Lost Age Developer Brook Radio Lostage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Garnett ribaund kralı oldu bu sene ve asistleri duncandan çok.Blok da bi fikrim yok top çalmada da..[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Tabiki K.G Kiii Ciiiiiiii diye bagırır hatta stadyumda adam sayı atınca kevin garnett[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Brook, 26 Ağustos 2004 03:37 tarihinde demiş ki: Tim Duncan kesinlikle. Karşılaştırma bile yapılamaz. Sorulan soru Bryant mı ?, hido mu gibi bişi.. oha ahuah daha neler[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 harbiden oha brook coşmuşsun.[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Kopar Boykins mi Ming mi !!?!?!?!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Shagrath, 24 Ağustos 2004 12:24 tarihinde demiş ki: said: Zerokull, 23 Ağustos 2004 15:40 tarihinde demiş ki: Kobe daha iyi falan değil yane şöyle söylüyüm sana Kobe gibi bi adamı durdurabilirsin. Ama Shaq gibin bi adamı durduramassın yane isteyen deneyebilir ama gerçekten çok zor. abı 2 gun once bı vıdeo ındırmıstı kardesım onu ızlıodum kobe bırıle kavga edıo shaq gırıo kımse tutatmıo adamın azına mıcıo bırakıo 6 kısı bıle tutamıo aygırı herifi tutamazsınız kımse haa bı shaq daha gelırse dunyayay potayı kırma basarısını gosterırıse bısı dıyemem [signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yanlıs oldu karıstıbıras bole yazıım dedım: abı 2 gun once bı vıdeo ındırmıstı kardesım onu ızlıodum kobe bırıle kavga edıo shaq gırıo kımse tutatmıo adamın azına mıcıo bırakıo 6 kısı bıle tutamıo aygırı herifi tutamazsınız kımse haa bı shaq daha gelırse dunyayay potayı kırma basarısını gosterırıse bısı dıyemem[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Kg..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Sly-One, 23 Ağustos 2004 23:40 tarihinde demiş ki: spiderman mi terminatör mü? Spiderman. :D[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ne bu muhabbet lol[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Terminatör = Duncan Spiderman = KG oluyor sanırım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silvery Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 kevin garnet fanatigiyimdir ama tim duncan kesinlik daha cok yonlu bir oyuncudur adam assist yapıyo ribount alıyo sayı atıyo dagıtıyo istikrar abidesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: silvery, 25 Ağustos 2004 23:20 tarihinde demiş ki: kevin garnet fanatigiyimdir ama tim duncan kesinlik daha cok yonlu bir oyuncudur adam assist yapıyo ribount alıyo sayı atıyo dagıtıyo istikrar abidesi bişey dicem de, kg'nin asist ortalaması daha fazladır her zaman duncan'dan. ribaund ve sayılarda da ya eşitlerdir ya da garnett daha fazladır. ama dominantlık bakımından duncan daha iyidir bence[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Tim Duncan kesinlikle. Karşılaştırma bile yapılamaz. Sorulan soru Bryant mı ?, hido mu gibi bişi..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE The Lost Age Developer Brook Radio Lostage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Garnett ribaund kralı oldu bu sene ve asistleri duncandan çok.Blok da bi fikrim yok top çalmada da..[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Tabiki K.G Kiii Ciiiiiiii diye bagırır hatta stadyumda adam sayı atınca kevin garnett[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Brook, 26 Ağustos 2004 03:37 tarihinde demiş ki: Tim Duncan kesinlikle. Karşılaştırma bile yapılamaz. Sorulan soru Bryant mı ?, hido mu gibi bişi.. oha ahuah daha neler[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 harbiden oha brook coşmuşsun.[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Kopar Boykins mi Ming mi !!?!?!?!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar