Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 hem tolga çabaladı yaptı etti kendi buldu yani ben bile söylemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Niye aramadin diye sormayin insanlara. Sormamis olabilrisin belki direk kendi aciklama geregi duymustur. Takintili izlenimi birakir o davranis. Hesap sormak iyi degil baslangicta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Ben kendi yaptığım bi gerizekalılığı anlatiym madem, bildiğiniz üzere erasmustayım almanyada bunu 1231234 defa yazdım zaten artık bıktınız. Partilere sağa sola düğüne derneğe gidince yalnızlık gereği birileriyle tanışıyorum muhabbet ediyorum falan, genelde cep telefonu veriyorlar daha istemeden tekrar buluşalım diye böyle samimi sıcak insanlar kardeşlerimiz. Telefonları değişiyoruz yazıyoruz numarayı vesaire. O an kontrol etme ya da çaldırma olanağı olmuyo tabii o hengamede. Neyse efenim işte aradan bi süre geçiyo ben şunu bi ariym diyosun, ulan bi bakıyorum telefon numarası 11 haneli değil 12 haneli yok efenim 13 haneli. Kız kasten yanlış vermiş diye yorumlayıp numarayı siliyorum üzülüyorum falan. Almanya'daki 3. ayımın başında fark ediyorum ki telefon numaralarının digit sayısı bizdeki gibi sabit değil, sürekli değişiyo. 7 haneli de var 9 da var 12 de var. O an gözümün önünden sildiğim numaralar geçiyo. Vay anasını resmen yanlış numara vermişler deyip denemeden sildiğin numaralar. Hani böyle de bi durum var. Niye anlattım bunu, sunum hazırlamam lazım, erteliyorum, meşgale oldu. Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ve sen erasmusla almanyaya gelen bir ögrencisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Llama said: olmaz.ayıp ama nedeni bilmessek konuya vakıf olamayız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 edit: okumadım, aramış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 aramış abi kız okumadan yazmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 kız aramaz abi, demekki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 "roket adam" said: Ben kendi yaptığım bi gerizekalılığı anlatiym madem, bildiğiniz üzere erasmustayım almanyada bunu 1231234 defa yazdım zaten artık bıktınız. Partilere sağa sola düğüne derneğe gidince yalnızlık gereği birileriyle tanışıyorum muhabbet ediyorum falan, genelde cep telefonu veriyorlar daha istemeden tekrar buluşalım diye böyle samimi sıcak insanlar kardeşlerimiz. Telefonları değişiyoruz yazıyoruz numarayı vesaire. O an kontrol etme ya da çaldırma olanağı olmuyo tabii o hengamede. Neyse efenim işte aradan bi süre geçiyo ben şunu bi ariym diyosun, ulan bi bakıyorum telefon numarası 11 haneli değil 12 haneli yok efenim 13 haneli. Kız kasten yanlış vermiş diye yorumlayıp numarayı siliyorum üzülüyorum falan. Almanya'daki 3. ayımın başında fark ediyorum ki telefon numaralarının digit sayısı bizdeki gibi sabit değil, sürekli değişiyo. 7 haneli de var 9 da var 12 de var. O an gözümün önünden sildiğim numaralar geçiyo. Vay anasını resmen yanlış numara vermişler deyip denemeden sildiğin numaralar. Hani böyle de bi durum var. Niye anlattım bunu, sunum hazırlamam lazım, erteliyorum, meşgale oldu. Meh Dostum senin adına çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar