balon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 beni bi kız arasa böyle bir durumda yüzde 90 düşüncem bellidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 diğer olasılık da psikolojik pay, kızın karakteri payı falan. o değiştirirse ama genelde dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 kız aradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 http://i567.photobucket.com/albums/ss114/aadi1295/funscrape/goodjob/2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 paylaş bizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Llama said: kız aradı düşüncen belli mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 şuan için değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ne dedi önemli olan o :D kiz: aradim bak aramadi deme haa sen: ok eyw bb böyle olduysa cok gz diyemicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Llama said: nomsaR said: bi de kıza niye numaranı veriyosun abi? numaranı göster. o vermedi sen ver ararım dedi aramazsın ama al dedim yinede oda aldığım numarayı ararım dedi aramaz. tecrübeyle sabit asdas bundan 7 yıl önce başıma geldi. ne fena bişe ya lol ps: önce kendisi yavşamıştı. kız kankamın ev arkadaşıydı. kalktı beni odasında sıkıştırdı öptü etti. sonra bi gün karşılaştık, aa naber fln, numaranı versene. dedi ben ezbere bilmiyo. e çaldır dedim. dedi kontör yok., sen ver numaranı. ok dedim. o oldu asdasd aramadı. meer o 1 hafta içinde bi çocukla takılmaya başlamış kaşar. adss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 serinhikayebilader.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Llama said: gittin kıza numaranı vercen kız vermedi senin kini aldı ararmı msn alınca eklemiyolar 4 sene önce başıma geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Llama said: kız aradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 gizli numaradan mı ? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Ardeth said: Llama said: gittin kıza numaranı vercen kız vermedi senin kini aldı ararmı msn alınca eklemiyolar 4 sene önce başıma geldi sdfbayağı yakın zamanmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 O gün bugündür adam bilime verdi kendini işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Aradı da ne dedi detay plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 aradı mı tolga? e hanı bu kızın facebook da bi erkekle profıl resmı vardı. asfafsa msnde bosuna mı yuklendım ben sımdı? sevgilisi değil miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 4 gun olmus.. aradimi bilen warmi? aradiysa nedemis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Aluriel said: gizli numaradan mı ? :> yok şuan görüşüyoruz no problemo 2 gün bi sebepten aramamış onuda açıkladı tolgada biliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 nomsaR said: arar tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 aramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 e aramış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Llama said: Aluriel said: gizli numaradan mı ? :> yok şuan görüşüyoruz no problemo 2 gün bi sebepten aramamış onuda açıkladı tolgada biliyor :Pneden tolga madem topic açtın bizim de bilmek hakkımız dasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar