balon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 beni bi kız arasa böyle bir durumda yüzde 90 düşüncem bellidir.
balon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 diğer olasılık da psikolojik pay, kızın karakteri payı falan. o değiştirirse ama genelde dediğim gibi.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 http://i567.photobucket.com/albums/ss114/aadi1295/funscrape/goodjob/2.gif
balon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Llama said: kız aradı düşüncen belli mi sdf
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ne dedi önemli olan o :D kiz: aradim bak aramadi deme haa sen: ok eyw bb böyle olduysa cok gz diyemicem :D
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Llama said: nomsaR said: bi de kıza niye numaranı veriyosun abi? numaranı göster. o vermedi sen ver ararım dedi aramazsın ama al dedim yinede oda aldığım numarayı ararım dedi aramaz. tecrübeyle sabit asdas bundan 7 yıl önce başıma geldi. ne fena bişe ya lol ps: önce kendisi yavşamıştı. kız kankamın ev arkadaşıydı. kalktı beni odasında sıkıştırdı öptü etti. sonra bi gün karşılaştık, aa naber fln, numaranı versene. dedi ben ezbere bilmiyo. e çaldır dedim. dedi kontör yok., sen ver numaranı. ok dedim. o oldu asdasd aramadı. meer o 1 hafta içinde bi çocukla takılmaya başlamış kaşar. adss
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Llama said: gittin kıza numaranı vercen kız vermedi senin kini aldı ararmı msn alınca eklemiyolar 4 sene önce başıma geldi sdf
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Ardeth said: Llama said: gittin kıza numaranı vercen kız vermedi senin kini aldı ararmı msn alınca eklemiyolar 4 sene önce başıma geldi sdfbayağı yakın zamanmış :)
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 O gün bugündür adam bilime verdi kendini işte.
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 aradı mı tolga? e hanı bu kızın facebook da bi erkekle profıl resmı vardı. asfafsa msnde bosuna mı yuklendım ben sımdı? sevgilisi değil miymiş?
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 4 gun olmus.. aradimi bilen warmi? aradiysa nedemis?
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Aluriel said: gizli numaradan mı ? :> yok şuan görüşüyoruz no problemo 2 gün bi sebepten aramamış onuda açıkladı tolgada biliyor :P
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Llama said: Aluriel said: gizli numaradan mı ? :> yok şuan görüşüyoruz no problemo 2 gün bi sebepten aramamış onuda açıkladı tolgada biliyor :Pneden tolga madem topic açtın bizim de bilmek hakkımız dasdad
Öne çıkan mesajlar