Biotar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 9 haftalık ilişkim bitti dün akşam, canım o kadar yanmadı ama canım sıkkın biraz:) bunu paticiğe açıyorum ki, gerektiği kadar trollensin bende biraz eğleneyim, lütfen bunu fazla görmeyin bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Bir daha 10 hafta sürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 9 haftalık ilişki için üzülmeye beynimi yoramam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 olur öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Kasıcaz artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ayrılmak için normal süreç yeni bi insandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 geç yeaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 9 haftalık ilişki için topak mı açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 9 haftalık ilişki mi olur, 2 haftada kesmeliydin adisyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 İnsanlar evlenip boşanıyor. Canını sıktığın şeye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Geçmiş olsun, 9 hafta bile bi insana bağlanmaya yeticek bi süre bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 dylanN said: İnsanlar evlenip boşanıyor. Canını sıktığın şeye bak. doğru diyo, insanlar evlenip çocuk yapıp çocuğu cami duvarına koyuyolar. ayrılık ne, fıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Yeterli bir süre olabilir.Ama sıkılmaya değmiyor yani Sonuçta süre değil yaşanılan yoğunluk önemli ama bittiyse en az zararla çıkmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 napae said: Geçmiş olsun, 9 hafta bile bi insana bağlanmaya yeticek bi süre bence.anca van der waals bağlanır 9 haftada, o da kolay kopar zaten. ehehehe nerdüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bi de 9 haftalık ilişkinin en sıkıcı tarafı, ilişkinin en güzel süreçleri olduğu için ileriye dönük ah şöyle de olurdu, böyle de olurdu ne güzel olacaktı herşey tadıyla hayal kurmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ayrı eve geçsen 1 ayda zor alışırsın o nası oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 onemli olan, iliskiden tum randimani sagladinmi, kaynaklari efektif olarak kullandinmi, etden sutden faydalandinmi bunlarla gel bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 gecko said: 9 haftalık ilişki için topak mı açılır Sen olamayan bi ilişki için bile topak açıyon ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 benim ümitlerim var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Holy said: napae said: Geçmiş olsun, 9 hafta bile bi insana bağlanmaya yeticek bi süre bence.anca van der waals bağlanır 9 haftada, o da kolay kopar zaten. ehehehe nerdüm ben başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Holy said: napae said: Geçmiş olsun, 9 hafta bile bi insana bağlanmaya yeticek bi süre bence.anca van der waals bağlanır 9 haftada, o da kolay kopar zaten. ehehehe nerdüm ben ahuahuahauhuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 gecko said: benim ümitlerim var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ilişkinin süresini haftayla sayarsan olacağı buymuş zaten. 2 ay oldu dersin 9 hafta neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Yok be dert etmedim, kaldığım yerden devam ediyorum :) akşam arkadaşlarla eğlenmeye gidecem mesela :) sadece ben bu konularda çok geyik yaparım, benim başıma geldiğinde de geyik yapılmalı diye düşünüp buraya açtım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 9 haftada seks yaptıysanız üzülme ama yapmadıysanız otur ağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar