-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 selamlar, aslında burda sorup sormama konusunda tereddüt ettim ama en alakalı yer burası sanki. 14 aralığa kadar teslim etmem gereken bir assignmentım var. turnitin programını biliyorsunuzdur, üniversitelerde yaygındır kullanımı, oradan submit etmem gerek ödevimi. ancak ödevim 2 word dosyası ve 2 excel dosyasından oluşuyor ve yalnızca bir dosya upload edebiliyoruz. bende bunun üzerine tüm dosyaları pdf'e çevirmeye karar verdim. yalnız pdf'de ayrı ayrı 4 dosyayı nasıl tek bir dosya haline getireceğimi bilemedim. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 hepsini tek tek pdf haline getir sonra bi tanesini aç ve diğerlerini ona ekle
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Biz bu şekilde teslim edeceğimiz zaman .rar yapıp öyle atıyoruz genelde. Sor istersen .rar kabul ediyorlar mı?
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 rar kabul ediliyor olabilir, ama bu haftasonu teslim edeyim diyorum ve hocalar maillerine pek bakmıyorlar haftasonu. sonraki hafta pek evde olamayabilirim, unuturum vs. şu programı indiriyorum bakalım, saol dasacım.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 alternatif olarak hepsini tek word dosyasinda da toplayabilirsin. word'e excelden bir bolumu direkt ekleyebiliyorsun bir nevi word icinde excel calisiyor. ya da istersen tabloya cevirebiliyor vs vs
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 teşekkürler cevaplar için. dasaaa'nın söylediği programı kullandım, iki dakikada oldu. herkese öneriyorum, süpersonik bir program.
Öne çıkan mesajlar