Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Üst sıralara tırmanışımız son gaz sürecektir! Bu maçın ardından şampiyonluk ümitlerimiz artmıştır bence! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Pryda said: Sen oraya her maç 30 şut atıp 1 tanesini bile gole çeviremeyen bi adamı forvet olarak koy bakalım kaçıncı bitiriyosun ligi.. bundan önceki maclarda bende izledim pino'yu.. Tam bir bal yapmaz arı. Şu yorumunda haklısın ama ben pino nun bir süre sonra sağlam bir şekilde açılacağını düşünüyorum. Güveniyorum yani kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 takım bildiği istekli oynuyo ama ha. protesto çok can yakmış belli. Arda ve Baros dönsün, 4-4-2'ye geçelim en az 3 tane de transfer gelsin, en azından seneye avrupaya gitmeyi sağlarız. Pino'ya gelince. Baros gelince Baros'un arkasında serbest 2. forvet olarak oynatmak lazım, taş gibi forvet oynar 2. adam olarak. Ama biraz takım oyunu öğretmek lazım kendisine. Tekniği, altyapısı bayağı iyi zaten, belli. pozisyona da çok güzel giriyor. Forvette çok alışkın değil, yerini yadırgadığı için çok gol kaçırıyo da zamanla o da oturur. Büyütülecek bir şey yok. Taş gibi forvet olur 2 forvetli sistemde yardımcı forvet olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Başladık yine ümitli konuşmaya ahahaha kasımpaşayla oynuyoz abi 8 puanı var ligde 2galibiyet 2 beraberlik 10 mağlubiyet. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Ben bu istekli oyunun sebebini tam anlayamadım ya. Ufak bi protesto yüzünden bir anda bu kadar performanslarının artacağını pek sanmıyorum. Uzun bir süredir kötü gidiyorduk çünkü. Hagi sağlam bir şeyler yapmış gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bence bu takım burdan şampiyon olur!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 CthuLhu said: Pryda said: Eralp said: bu pinonun kanat değil forvet olması lazım direk. Forvet almak yerine kanat almak lazım eğer forvet almayı falan düşünüyolarsa. kasımpaşaya göre mi karar verdin Pino'nun forvet oynayıp oynayamıcagını allah aşkına ? Kasımpaşa karsınızdaki takım.yok fener maçında karar verdik buna biz. sen nerdeydin? Futbolun F sinden anlıyomusun sen arkadasım ya ahahah Cristiano Ronaldo kanat oynayan forvet tipi. Lionel Messi sag sol kanat oynayan forvet tipi . Hagi Forvet miydi ? Alex de souza Forvet mi ? Her pozisyona giren kanat oyuncusuna yok abiii forvet oynamalı dicek kadar futbolla kel alaka bir adamsın işte. bide agız yapıyosun bana " sen nerdeydin ? " falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Dartanian said: Başladık yine ümitli konuşmaya ahahaha kasımpaşayla oynuyoz abi 8 puanı var ligde 2galibiyet 2 beraberlik 10 mağlubiyet. LÜT FEN ümit değil ilk 5 istiyoruz işte sadece, çok büyütülecek bir şey yok. Şampiyonluktan bahseden yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 pino ronaldodan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 abi ilk 5 diyosun da ilk 5 hafifsencek bişey değil şuan :D trabzon,bursa,kayseri,fb,bjk yani 6. olabilme ihtimalimiz yüksek tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Pryda said: Futbolun F sinden anlıyomusun sen arkadasım ya ahahah Cristiano Ronaldo kanat oynayan forvet tipi. Lionel Messi sag sol kanat oynayan forvet tipi . Hagi Forvet miydi ? Alex de souza Forvet mi ? Her pozisyona giren kanat oyuncusuna yok abiii forvet oynamalı dicek kadar futbolla kel alaka bir adamsın işte. bide agız yapıyosun bana " sen nerdeydin ? " falan.. Forvetle santrafor aynı şey değil yalnız, ikisini bayağı karıştırmışsın galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Dartanian said: Başladık yine ümitli konuşmaya ahahaha kasımpaşayla oynuyoz abi 8 puanı var ligde 2galibiyet 2 beraberlik 10 mağlubiyet. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ahahahha süpermiş nu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 abi pino'nun kasımpaşa performansı seneye en kötü ihtimalle Chelsea'de Drogba, Barça'da Villa'nın veya Milan'da İbrahım'in tahtına göz diktiğini çok açık bir şekilde belli ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Senin hangi damarına bastık da bu kadar gerildin bi anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Rewendor said: Pryda said: Futbolun F sinden anlıyomusun sen arkadasım ya ahahah Cristiano Ronaldo kanat oynayan forvet tipi. Lionel Messi sag sol kanat oynayan forvet tipi . Hagi Forvet miydi ? Alex de souza Forvet mi ? Her pozisyona giren kanat oyuncusuna yok abiii forvet oynamalı dicek kadar futbolla kel alaka bir adamsın işte. bide agız yapıyosun bana " sen nerdeydin ? " falan.. Forvetle santrafor aynı şey değil yalnız, ikisini bayağı karıştırmışsın galiba. Bana bir forvet bir de santrafor örneği verirmisin ? karıştırmış olabilicegimden dolayı soruyorum yanlış anlaşılmasın ukalalık degi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Pryda said: abi pino'nun kasımpaşa performansı seneye en kötü ihtimalle Chelsea'de Drogba, Barça'da Villa'nın veya Milan'da İbrahım'in tahtına göz diktiğini çok açık bir şekilde belli ediyor.. şimdi bir tartışmak vardır bir de faydalı bir fikre sahip olamayıp demogojiyle işi götürmek vardır. bu 2.si oluyor. Kim burada drogbadan villadan bahsetti? işi götürecek kadar yardımcı olsun yeter. örneklere gelince; Santrafor: Van Nistelrooy, Hakan Şükür, İbrahimovic, Adriano, Torres, Semih... forvet: Podolski, Robinho, Eto'o, Kewell, Ronaldinho (forvete göre biraz daha geride de olsa uygun.), Ronaldo (gerçek Ronaldo), Rooney, Sercan Yıldırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Eralp said: Senin hangi damarına bastık da bu kadar gerildin bi anda? Yok yahu ne alakası var bi damarına basmakla.. cthulhu denilen arkadasın kendisini tanımıyorumda böle ilginç bir uslubla yaklaşması hoş degil. Burda sohbet ediyoruz fikir paylaşıyoruz.. lise argumanlarına gerek yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Biraz daha sakin konuşalım o zaman lütfen. Hiç tanımadığın bir adama bi anda futboldan zerre anlamıyorsun falan demek geriyor yani ortalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 mac basladi, susun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 sanane lan sdf sdf koydum yanlış anlaşılmasın sdfsdf sdf sdf sdfsdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ben gulmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Pryda said: CthuLhu said: Pryda said: Eralp said: bu pinonun kanat değil forvet olması lazım direk. Forvet almak yerine kanat almak lazım eğer forvet almayı falan düşünüyolarsa. kasımpaşaya göre mi karar verdin Pino'nun forvet oynayıp oynayamıcagını allah aşkına ? Kasımpaşa karsınızdaki takım.yok fener maçında karar verdik buna biz. sen nerdeydin? Futbolun F sinden anlıyomusun sen arkadasım ya ahahah Cristiano Ronaldo kanat oynayan forvet tipi. Lionel Messi sag sol kanat oynayan forvet tipi . Hagi Forvet miydi ? Alex de souza Forvet mi ? Her pozisyona giren kanat oyuncusuna yok abiii forvet oynamalı dicek kadar futbolla kel alaka bir adamsın işte. bide agız yapıyosun bana " sen nerdeydin ? " falan.. öncelikle aç fener maçının başlığını,o maçtan beridir bu adam kanati beceremiyor burada iyiymiş oynasın diyoruz,sazan gibi bi gol attı forvet yaptınız diye atlarsan laf yaparım tabi. Gelelim diğer lafına..ronaldo forvet oynuyor/oynasın demedim ki ben?pino forvet oynasın daha iyi lafıyla kanat forvetleri neden saydin anlamadım? Pino'nun iyi oynadığı yep forvet bıraksınlar adama kanat oynatmayı diyorum.. Bunu da fener maçından beri söylüyorum fener maçından önce de sadece kanat oynamışken,kötü bu gitsin diyordum.. Anlaşabilmişizdir artık umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Ayhan çok çok çok kötü yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar