vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 mulgear6 said: bana da 400 lira fatura geliyo her ay ben napıyım vodafone hattım abi sen hala türk hattini mi kullaniyosun almanyada? ayyildiz gibi alamanci hatlari var tr'yi aramak icin. ya da o2da falan aylik 30€ya anlasabiliyosun, türkiyeyi aramak dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Onu akil edemeyen icin ayda 4000 lira bile az. Soylemeseydiniz de surunseydi biraz daha. ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 eed hiyarligin daniskasi, berkten beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 aptal cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Fistan said: turkcell>all (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bana da çıkıyor bazen. iptale tıklıyorum gidiyor. sadece tamam çıkması adamların suçu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ne ciktigini anlamadim ben hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ya birini arayinca filan konuşma sonrası bi mesaj geliyor. servis mesajı gibi bişi. kartvizit bilgileriniz gönderilsin mi konuşma sonrası diye. ondan da bi miktar para alıyor. bu arkadaşa da gitmiş. sadece tamam varmış. bu da basmış almışlar parayı normal olarak. sadece tamam olmasına kafam takıldı benim. nasıl iş o. bende var iptal seçeneği yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Joker said: 10 milyon kullanıcısı olan bi firmanın her kişiden 23 kuruş toplaması 2,300,000 lira para yapar. bide kapatmayı bilmeyenler önemsemeyenler filan bildiğin dolandırıcılık.. şu mantalite bana çok absürt geliyor. adamlar zaten çok güzel kazanıyor, biz 23 kuruşun lafını ediyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 aquila said: hmm klasik bir ikinci secenege yer yok vakasi. http://forum.paticik.com/read.php?13,5236628 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 senin telefonunu kullanamaman adamlari neden dolandirici yapiyor bence git kullanma kilavuzunu oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 3g paketini iptal ettim 2 ay once avea dan telefonumu sattim 3 ay once hala daha paket parasi cekiyor aradim bagirdim bi ust yetkiliye attilar,diger yetkiliye sorunu anlattim normal call center cevapliyani daha cok bilgili cikdi oda bi ustune aktardi. en son cok ince sesli bi adam biraz da gay gibi sesi vardi 48 saat icinde 17 tl nizi aktaricaz dedi ya bakalim 50 saat olmus lan ariyayim ben bidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar